A Martin Schulz vezette SPD hajlik rá, hogy ismét koalícióra lépjen Merkellel. Felhatalmazást adott a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kongresszusa csütörtökön a párt vezetőségnek a kormányalakítás lehetőségeiről szóló tárgyalások megkezdésére az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és bajor testvérpártja, a Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségével – írta az MTI. A választáson az SPD történelmi mélypontot ért el, ellenzéki szerepre készült, de miután a kancellár tárgyalásai zátonyra futottak a zöldekkel és a megegyezésből az utolsó pillanatban kifaroló szabaddemokratákkal (FPD). Még nem biztos, hogy lesz koalíció A berlini kongresszuson a küldöttek hat órán keresztül tartó, és a párt közleménye szerint „intenzív és tiszteletteljes vita” után nagy többséggel megszavazták az elnökség indítványát, amely szerint úgynevezett nyílt végű, nem feltétlenül az SPD kormányra lépésére irányuló tárgyalást kell folytatni a CDU/CSU-val. A folyamat végeredménye...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál volna megint kinyögni, te kis szellemi sérült, micro SD-kártya?
Rockxy
Nem elég egy hazugsággyár a tengerentúlon?
Igaz, a másik is beindult de az meg szétesni látszik.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál volna megint kinyögni, te kis szellemi sérült, micro SD-kártya?
peterkelemen
Még az is jobb lenne, mint a jelenlegi EU, ami láthatóan gazdaságilag rotty és túlságosan bürokratikus,d e ez majd a jövő zenéje. Egy biztos az Egyesült Államok felépítése ezerszer jobb, mint az EU.
quadrocopter
@durbincs: Mi van iskolázatlan sötét barom? Le tudod már nyelni a fürdő pezsgőtablettát? És a Calgont - te majom?
Fejlődésre képtelen sötét debil!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.