Karácsony Gergely csütörtök este gyakorlatilag megerősítette az ATV-ben, amiről délelőtt az Azonnali is írt. Azt mondta, nem csak az MSZP-t várja, hogy beálljanak mögé, de más pártokat is szívesen látna egy baloldali közös listán. Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja az Azonnali kérdésére úgy reagált: Karácsony káoszba taszítja az ellenzéket, de majd az LMP rendet tesz. Az Együtt közölte: nem mennek közös listára a szocialistákkal. Nagy bejelentéssel harangozták be Karácsony Gergelyt, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét a csütörtök esti Egyenes beszédben. A politikus egy hosszas értekezéssel indított, miszerint a huszonnegyedik órában van az ellenzék, és mivel eddig nem jutottak messzire, stratégiát kell váltani. Ezért várja az ellenzéki pártokat, akik hajlandók közös programot és közös listát kínálni a választóknak. Arra a kérdésre, hogy – amint arról délelőtt az Azonnali is írt – eszerint azt várja-e, hogy az MSZP beálljon mögé, azt mondta: ennél többről van szó, és nem csak az...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Sajnos az múlt homályába tűnik a magyar közélet olyan megközelítése, hogy Magyarország.

Mert az utóbbi századok folyamán mintha tagozódnánk politikusok- civilek (?), hatalomba lévők- ellenzékiek, vagy gazdagok- szegények, de lehetne az ' oldalakat ' tovább IS szélesíteni, mindenképpen az egyik oldal sosem ' keveredik ' a másik oldallal, és ennek megfelelően törekvése IS más !

Lehet ezt megváltoztatni, mert így az állandó vita- ellenállás generálása folyik, és vannak akik ebből előnyt, és vannak akik hátrányt szenvednek, bármilyen ' emberek ' IS egyénileg ?!
desiro
Már megint az igazmondó portál, meg a hazudozó gurbincs.
Manhattan
Szerintem Karácsonynak agyára ment a jólét. Ő azt hiszi, joggal haragszik a szivárogtatóra, miközben ő volt az, aki korábbi nézeteit - már nem először - napok alatt lecserélte, ő volt az, aki politológus létére bedőlt a szocik kétségbeesett, de teljesen megalapozatlan ígérgetéseinek, és végül ő volt az, aki - rádöbbenve, mekkora ostobaságot csinált - kifecsegte: már maga is tudja, sikerült kinevettetnie saját magát. Megjegyzem, már az is komolytalan volt, amikor korábban jóformán láthatatlan pártja miniszterelnök-jelöltnek aposztrofálta őt.
Úgyhogy nem másokra kellene most fújnia; csakis önmagát okolhatja a történtekért. Az pedig, hogy ezzel az egész cirkusszal mennyit árt a demokratikus ellenzék, vagyis az ország ügyének, sokkal fájdalmasabb annál, mint ami vele személyesen történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.