Már két nõ mondta el, hogyan zaklatta õket Havas. Ahogy egyre nagyobb a botrány, úgy egyre nagyobb a hallgatás. Hallgat a teljes balliberális média arról, hogy Havas Henrik szexuálisan zaklatta Baukó Évát - és most már tudjuk, Molnár Anikót is. Harvey Weinstein amerikai zaklatási ügyének a legkisebb rezdüléseit is megismerhetjük Simicska Indexéről és társairól, de Havas, úgy tűnik, sérthetetlen. „Havas Henriken kívül a teljes libsi média is magasról szarik Baukó Évára” – írja Apáti Bence a 888.hu-n. Havas egyébként elszólta magát, a Jobbik propagandatévéjének adott interjúban elárulta, hogy felhívták a 444-től és azt mondták neki, hogy nem foglalkoznak az üggyel, mert biztosak benne, hogy Havasnak van igaza. „Szarnak Baukó Évára. Az őrkutyák, az igazság őrkutyái nem foglalkoznak Baukó Évával. Nem érdekli őket az igazság. Szarnak az igazságra. Szarnak Baukó Évára. Szarnak ezek mindenre és mindenkire, ha az 'ügy' nem árthat a jobboldalnak. Ha nem a Krétakör liberális művésznője...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Isten bizony,már undorító ez az egész cirkusz! Nem szégyenli magát ez a két ingyenélő r.banc? Pénzért bármikor, bármit?! Az életben semmit nem tettek le az asztalra, azon kívül hogy folyamatosan a testüket mutogatják, magánéleti válságaikat teregetik a közérdemű előtt. Okádék! Varrjanak már kemény pert és bírságot a nyakukba, mert itt nem marad egy ember, akit ne rágalmaznának meg a végén!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Két fideSS által lepénzelt hazug kurva!
simmering73
Nem hallgat itt senki, hülyegyerek. Tájékozódj, olvass és kitárul a világ előtted. Már a csapból is az folyik, hogy a maffiajobboldal akarja kicsinálni Havast. Erre megtalálták a legalkalmatlanabb kurvát a szerep eljátszására. Ekkor barom is csak a fidesz lehet.
Cicamama55
Isten bizony,már undorító ez az egész cirkusz! Nem szégyenli magát ez a két ingyenélő r.banc? Pénzért bármikor, bármit?! Az életben semmit nem tettek le az asztalra, azon kívül hogy folyamatosan a testüket mutogatják, magánéleti válságaikat teregetik a közérdemű előtt. Okádék! Varrjanak már kemény pert és bírságot a nyakukba, mert itt nem marad egy ember, akit ne rágalmaznának meg a végén!
Nessy
Hosszú még a VV "zaklatottak" névsora? Mert ugyebár a villában szűzies életmódot folytattak! Ugyanis a Valóvilág villa nem apáca zárda!
Peller Anikó
Havasúr, a Bunkó Éva megmonta az igasságot, hogy piszkáltad a füleit. Pedig nem is azért ment oda. Gazságot mindenkinek!
Equus
előbb-utóbb lerázza magáról a nép (a nemzet szót már lejáratták) ezt a posványságot, utána mi lesz az origo és a maffiózók "újságíróival"? Mennek Azerbajdzsánba testületileg? Mert itthon még utcaseprőnek sem kellenek majd, az biztos.
csipetke
@Cicamama55: Egyetértek.Nyilván,ha két tisztességes nő vádolja meg Havast,az hiteltérdemlő.De ez a két leharcolt kurtizán,akikről tudni lehet,hogy pénzért mindent,sőt még attól is többet...
kakaósbögre
nos,durbincs látszik hogy még nem találkoztál a Molnár Anikóval.nem úsznád meg csonttörés nélkül ha megpróbálnád zaklatni,pedig évtizedekkel fiatalabb lehetsz a Havasnál.
wagabund
lári-fári...ha tehetem, nézem a "Havas a pályán" című műsort...

kiváncsi vagyok, ma lesz-e?

..."- az ATV kiáll mellette (ebben azért nem vagyunk annyira biztosak)"...
(idézet az Origo-ból)
Mézike
@kakaósbögre: Az biztos hogy ha valakit nyakon ver az ottmarad! :-)
Mézike
Mindketten a testükből élnek! Kiestek a "rivaldafényből", kellett valami pénzforrás.
A ribiket fogdosni , és mustrálni szokták mielőtt fizetnek nekik.
Lehet havas csak venni akart...lovat.
desiro
Ja az origo meg a durbincs. ezek az igazán fontos hírek, a 888-at már nem is említem.
Még mindig csak a ? jelet ismeri ez az agyatlan.
csipetke
@desiro: Kiváncsi lennék honnan szalajtották ezt a csökött halfarkat.Magyarul csak nyekeg nyökög,értelmes mondatot még nem olvastam tőle,és csak a kérdőjeleket ontja ész nélkül.Lehet,hogy diszlexiás...
koszpeko
@durbincs: "Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól"
Látom megint hírt találtál te fogyatékos.
A Havas mikor volt ellenzéki?
Így az ellenzéki média mit kellene,hogy tegyen?
Cicamama55
Igaz most még csak B Éváról beszélnek, de ebben a pillanatban hallottam, hogy Havas azt mondta "én pedig perelni fogok!" Nagyon helyes!
quadrocopter
Jaaaaa, hogy Or(bán)igó? Bruhahahahaha...hihihihihih...marhák, ki hallgat és miről?

- Döbbenetes videó! Előre megtervezték Havas Henrik lejáratását ...
alfahir.hu/2017/12/07/alekosz_havas_henrik_bauko_eva_fidesz

- Henrik lázadó angyala - Magyar Nemzet
mno.hu/cinkosakinema/henrik-lazado-angyala-2432368

- Most már az ATV is tárgyalja Havas Henrik ügyét - PestiSrácok
pestisracok.hu/mar-az-atv-targyalja-havas-henrik-ugyet/

- Index - Kultúr - Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket
index.hu/kultur/.../bauko_eva_szexualis_zaklatassal_vadolja_havas_henriket/

Na, balf@szkák, lehet válogatni...
kakaósbögre
@durbincs: noshát ennyit tudsz,nyomi és a nevedet.
quadrocopter
@durbincs: Debil! Kevés vagy, mint téliszalámiban a hólánc!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Az oldalon neked annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán!
JAJMÁR
Miből gondolják - akik nem értik, amit nem értenek -, hogy a balliberális média tud valamit a Havas zaklatásairól? Ezek azt képzelik, hogy "lehallgatták", netán dugi kamerákkal követték?
Mi a búbánatot mondanának?
Várják a fejlemények kimenetelét.
SystemError
Fidesz, Baukó Éva, tv2, lokál, Origo + Durbincs, hát mi is hitelesíthetné jobban ezt az ügyet,,:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.