A műsor tegnapi adásának első betelefonálója egy néni, aki végig azon a félkiabálós hangszínen beszélt, mint akit órákon keresztül üldözött egy fogait csattogtató Soros György - líbiai embercsempész kentaur, de végül időben be tudta zárni maga mögött az ajtót, csak még nagyon fel van indulva. Soros György kötelezően kihangosíttatná az utcán a mobiltelefonokat! Hallgassák meg, nem fogják megbánni, én sikoltva, gurgulázva, könnyezve nevetgéltem végig. A jó rész 5:10-nél kezdődik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Erről a ""Dalmáról"", valami érthetetlen okból, de az a klasszikus agyrágóbogaras mondás jutott eszembe. Vajon, miért???
nezelodo
Rendesen elszaporodtak az elmebetegek, a legaljától a hatalom csúcsáig! Ez öngerjesztő folyamat, lent szeretnének hasonlítana a fent rajtuk röhögőkre.
dr. prédikátor
Nahát kérem! a fityfaszos agymosás eklatáns példája. Így hülyítik meg az embereket!!!
picike1
ohhh mily hujék egyesek a kettesek nem. borzadály mit elhisznek az emberek . azt se hiszem amit látok már ,mert lehet rosszul látok. de van valami ami fontos invázió vagy infuzió lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.