Ahogy azt hétfő este megírtuk, a Blikk Fanni édesanyjára hivatkozva azt írta, meghalt VV Fanni. Ugyanakkor a nőt továbbra is eltűnt személyként keresi a rendőrség, a holtteste még nem került elő.

A Blikk közlése szerint hétfő este a lány édesanyja a lap kérdésére megerősítette a hírt, ám annyit kért, hogy

mást most ne kérdezzenek tőle, egyelőre képtelen a történtekről beszélni.

A nyilvános körözés megtalálható a rendőrség oldalán is, Novozánszki Fannit fotójával és adataival.

A Bors megkeresésére a rendőrség azt írta a lapnak:

Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a BRFK. A nőt a BRFK továbbra is eltűnt személyként keresi.

Ebből a közleményükből az is kiderül a Bors szerint, hogy

az előzetes letartóztatásba helyezett férfit meggyanúsították az emberölés elkövetésével.

A 24.hu úgy tudja, hogy a Bors értesülése a jelenlegi adatok szerint igaz, ráadásul az esettel kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja is.

A rendőrség a 24.hu lapnak azt írta:

A büntetőeljárás nem nyilvános, a sajtó hasábjain folyó tevékenység. A nyomozati és a büntetőeljárás egyéb szakaszaiban a sajtónak adandó tájékoztatás rendjét a büntetőeljárási törvény rögzíti és arra szigorú szabályokat határoz meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy folyamatban lévő nyomozásban végrehajtott és tervezett eljárási cselekményekről, a kihallgatások tartalmáról, valamint a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyomozásra vonatkozó közérdekű információkat, amelyek a nyomozás érdekeit nem sértik időben közöltük a sajtóval, így a korábban elmondottakon felül egyéb tájékoztatást nem kívánunk adni.

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából. Magukra hagyta kutyáit, és sok egyéb dolog is arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség akkor egy teljes napig helyszínelt Fanni lakásában, többek között egy fekete noteszt is kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett.

A rendőrség végül egy férfit őrizetbe vett személyi szabadság megsértése miatt.

Forrás: Blikk, Bors, 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.