Origo2017. 12. 05. 19:23 Havas Henrik szexuális ragadozóként viselkedett vele - mondta Baukó Éva a TV2 Tények című hírműsorának adott interjúban. A televíziókban is gyakran szereplő fiatal nő egy Facebook-bejegyzésben azzal vádolta meg a tévériportert, hogy zaklatta, amikor asszisztensként nála dolgozott. Havas anális szexet kért és cserébe azt ígérte, hogy fizet Baukónak. Akkor sem hagyta abba a zaklatást, amikor a nő erre kérte, sőt, Havas erre megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@csipetke: mert csak ígérték neki! =))
quadrocopter
"„Az italba menekültem, pánikbeteg lettem” Az alkoholisták is találnak kifogást a piára...vagy attól tartott, hogy Havas meggondolja magát és nem lesz popsiszex?
Katalina62
Nem mindig tetszik Havas Henrik stílusa, és biztos nem egy angyal, de ha kiakarják törni a nyakát, (mert erre megy ki a játék,) hitelesebb áldozatot kereshetek volna!
Katalina62
Persze ettől,megérdemelten vagy sem, kitörik a nyakát!
1magyar
A feleségek ilyen esetben mit léphetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.