Hujber Ferenc elmondása szerint egyáltalán nem féltékeny a felesége új párjára, beszámolók szerint a  táncoktatóként, koreográfusként dolgozó nő már túl van házasságának válságán.

Hujberék házassága 14 év után megfeneklett, már nem tudtak megbékélni egymással. A Blikk Információi szerint a táncoktatóként, koreográfusként dolgozó nő már túl van házasságának válságán.

Facebook-oldalának tanúsága szerint kapcsolatban él, a bejegyzéshez számtalan gratuláció érkezett az elmúlt napokban ismerősöktől, rokonoktól, kollégáktól,

amelyet a nő több alkalommal is boldogan köszönt meg. A lap megkereste a jelenleg Kanadában élő színművészt, igaz-e, hogy gyermekei anyja már mással van együtt.

„Persze! Ezzel tartoztam neki. Ez a minimum tizennégy év után! Ez az én ajándékom!

Tizennégy év házasság! 2×7, megérdemli mindenkinél jobban! Nagyon büszke vagyok rá, és a párja egy csoda! Nem olyan, mint én! Ő full konzervatív.

Ő (Cyn­thia) erre vágyott egész életé­ben, egy ilyen férfira! Ezzel még tartoztam” – magyarázta Hujber.

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
ez a fazon legalább olyan undorító,mint balog Atya. Ha meglátom bár melyiket feláll a szőr a hátamon. Még,hogy megérdemli és ajándékot ad azzal,hogy megengedte,hogy új pasija lehet.A 14 évre kártérítést kéne fizetnie,mert ezt az alakot, a szétnarkózott agyával 1 napig lehetetlenség elviselni.Még mint embert is,nem hogy mint férfit,férjet.
Jozefina
Ki nem szarja le. Meg azt is, akinek ez hír. Ennél sokkal fontosabb információkat is lehetne közölni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.