A NAV 40 millió forintot szeretne behajtani Gáspár Győzőn. Az eljárásban tavasszal lefoglaltak egyebek mellett 11 kiló aranyat, december 7-én pedig árverést szerveztek a Gáspár Győző lánya nevén lévő villában.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fellebviteli Igazgatósága le kell hogy állítsa a közigazgatási eljárást, miután a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bíróság, ítéletet, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot.

„Győzőt egy vödör vízzel kellett fellocsolni, amikor ezt megtudta” – mondta Győző öccse, Gáspár Zsolti.

A Romantic énekese az ügyvédi irodában is majdnem elalélt.

„Az ítéletnek ezt a mondatát ismételgetem magamban: „Megfosztották a jogától.” Hol vannak a felelősök, akik engem a jogomtól megfosztottak? Őket is 200 kommandós fogja elhurcolni a gyerekei szeme láttára? Nekik is sorra mondják vissza a fellépé­seit, azt gondolva, hogy bűnözők? Hol itt az igazság?" – kérdezgette Győző.

A felnőtt élet ilyen: ad valamit, de el is vesz. És folyton választás, döntés elé fog állítani.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

„A Kúria most kimondta, hogy a NAV azzal a lépésével, hogy a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is döntését, megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától" – magyarázta Gáspár ügyvédje, dr. Szilágyi Roland, arra utalva, hogy az eljárás azután indult, hogy Győző egy román cégtől 50,3 milliót vett fel. A jogi képviselő hozzátette, a perben a közigazgatási eljárás során lefoglalt vagyontárgyakat is vissza kell adni.

"Ezért tették tönkre az egész nyarunkat?" – fakadt ki a Blikknek Győző, akinek, mivel a javára ítéltek, a NAV megfizeti az elsőfokú és felülvizsgálati perköltséget. „Hogy mit fogok csinálni ezzel a 150 ezer forinttal? El fogom vinni a daganatos gyerekeknek.”

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
" Nekik is sorra mondják vissza a fellépé­seit, azt gondolva, hogy bűnözők? Hol itt az igazság?"

Ezzel a mondatoddal mosolyra fakasztottál.Milyen sorra vissza mondásról beszélsz More? Azt megértem,hogy a Showder klubnak,vagy valamelyik híres együttesnek vannak sorozatos fellépései,de azok tudnak is valamit.Te a Romantikos Katinka és Zsuzsi nélkül egy repedt cserép hangjához képest is gyenge vagy! Mivel lépsz fel? Ének hangod nincs,humorod nincs,zenélni nem tudsz. Mire fől hívnak? Ki az a marha aki érted belépőjegyet vesz? Anyám borogass. 11 kg arany! nem semmi a tökmagárus nagymamától ennyit örökölni. Azt,meg hogy te átutalod a daganatos gyerekeknek a pénzt! Ugyan már Győz! A saját sz..d megennéd 1000 ft-ért.
Atha
Lesz még itt többmilliós kártérítés is.
Áldott jó, becsületes ember ez.
Még szegény daganatos gyerekekre is gondol.
Biztosan akad majd ott pár kamera is, mikor átadja ezt a tetemes összeget.
dr prebikátor
ne báncsátok szegény mórét! nekem megvan mindeggyik cécéje. éjel-napal halgatom.
dr prebikátor
@dr prebikátor: nem cécéje és nem is vécéje hanem cédéje
terlasz
Ez a kis hercehurca segít helyretenni az egóját, de a NAV is megéri a pénzét, legalábbis a Kúria szerint.
Borsodi
Ha igazság lenne már rég a börtönben rohadna! Van akinek elég egy darab kenyeret,szalámit lopni és máris börtönben van.Erre a roma celebre más a törvény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.