Sokáig nem reagált érdemben Baukó Éva zaklatási vádjaira Havas Henrik, csupán annyit mondott, sz**ik rá. Ráadásul Éva novemberben még azt mondta, őt nem molesztálta senki.

Havas Henrik keményen visszavág Baukó Évának, közben újabb híresség vádolja zaklatással
Fotó: Youtube

Havas Henrik végre megszólalt, és azt ígéri, nem hagyja annyiban a történteket és könyvben írja majd meg az egész hercehurcát, illetve ahogy ő mondja: az ellene indított hajtóvadászatot – írta meg a Blikk.

Némi magyarázattal is szolgál arra, hogy miért nem ment el a saját, Vona Gáborról írt könyvének bemutatójára:

"Nem akarom, hogy lefényképezzenek a Jobbik elnökével. Nem arról van szó, hogy szégyellem azt, hogy könyvet írtam Vonáról, egyszerűen arról van szó, hogy nem akartam, hogy munkaadóm az ATV az én személyemen keresztül belekeveredjen a könyv körül kialakult botrányba."

- írta Facebookon Havas.

A Tanár úr végül nem ment el Kálmán Olga műsorába sem, többek között azért, mert nem volt kedve Baukó Éváról beszélni. Mint írja, a nő csak egy statiszta, és az igazi célpont Vona Gábor. Mert Havas szerint nem véletlenül kapott épp most a párt működését is veszélybe sodró mértékű pénzbüntetést a Jobbik, plusz a Kovács Béla-ügy is most kezd bedurvulni.

Havas végül azt ajánlja, tegyék fel a kérdést VV Évának: novemberben miért mondta, hogy nem zaklatta senki? Most hirtelen eszébe jutott, hogy mégis történt ilyen?

Közben újabb ismert személy, Molnár "Nagy Ő" Anikó is azt állítja, Havas zaklatta őt. Anikó a Tényeknek  azt mesélte,

amikor egymás mellett ültek a kanapén, majd Havas megragadta a kezét és a combjára tette. „Na, fogja már meg!” – mondta, de Anikó nem vette a lapot. Olyan is volt, hogy vibrátort kapott tőle ajándékba, de a legdurvábbnak azt érezte, amikor a tanár úr búcsúzáskor váratlanul megcsókolta.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát! A Makulátlan Keresztény Szüzek Kollégiuma mikor fog jelentkezni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Azannyát! A Makulátlan Keresztény Szüzek Kollégiuma mikor fog jelentkezni?
Clavigo
@durbincs: Te kretén...téged meg a mutterod fog beperelni,,mert már leszoktál a zaklatásáról..Panaszkodott már,,,,hogy újabban a szamarat molesztálod.
picike1
ugy látom minden ember ember de nem minden nő nő !! ha ha ha ha nem háritod el mért zaklatás az 20 év multán ha akkor eltürted ?!
Lepényleső
Lehet,hogy az áldozatnak a keménység hiányzott?
human
Lehet igaz, vagy féligazság és lehet teljes hazugság. Henrikből én még ki és nézném. Azért nem mellékes szerintem, hogy Éva nem az a szemérmes lány és hát Anikó is 2 millióért kiment Dubai-ba egy hétre. Állítása szerint persze szex nem volt.
namihami
Nem különösebben csípem a Havast. Nagyképű bunkó, de...
Az egész ügy akkor vált számomra igazán baukóssá, amikor ez a ""nő"" azt merte kimondani, hogy a Havas ""ezt a hölgyet"" megcsókolta. Ezt a szájat? Amibe ki tudja mikor, ki tudja mennyiszer és főleg, ki tudja kié fordult már meg?
Tény, hogy az egyik legbaktérium-gazdagabb testrész az emberi száj, de más a baktérium és megint más az, ami Évike szájában forgolódott és forgolódik. És azt megcsókolni? Inkább soha az életben, akár egyetlen nővel se, mint az övét.
wagabund
ezt a tanár urazást ejteni kellene... simán Havas...meg olvasom, hogy" szexuális ragadozó"...jééézusom..pfff..
...volt...talán...pont úgy, mint bármelyik pasi...
Pálinkás Pál
Remek...egyre hitelesebb ringyók kerülnek elő a kosárból...Pont Molnár Anikó...a szende,szentéletű szúzleány...már a "zaklatási" botrányok legelején mondtam hogy az egész egy jól megszervezett karaktergyilkosság...lehülyéztetek,aztán lehet mégis nekem van igazam??
wagabund
@namihami: 01.37...

az utolsó bekezdéshez: igazad van, késégtelen... de amikor finnyázunk valamit, hogy pfujj, azért a hirtelen vágy(libidó, tesztoszteron)stb ezt feledteti...akkor, és ott..
az igaz lehet, hogy sok pasi életében nem bújt a málnásba, hogy kinyalja a mézescsuprot...pedig az az egyik legjobb...na ott mi van?
...Havasról van szó, aki büszke arra, hogy soha nem sétált kézenfogva a nejével...azért van egy sejtésem...a neje nem akart hozzáérni...
human
@Szeparepa2: Jól leírtad. Pontosan ez a lényeg. Nem hétköznapi ártatlan lányokról van szó akikről az eddigi zaklatások szóltak.
Érdemes elolvasni "Nagy ő" Anikó gondolatait miután hazajött egy hetes "hoszteszkedés után" Dubaiból:
"Molnár Anikó szerint a hazai modellek egy része nem a fotózásból kapott pénzből él...
vannak lányok, akik az ilyen hétvégi kiruccanásokból élnek, hivatásszerűen.
A csinos egykori villalakóról Havas Henrik készített könyvet, Anikó vallomásai alapján.

A sztár megosztja titkait az olvasókkal, s olyan részleteket sem rejt véka alá, mint hogy előfordult, egykori szeretője látta el havi kétszázezer készpénzzel. Feltárta a külföldi hercegségben töltött egy hetet is. "
www.kisalfold.hu/szorakozas/molnar_aniko_kejutazasa_dubaiban_tobben_ebbol_elnek/2099889/
human
@human: Tehát Anikónak nem probléma ha valaki fizeti a lakását és cserébe kefélnek. Annyi lehetett a bökkenő, hogy Havast vagy túl öregnek találta vagy nem nézte ki belőle azt a színvonalat amit elvárna egy kitartótól.
1magyar
Aki korpába keveredik, megeszik a disznók - régi mondás.
Cicamama55
Kellett neki a kurvákról könyvet írni, meg egyáltalán foglalkozni a magánügyeikkel. A Pornó c. könyvéért akkor a szerzői díjat felvette, most meg majd ezek az ingyenélő hajadon senkik próbálnak belőle kikaszírozni egy kis hasznot!!
simmering73
Na kiszólt a másik dívány a kuplerájból. Eszem megáll.
sokanvagyunk
A címhez és a cikkírókhoz: híresség és hírhedtség az két külön fogalom...
Jozefina
Vajon miről híres Molnár "Nagy Ő" Anikó??? Meg sem tudná talán számolni, hogy hányszor "zaklatták" szegénykémet. Ur isten még a három mariska nem jelentkezett!!!???
qxy
Ez a Hír mind kacsa. Valami más van a levesbe. Az Éva is tényleg azt mondta , őtet nem zaklatta senki most meg ,.- Ja ,,, a Havas. Na fel is rúgnám az évikét mint a fagyos lószart. azt jelentsen fel engem is zaklatásért.
A másik meg . Kinézem Havasból hogy beszólt egy két ilyen kurvának hogy .- - Nem szopnál le?? vagy ehhez hasonló. Mert nagyon beképzelt és el van szállva magától pedig egy nagy nulla csak jó a beszélőkéje. Mondtam is egyszer neki. Ha ennyi állása volt, ennyi posztot töltött be életében,akkor egy oka lehet. Nem ért semmihez és mindent meg próbált. De vannak olyan emberek mint a babér levél." Mindenben jó." De azt is ki teszik a tényér szélére.
fergeteg
A libsik egymásba harapdálnak.Píz kell.
Ezek aztán mind szűz apácák voltak.
human
@1magyar: Ez is igaz. Ahogy aki hadi tudósítónak áll könnyen kaphat golyót. Henrik így járt.
human
@Jozefina: Pénztáros a szőke nőnek:
- Hölgyem ez a pénz hamis.
- Micsoda? De hisz akkor engem megerőszakoltak.
herczeg0210
@qxy: Tévedés ! Nem jó a "beszélőkéje"! Hiszen képtelen elmondani, hogy mit is akar, vagy elfelejti, vagy nem jut eszébe, vagy csak őőőőőőőőőőőőőőőzik meg makog!
Nessy
Tessék mondani sok VV "szűz" van még a várólistán?
Ludmilla
na,ez az Anikó nyilatkozta egyszer,hogy dubaji zarándoklatán azért kapott pénz,hogy meztelenül úszkált a halak között egy medencében
qxy
@herczeg0210: Igazad van. Volt egy párttitkár ,Lipcsei " evtás. Az is, minden felszólaló után felállt, és ezzel kezdte. .-Én csak azt akarom hozzá fűzni, hogy ,??? és ami megmaradt a kis agyába, el mondta még egyszer. Mindenki meg tapsolta ( muszáj volt. ) Vörös diploma, minden szarral, amúgy meg hat elemije volt csak.
Ja, na meg , nem várja meg ám hogy befejezd a mondatot, áá ki van csukva bele dumál a Havas úr. Egyszer le is basztam. Tanár úr. Ha netán figyelne egy kicsit igaz nem az erőssége. De még én beszélek.Hogy kii nevette ki? Mindenki.
namihami
@wagabund: Azért egy nem elhanyagolható dologról feledkezel meg. Az igaz, hogy az ember, pláne fiatalabb korában, gyakran malackodik bizonyos területeken, de azt (általában) némi előzetes illat- és állagmintával mégis szemügyre veszi. Tehát, nem a 35 fokos nyári napsütésben, egésznapos pácolódás után, délután 7 órakor teszi. (Illatorgia--fantáziában ugyan, de mellékelve).
Másodszor, ezt (jobb érzésű férfiember) nem az útjába eső első nővel vagy olyannal, akiről a félvilág ismeri a fenti tevékenységeit, teszi meg.
Gondolom, az a közkeletű kifejezés, hogy ""lyuksógorság"" számodra sem először hangzik el. Márpedig sok jó elmondható (esetleg) a ""hölgyről"", de a rá jellemző életmódra nem a szűzies a leginkább odaillő jelző.
Nem vitatom az úgynevezett HiFeBa (hirtelen felindulásból elkövetett b@szás) meglétét, de azt, hogy ez pont az ő irányába valósulna meg, hát az némi kételyt von maga után.
A kézen-nemfogásos sétálást pedig egy házaspár esetén, inkább a a Havas nagy pofájának, mint valóságnak tudnám be.
wagabund
@namihami: minden szavad az élet nagy igazsága. Nincs mit hozzáfűznöm, főleg azért, mert te a sorok közt is olvasol...és nem utolsó sorban igen cizelláltan válaszoltál.
ugye nem baj, ha jót derültem az igaz szavaidon?
Dr plágium
@petike: De nem b...szták meg, az ajánlat nem a beteljesülés :)
Legalábbis Havastól még szűz maradt mindkettő. Lehet hogy ez a bajuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.