Pintér Tibor nem adja fel az udvarlást, és továbbra is próbálkozik a nála 25 évvel fiatalabb X-Faktor győztesnél a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban.

Ahogy azt korábban megírtuk, a 43 éves színművész már a dzsungelbe való kiutazásuk előtt elmondta, hogy tetszik neki Tóth Andi, és a műsorban már többször is konkrét utalásokat tett arra, hogy bejön neki a 18 éves énekes.

Egyszer például ezt a kérdést tette fel lánynak:

Milyen szexi vagy, ahogy itt fekszel rövidgatyában. Hogyhogy egy ilyen jó csajnak nincsen pasija?

A legutóbbi adásban a két műsorvezető bekukkantott, hogy mi zajlik éppen a táborban. Tenya és Andi ekkor épp kettesben voltak, ahol a színművész ismét Andit fűzögette. 

Diszkót tervezünk a barátaimmal, ha innen hazamegyünk. A te korosztályoddal érzem jól magam. Te mindent megtestesítesz, ami nekem egy csajban kell: gyönyörű vagy, kreol vagy! A lelked nagyon nyitott.

- udvarolt Tenya Andinak.

A teljes jelenetet itt nézhetik meg:

Forrás: Blikk, RTL Klub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a kislány már bekerült a celebek közé, mert az szeretne lenni. A szülőknek arra sincs ráhatásuk, hogy a kislányuk középsuliba járjon, amit szerintem már rég abbahagyott a faktor, meg a celebkedés, filmezés és a pasik miatt. Ha jól tudom már tavaly valamelyik zenész csávóval együtt élt. Pintérről inkább nem mondok kritikát, csak annyit, hogy borzalom, igazi celeb.Tutira be fog neki dőlni. Tetszenek a bókok, amit a lóbaszó Tibike mond, és addig nyaggatja, míg "karóba" nem húzza és vége a dalnak. Tibike abnormális fejét nézve, ő is lótól származik. Andika, meg menjen haza a kurvák faszára Romániába. Oda való.
simmering73
Egy hányás ez a pali - legalábbis férfi szemmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.