Jeles évfordulót is ünnepel hamarosan a híres tévés-szakács és férje, Csaba – vette észre a Blikk.

Stahl Judit 49. születésnapján férjével együtt mutatkozik Facebook-fotón. Csaba, Judit férje köztudottan nem szereti ha fényképezik, de ezúttal kivételt tett. Már csak azért is, mert lassan 33 éve, hogy együtt vannak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Még egy családtag, akire eddig se voltunk kiváncsiak.
49 éves és 33 éve vannak együtt? Akkor ez bizony szexuáljs zaklatásnak minősül egy fiatalkorúval szemben.
lusta
@namihami: Az együtt nem mindig jelent ágyat is. Osztálytársakként lettek egymásba szerelmesek.Az élet útjai rögösek és kiszámíthatatlanok, de valahogy mindig összejöttek.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Hála a Jóistennek, hogy rendeződtek a sorok.
namihami
@Szeparepa2: Te (a nagy T csak a kezdőbetű miatt van) pedig egy hihetetlenül művelt és kulturált ""ember"". Ennyi. Egyébiránt, de marha izgalmas lehetett volna az az apácazárda. Csupán azt nem tudom, hogy mit csináltam volna ott? Én lettem volna a kertész? Mint a Dekameronban?
@lusta: Igen és biztosan szűzies, aszkétikus életet éltek. Hiszen a mi (62 vagyok) korosztályunkra is jellemző volt a házasság előtti abstolút önmegtartóztatás. Akkor az övékére pláne. Főleg, hogy az osztálytársi státusz eleve kizárja a nemi ösztönök jelenlétét.
JAJMÁR
Helyes. A fèrje :)

.Gratulàlok nekik, egyre ritkàbb a jó ès több èvtizedes kapcsolat.
Pl. Nekem se sikerült.
namihami
@Szeparepa2: Na látod. A kommentem pont arról szólt, hogy ma, ha csak ránézel egy nőre, máris megszólal a kórus, hogy abúzálják. Nem állítom, hogy nincs rá példa, de azt is állítom, hogy a nők nagyrészének igenis jólesik egy diszkrét végigmérés vagy dicsérő bók.
Egyébiránt, nem arról van szó, hogy pl. egy 15 éves lány, ha benne van, akkor az erőszak. De, ugye azért abban egyetérthetünk, hogy egy 15 éves LÁNYnak csak a teste (és az is csak szerencsés esetben) felkészült a kettyintésre. Nem állítom, hogy nincs annyira érett lány, de inkább fizikailag jellemző, mint szellemileg. És hiába a ""közös megegyezés"", ha az a lány még igenis gyerek, nem lent, hanem fent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.