Borbély Alexandra kapta a legjobb női főszereplőnek járó Európai Filmdíjat a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért szombat este Berlinben.

Borbély Alexandra, aki a díjat a meghatódottságtól sírva vette át, rövid beszédében köszönetet mondott Enyedi Ildikónak, a film rendezőjének, hogy eljátszhatta a szerepet.

Európai Filmdíj: Borbély Alexandra a legjobb női főszereplő

Borbély Alexandra érkezik az Európai Filmdíjak átadási ünnepségén Berlinben. Fotó: MTI/EPA/Hayoung Jeon

Enyedi Ildikó az MTI-nek úgy fogalmazott:

nagyon nagy boldogság Alexandra díja. Sokszor elmondtam, de nem lehet elégszer, hogy mennyire különleges élmény volt számomra együtt dolgozni vele, tanúja lenni annak a csodálatos, belülről jövő metamorfózisnak, amivel átalakult ennek a filmnek a főszereplőjévé, Máriává. Sok igazán tehetséges, izgalmas színésznőt ismerek, közülük is kiemelkedik azzal az elképesztően széles skálával, aminek minden szegmensét még nem is volt alkalma megmutatni, pedig sokféle szerep megtalálta már, eddig főleg színházban. Hozzon neki ez a nagy elismerés sok, boldog, önfeledt munkát, igazi kibontakozást!

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Szeparepa2: Ez inkább beteg volt, mint szexista, de őszintén jött az biztos! :)

"zöld habos cifrafost is kiszívnám" Ez így önmagában rátesz, de hogy bevágtad azt is, hogy "is" ! :)
RonaGyuri
Biztos, hogy ez jót tesz?

Az újabb hülye címadási példa az index.hu tarsolyából

Neheze tagadható tény, hogy – akarva - akaratlanul – valamiféle bornírt versen dúl a magyar médiában: ki tud nagyobb baromságot leírni címadás ürügyén!
A hétvége legbornírtabbja címére jó eséllyel pályázik a derék index.hu beszámolója arról, hogy „Borbély Alexandra, a Testről és lélekről színésznője nyerte a legjobb színésznő díjat az Európai Filmdíj szombati, berlini díjátadóján”.
A derék szerki erről „Borbély Alexandra lett a legjobb európai színésznő” címet rittyentette! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.