A december 2-án induló Korhatáros szerelem című vadonatúj romantikus vígjáték-sorozat szereplői elmondták, ők mit gondolnak valójában arról a dilemmáról, ami körül az egész sorozat forog.

A sorozat sztorija szerint egy 39 éves háromgyerekes anyuka, akit Kovács Patrícia alakít, beleszeret egy 24 éves mixerbe (Kovács Tamás), amit sokan nem néznek jó szemmel és számos bonyodalmat okoz. A Ripost arról kérdezte a sorozat színészeit, szerintük van-e korhatár a szerelemben.

A produkciót az IKO Műsorgyártó készíti.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Engem speciel mindig zavart a nagy korkülönbség. legyen az férfi vagy nő! + -- 5 éven belül, ezt tudtam mindig elfogadni ! Általában az a felfogás és ez igaz is, hogy mi nők hamarább érünk és felelősségteljesebben, tudatosabban gondolkodunk, így ez még jobban érthető ! / tehát fiatalabb férfi szóba sem jöhet.../ Számomra nagyon visszataszító a "nagymama-nagypapa-apa-anya-nővér szindróma egy párkapcsolatban, legyen az élettársi,vagy baráti kapcsolat ! Kivételt képeznek a szexuális /dugás/ kapcsolatok,ahol semmi nem számít, főleg ha ez alkoholos szürkület, tudathasadásos állapotban következik be ! Én megmaradtam a hagyományos aránylag egyforma korú kapcsolatnál ! A nagy korkülönbségű kapcsolatokban mindig van valami,valami olyan ami szánalmas - érdekes magyarázatokkal szolgál, legyen az akár anyagi - érzelmi - lelki ...!
Eladott Ország
A korosztályos szerelem az, amikor nem az évek száma, hanem a számlaszám nagysága a fontos.
Eladott Ország
Dobó Katika 7 évet "dolgozott" a Télapón, úgyhogy megszolgálta a folyamatos hazai film-és sorozatszerepeket. Az egész ország megveti, amiért a kanapén dolgozta be magát a színházba és a filmekbe, a csapból is ő folyik. Vajna tolja a szekerét, ki nem lehetne hagyni egy filmből sem. De nem kell aggódni, hamarosan Vajnatimcsi is színésznővé válik, aki nem csak a pénzt, hanem mást is tud a pián kívül szívni, ha mást nem a bőrös tököt nyálazni ha az nem áll fel. Később a nagypapa kapcsolata Dobó Katával 2006-ban ért véget, hét évig alkottak egy párt. A Miniszter félrelép szereplőválogatásán szúrta ki magának a színésznőt a producer. Az első randevún Párizsba vitte vacsorázni Dobót, hogy lenyűgözze, ami sikerült is neki. Nem sokkal később össze is költöztek, Vajna Los Angeles-i villájában avanzsál, lásd a legújabb gagyi filmet, a Piás papát Nagy Feróval stb. Manapság már kit érdekel a tehetség vagy a szorgalom, csak az számít, hogy ki kinek az ágyasa-a-lánya-borja-sógor-koma-jó barátja
42
A ripost egy hányadék, mocskos, szemét újság, hányadék, mocskos, szemét emberektől.
A tv2 egy hányadék, mocskos, szemét tévé, mocskos, szemét emberektől.
andy vajna egy ...
De a színészi gárda is elmehet a 'csába, akik pénzért asszisztálnak ahhoz, hogy a világ még rosszabb hely legyen.

És ezek az erkölcsileg totál nullák (meg a hozzájuk hasonlók) formálják a köztudatot - vagyis emberek százezreinél, millióinál tolják ki az ingerküszöböt, ami által egyre érzéketlenebbül működik a lelkiismeretük, és egyre ocsmányabb dolgokat tudnak természetesnek venni, ill. egyre ocsmányabb dolgokra képesek.
Így távolodik el az emberiség istentől fokról-fokra, és válik istentelenül istentelenné az istentelenségében, amire csak egy válasz lehetséges: Armageddon, baby

Mert olyan szinten visszafordíthatatlanul romlottá vált ez a világ (az aljas gazemberek miatt!!!). hogy már csak egy nagytakarítással lehet helyrehozni ezt, mint anno a vízözönkor. vagy Sodoma és Gomora pusztulásakor.
Jézus használta ezt a hasonlatot, ezt a párhuzamot, szóval, ha hitetlenkedve, kétkedően húzod a szád, akkor jelentem: Te nem vagy keresztény - tesó!

"És amint Nóé napjaiban történt, úgy lesz az Emberfia napjaiban is: ettek, ittak, házasodtak, férjhez mentek, egészen addig a napig, amíg Nóé be nem ment a bárkába. Azután jött az özönvíz, és elpusztított mindenkit.
Éppen úgy lesz, mint ahogy Lót napjaiban történt: ettek, ittak, adtak, vettek, ültettek, építettek; de amely napon Lót kiment Sodomából, tűz és kénkő esett az égből, és elpusztított mindenkit. Ugyanígy lesz azon a napon is, amelyen az Emberfia megjelenik." (Lukács 17, 26-30)
Veleda
Lehet szó pillanatnyi fellángolásról, ami tulajdonképpen egy szexuális kapcsolatot takar. De itt szó nincs hosszútávu kapcsolatról férfi és nő között. A két igencsak eltérő korosztálynak ugyancsak eltérő igényei és életritmusa van.
Persze egy vastag számlaszám pótolja a farkincát, de biológiailag képtelenség, hogy a fiatal nő hűséges maradjon. Hogy a fiatal fiú meddig marad hűséges? Nos ő sem sokáig. A kémia győzni fog, és ez természetes is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.