Részrehajlással vádolja sok netező Tóth Verát. Az énekesnőnek húgát, Tóth Gabit kellett zsűriznie a Sztárban Sztár+1 kicsiben. 

Vera vasárnap este húga, Gabi és fellépőtársa, Kiss Erik produkciójáról kellett véleményt mondania a SuperTV2-őn. Vera úgy fogalmazott, hogy a húga a legjobb magyar énekesnő az országban! Meg is nyerték Gabiék az első adást, az internetezők pedig Verának estek elfogultság vádjával.

A hét győztese nem más, mint Tóth Gabi és Fodor Erik!

Sztárban Sztár +1 kicsi (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés,

„Akkor ezek után higgyem el, hogy Gabi nem azért fog nyerni, mert a testvére a zsűri" – írta a többszáz kommentelőből az egyik, míg mások szerint Vera kijelentése illetlenség a többi magyar énekesnővel szemben.

A Tóth lányok már a műsor előtt tisztában voltak azzal, hogy kapnak majd hideget-meleget.

„Nem olvasunk kommenteket, így nem foglalkozunk a negatív emberekkel. Akik csúnyát írnak, semmit nem tesznek hozzá az ember zeneiségéhez. Nem járnak koncertekre, nem veszik meg a lemezeket, csak a kanapén ülve keresik mindenben a rosszat. A mi produkciónk jól sikerült, de ki tudja, legközelebb lehet, hogy mi végzünk az utolsó helyen” – fejtegette a Borsnak Gabi, aki elmondása szerint rettegett az első élő show-tól. Azt mondja, ő is zavarban volt attól, amit a nővére mondott, de biztos benne, hogy őszintén mondta.

„Vera nem tudja megjátszani magát, nem mondana csak azért szépeket, hogy az ember jobban érezze magát. Ugyanígy jogtalanul sem kritizálna. Jólesett az őszintesége. Alapvetően szigorú velem, ha nem lesz elégedett azzal, amit csinálok, azt is megfogja mondani.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.