A rendőrség körözést adott ki az első X-Faktor szériában feltűnt Király L. Norbert ellen, az ok: tartásdíj elmulasztása.

Nyilvános körözést adott ki a rendőrség az X-Faktor első szériájában feltűnt, reszelős hangjával elhíresült Király L. Norbert ellen. 

A rendőrség körözi az X-Faktor énekesét

Fotó: police.hu

A kiadott körözés szerint Királyt tartási kötelezettség elmulasztása miatt keresi a Szigetszentmiklósi Járásbíróság, ők adták ki az elfogatóparancsot az énekes ellen.

(Blikk, police.hu)

(Címlapi kép: police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Ilyen akkor szokott előfordulni amikor egy haragos volt feleség bosszúhadjáratot indít (lényegében feljelent). A legtöbb ilyen nő maga lépett félre és tette tönkre a házasságot, csak ugye mindig a volt férjen csattan az ostor. Sok a ribanc ma az országban.
Pálinkás Pál
Halkan kérdezném...miért kell ehez elfogatóparancs??? Ezt a problémát még az átkosban is megoldották,fizette az állam a tartásdíjat...utána levonták a krapek fizujából..ha nem lehetett,akkor irány a dutyi...de ilyenért elfogatóparancs??? Lassan megéljük hogy a bolti szarkákért is a TEK-et riasztják...Röhejes ez az ország...érezni a vergődést...ez biztos nagyobb sulyú bűncselekmény mint tállai benzin bulija...
division
@Pálinkás Pál: Ha a nő feljelenti a volt férjét ez az eljárás, ez így volt már 15 évvel ezelőtt is. Egyik rokonom is belekeveredett sajnos annak idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.