A nagykörúti Momentum Mozgalom a Soros által fizetett, magyargyűlölő Guy Verhofstadtal kampányol az amerikai tőzsdecápa által kitartott álcivil szervezetekért. A vidékieket lenéző párt elnöke, Fekete-Győr András aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy Soros György külföldről pénzelt, álcivil szervezeteinek ne kelljen átláthatóan működniük, azaz vonják vissza a nyáron elfogadott civiltörvényt, amely amerikai és izraeli mintára lett megalkotva. Kezdeményezésük népszerűsítésének érdekében papírjukat ki is töltették Guy Verhofstadtal. Az Európai Parlament liberális frakcióvezetője persze mindezt csak szimbolikusan tette, hiszen nem magyar állampolgár, így az ő aláírása nem számít majd a végelszámoláskor. Nagy valószínűséggel Fekete-Győrék nem gondolták végig, hogy a megrögzötten magyargyűlölő, Soros megbízható katonájaként ismert Verhofstadt nem örvend itthon, a magyar szavazók körében túl nagy népszerűségnek. Mindenesetre a videó tanúsága szerint Fekete-Győrék jól érezték...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
GONDOLA.HU - bruhahahahahaha...hihihihihi...seggtörlő budipapír minőség!

@durbincs: Mit akartál kinyögni, te gyökerek csúcsa, keress valaki értelmesebbet, mint te, nem lesz nehéz...
quadrocopter
@durbincs: Mássz vissza a fára, te szellemi nyomor, nincs olyan összeszenvedett mondatod, amelyben ne lenne hiba! Osonj vissza az általánosba, bár inkább a kisegítőbe!
Mit akartál kinyögni, te gyökerek csúcsa, keress valaki értelmesebbet, mint te, nem lesz nehéz...
quadrocopter
@durbincs: Drágább lett gyógyszered, mi? Szeded még a Calgont, debil?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.