Dobó Kata a Korhatáros szerelem apropóján adott interjút, amelyben a sorozatban játszott karakter és a saját személyisége közötti különbségekről beszélt.

Dobó Kata nem egy üzletasszony-típus, egyszerűen nem ért a pénzhez

Fotó: TV2

A színésznő által a sorozatban megformált Júlia karrierista és intrikus, miközben Dobó a valóságban nem ilyennek tartja magát. Azt is hozzátette, hogy nem is üzletasszony-típus, sőt elég rossz üzleti érzéke van.

Nem értek a pénzhez, hogy lehet fialtatni, hogyan marad több. Nagyon irigylem azokat a nőket, akiknek erre rááll az agya. Ilyen szempontból művész vagyok. Ha van pénz, az tök jó, ha nincs, az irtó szomorú

- mondta el Dobó Kata a Borsnak.

Dobó Kata úgy gondolja, hogy "azok, akiknek gyerekük van már sokkal tudatosabban tervezik a jövőjüket, de ez most egy kiszámíthatatlan, furcsa világ". 

Forrás: Borsonline

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Vajna bátyó nem oktatta ki, mikor ő volt a lieblingje?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Úgy látszik nem ment le az alagsorba, a VV luvnyák szintjére és jól is tette. A szunyóka papa pedig magától nem adott...
Yoda69
Ugy tunik meg buszke is ra.
Az hagyjan hogy a penzhez nem ert, a baj az hogy a szineszkedeshez SE.
KisGenyo2
Én szívesen kipróbálnám, amihez ért. XD
csipetke
Hát ja.Ha tizenévvel ezelőtt elveteti magát a vén majommal,Vajnával,akkor most ő játszhatná a naaagy üzletasszonyt Palácsik helyett,oszt zsákszámra költhetné a közpénzt,amit a vénember hazatalicskáz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.