A színésznő szerint a szoptatásnak semmi köze az erotikához. 

Trokán Anna a Borsnak beszélt öt hónapos kisfiáról, Kareszről. A kicsi szépen fejlődik, éli az öt hónaposok gondtalan életét: sokat eszik és alszik. Közben pedig ismerkedik nagyszülei, Trokán Péter és Papadimitriu Athina, édesanyja és nagynénje, Trokán Nóra mesebeli világával, vagyis a színházzal. Anyukája ugyanis visszatért a színpadra, ahová a kisfiút is elvitte.

Trokán Anna szerint egy édesanya nem azért veszi elő a mellét, mert mutogatni akarja

Fotó: Pixabay

Trokán elmondta azt is, hogy ha a kisfia éhes, akkor nyilvános helyen, akár étteremben is megszoptatja. Hozzátette, hogy még nem találkozott ezzel kapcsolatban negatív hangokkal, de ha bárki is szólna emiatt, azt biztos nem hagyná szó nélkül. Ahogy egy felnőtt ember ehet péksüteményt a metrón, úgy szerinte egy édesanya is bármikor adhat enni a babájának. 

Egy pici gyerek, ha éhes, ugyanúgy ehet bárhol, mint egy felnőtt. Ilyen esetben egy édesanya nem azért veszi elő a keblét, mert mutogatni akarja magát, a szoptatásnak semmi köze az erotikához

– jelentette ki Anna.

(Borsonline)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@levarosbukta: És az anyának, aki együtt él a kicsivel, tudnia kell, hogy az a kicsi kb. mikor lesz szoptatási időben. És akkor nem étteremben vagy a nyílt utcán (a hely szabadon választható) kell lófrálnia, hanem egy nyugodt, a világ elől takart helyen kell a kicsivel KETTESben lennie. Az a baba is igényli a nyugodt, családias környezetet.
Természetesen adódhat olyan eset, amikor valamiért más eset fordul elő, de ez nem lehet általános, állandóan előforduló eset. Hogy a higiéniáról már szó se essék. Egy, normálisan lemosott és tiszta mell vagy egy letörölgetett, esetleg izzadt változat--ízlés dolga. Hadd erősödjön a baba immunrendszere, mi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Egy csecsemőt akkor kell szoptatni amikor az éhes amikor annak az ideje...viszony egy csecsemőt nem kell folyton a buszon, a metrón, a vonaton vagy akárhol cocókáztatni...várótermekben vendéglőkben pelenkázni...nem menet közben kell felnevelni e csecsemőt...
RonaGyuri
Alapvetően egyetértek a hölggyel! Azonban a példája - mint tudjuk minden példa rossz - az bizony nagyon rossz!
egy felnőtt ember ehet péksüteményt a metrón - írja. Nos a dolog úgy áll, hogy megteheti, s sajnos sokan meg is teszik, de TILOS! Ahogy erre az olvasással és/vagy olvasásértéssel hadilábon állóknak piktogrammal is, fel is hívják az utasok figyelmét! =))
glorianna
@Mirabilis: Bocs, de ez szamárság. Senki nem azt mondta, hogy naponta 24 órán át lófrál az anyuka a babájával, csak azért, hogy nyilvános helyen szoptasson. Viszont ha anyuka menni akar / menni kell, akkor ne kövezze már meg minden másképpen gondolkodó "szupertoleráns", mert nem otthon szoptat. Eszem megáll, mennyi agresszió bír előtörni egy olyan, a legszűkebb családon kívül senki másra nem tartozó kérdés kapcsán, mint a szoptatás. Ja, ez nem csak neked szól...
glorianna
@Mirabilis: Itt a hangsúly az agresszión volt, és ahogy látom, nem alaptalanul... Kár :(
glorianna
@Mirabilis: Igen, olyannyira, hogy beleszólni sem kell. Főleg nem ilyen vehemensen. Nem értem, milyen alapon (csaknem azt írtam, milyen jogon) akarod előírni bárkinek, hogy hol szoptasson. A szoptatás kérdésében max. véleményt lehet nyilvánítani, amolyan "én így csinálnám" szinten, de vadidegen felnőtt embernek előírni, hogy "ne lófráljon, amikor...", és önteni a dühös hangvételű hozzászólásokat, hát az bizony nem kevés agresszióra (és egyéb lelki nyavalyákra) utal.
Itt én ezt a témát most befejeztem. Nyugodalmas jóéjszakát :)
cirip
Nem is vagyok meglepve, nem is várnék mást Papadimitru Athina lányától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.