Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, és amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepelhet az ATV képernyőjén Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható.

Havas Henriket felfüggesztette az ATV

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Havas Henriket egy héttel ezelőtt Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon – igaz, egy olyan ügyet vett elő ismét, amit 2011 óta emleget, de ez semmit nem változtat a lényegen: azzal vádolta Havast, hogy amikor alkalmazásában állt, szexuális szolgáltatásokat akart tőle ellenszolgáltatásért cserébe. A második ügy pénteken robbant: Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő című műsorok egyik szereplője is szexuális zaklatással vádolta Havast.

(Index.hu)

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Ez az intézkedés elégtétel lehet az összes Havas által zaklatott nőnek.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Ja és még valami.Kifejezetten utálom a zaklatás minden formáját.
A hatalommal való ilyetén visszaélést,de ez a nő szűk egy hónap alatt rájött,hogy pár évvel ezelőtt zaklatták.
szaboria1
@Eriksson: Válszolni akarok, mert Havast én még a Volános korszakából ismerem. Soha nem volt udvaríatlan. Ez a két csaj szemembe csak egy pénzért mindent baválaló kurucka. Havs jól teszi ha bepereli őket. Plána amikor kiderült Alekosszal közösen találták ki.
peterkelemen
ATV = Németh Sándor hitgyülissel, aki már régen alkut kötött Orbánékkal így ez nem újdonság.

Nem mellesleg belenéztem az agyhalott Németh Sanyi által levezényelt Vidám Vasárnapba és miért imádkoztak a végé? A magyar kormányért. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!!!
Katalina62
Akár igaz akár nem, amit el akartak érni, el érték!
Jozefina
Mi van??? Megszűntek a bíróságok?? Mi az, hogy a TV2 vizsgálja az ügyet? Korábban olvastam, hogy valamelyik önkormányzat is hasonlóra vetemedett!!! Ez kész anarhia és diktatúra.
Némethet meg valszínűleg a gyülekezete fogja elhajtani a sok baromsága miatt!!!
Katalina62
Itt azt hiszem senki nem Havast védi igazán, de ez már annyira átlátszó, hogy ez gyomorforgató!
Katalina62
@Jozefina: dehogy fogja! Totális az agymosás!
picike1
menjen át csendes pihenbe jobban jár és a közönség is jobbam jár ilyen bélforgatókkat nem akarok nézni én se ! mehet a babba lecsóba
Nessy
Remélem, kellemes karácsonya lesz a valóvilágos hölgyeknek!
Eriksson
@szaboria1: Volános korszakában feltételezem még nem volt ekkora önbizalma. Akkor még nem értékelte magát mindenek felettinek.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Baukó annak idején szóvá tette Havas zaklatását, csak a kutya se figyelt rá. Mint ahogy most se. Kíváncsi vagyok, mi lesz az ügy vége, melyik nyom többet a latba. Havas politikai nimbusza, vagy a nekik kiszolgáltatott nők panaszai.
adrenalink
@Eriksson: A csahos fityiszes kutya most figyelt rá...
coni
@szaboria1: Minden egyes műsorában udvariatlanul letorkolja a riportalanyait, felkészületlenül érkezik és untatja a nézőket a saját egojával ami szintén udvariatlanság. Havasról mindent megtud a néző ami pelenkás kora óta történt vele de a sokkal érdekesebb vendégeibe belefojtja a szót...
Macskaszem
A hülye liba már arra se emlékszik, hogy egy hónapja még arra panaszkodott, hogy őt sajnos nem zaklatta senki. Ne csodálkozzon, ha nem hisz neki senki.
Eriksson
@coni: Ez így igaz. A kételkedőknek nem kellene mást tenniük, mint belenézni Havas egy-egy műsorába, hogy megvilágosodjak. A nők fizikai molesztálásához innen már egyenes út vezet.
szaboria1
@Eriksson: Mivel én vizsgáztatni jártam oda így többször beszéltem vel. Azt nem vitatom, hogy mostanra megváltozhatott mert nem néztem a műsorait. De amit a két csaj állit az a viselkedésükből nálam forditva jön le inkább ők akartak valamit Havastól. Havas jogot végzett így tudja, hogy perelje őket.
szaboria1
@coni: Mint fentebb írtam mostanában nem néztem a műsorát. A Nap TV megszünése óta nem tudom miként vezette a műsorát.
Eriksson
Érdekes egy hozzáállás. Azért különb Havas, mert van olyan karakán, hogy nőket mer molesztálni? Igaz, hogy ez elítélendő, de sebaj, majd jól letagadják, és inkább a zaklatottakat tapossák meg.
Működik a kettős mérce.
Eriksson
@szaboria1: Ha nem tudod, hogy kiről, miről beszélsz, ne foglalj állást. Nézz meg Havas néhány riportját, nyilatkozatát, meg fog változni a véleményed.
Katalina62
@Eriksson: itt nem a "kiszolgáltatott nők" panaszáről van szó! Sajnos az senkit sem érdekel! Máskülönben mar, ha igazak a vádak már régen léptek volna! Az a baj hogy bárkit ha akarják tönkre tehetnek egy ilyen váddal! Viszont ha bünös, ha jól fekszik megúszhatja!
szaboria1
@Eriksson: Van olyan ahol netén nőket zaklatott?
Eriksson
@Katalina62: Lehet, hogy léptek is, csak senkit nem érdekelt, mint ahogy most sem.
Eriksson
@szaboria1: Vágó elismerte, hogy az ő feleségét is zaklatta, és Gesztesi szintén.
Katalina62
@Eriksson: ha léptek volna most nem vitáznánk Havasról! Ha Havas lemegy kutyába a fidesznek még akár maradhat is!
kokopelli
@szaboria1: ...már régebben írtam (nem egyszer),hogy a bratyóm elbeszélései
nyomán (az ATV nézésekor) ismertem meg a Havast! A bratyó Zil-ezett,és a "nyá-lat"
is szállított nekem!Lóti-futi nyalonc volt a Volánnál,olyan "jövök megyek intézkedek"
csórikám a szakmához hülye (autóvillamosság). A ATV-ben is égette magát,mert nem
tudta elképzelni,hogy egy anyuka,hogy tud a bringával a kislányának "fényt csinálni"
trafó nélkül,mivel lekapcsolták nála a hálózatot! Állítólag mühely-kápó volt,de a jobb he-
lyeken nem az észkombájnt nevezik ki kápónak,mert arra van a legnagyobb szükség!
A "tanár úr" meg mindenkinek csak az észt ontotta! Mi halálra röhögtük magunkat! ;-)
Cicamama55
Ehhez hasonló nőket bárki be tud, bármikor cserkészni jó pénzért, egy nem kívánatos férfi lejáratására...
Yoda69
Azert erdekes osszefugges hogy pont akkor jottek elo ezek az esetek, amikor megjelenik Havas uj konyve Vonarol. Akar meg reklamnak is felfoghato. Mint koztudott a negativ reklam a legjobb reklam.
justhpeter
Azt értem, hogy Havas legfrissebb bűne a Vona-könyv. És ez nagyobb mint a zaklatási ügyei, hiszen akkor már korábban lemészárolták volna.
Különösen nem is bánnám, mert azt is el bírom képzelni Havassal kapcsolatban, hogy nem akart ő semmit ezektől a nőktől, csak így akarta "jópofiskodással" értésükre adni, hogy felettük áll.
Ok. Nyírják ki ! Ha viszont csak olyan nőt találtak erre, aki saját bevallása szerint is azért nem halad az érvényesülésben mert senki nem zaklatta még, akkor ez nyilvánvalóan kontraproduktív. Vagyis akik ezt kitalálták semmivel nem állnak jobban szellemileg, mint akit ki akarnak nyírni.
Eriksson
@Yoda69: Vágó István vallomása:
Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk, tudod, régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett. (…) Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap. Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza…

Ez is pont most jött elő...
Eriksson
@Katalina62: Nem is volna nehéz kutyává tenni. Havas mindig úgy változtatta kabátjait, ahogy az időjárás megkívánta.
Zeta
Két igazán tiszta nő , no meg a Havas.
Egy súlycsoport. Az ATV meg majd keresi a nézettséget.
szaboria1
@Eriksson: 12:34 De azért érdekes még mindig jóba van vele.
Köb Jani
Az öntelt személy önmagasztalása sosem a tudás kifejezése, hanem az a tudat, hogy semminek nem ismeri határát... mettől meddig normális, és honnan már nem életszerű... mert önakaratát gőgjét senki nem töri meg. Az ilyen személy nem tanár, hanem egy pojáca.
Katalina62
@Eriksson: Az Origot inkább hagyjuk! Látom baj van a szövegértelmezéssel! Én egy pillanatig sem állítom, hogy Havas tutira ártatlan, csak azt hogy teljesen mindegy mit tett vagy mit nem tett! Nem sikálják el, mert, a Hatalom ki akarja törni a nyakát! Szerintem Vágó is azért szólalt meg, (mégha igaza is van,) így és most, mert Németh Sándor el akarja kerülni a látszatot, hogy parancsra cselekedett!
Pálinkás Pál
Erikssonnal ne foglalkozzatok,egybites fidesztroll...esze pont annyi mint a többi félcédulásnak!!!Mellesleg érdekes hogy két ilyen versenyribanc vádjai alapján felfüggesztenek valakit..tenném hozzá..nem szeretem Havast...
Eriksson
@Katalina62: Te egyáltalán nők vagytok? Vagy együttéreztek a nőkkel? Beleértve @szaboria1: -et is.
Mit várhattok el a férfiaktól együttérzés terén?
Csak azért kérdem, mert egyfolytában Havast mosdatjátok.

Vágót egyáltalán nem lehet vádolni, hogy amit már leírt sok évvel ezelőtt, azzal a "Hatalom" szekerét akarná tolni.

És egyébként is. Szerintetek igazságos, hogy a politikai csatározások érdekében le lehet szarni ezeket a nőket, akiket Havas szóval, vagy tettel, de inzultált?
szaboria1
@kokopelli: Nem mühely kápó volt. Amikor én meg ísmertem már irodai munkán volt. Ez a 70-es években volt.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Ó,Ó drága Pálinkásom. Nem furcsa egy kicsit, hogy másokat (Martont és Kerényit) pillanatok alatt lapátra tettek 20 éves történetekkel? Azokat miért nem védték körömszakadásig? Vagy az őket vádlók nem "versenyribancok" voltak?
Nem kell ahhoz fidesztrollnak lenni, hogy az embernek nyitva legyen a szeme meg a füle.
JAJMÁR
Hoppàcska! A fal adja a màsikat.

Ès mindegy milyen a nő. . Az nem ùgy van, hogy a qvàval lehet. Ilyesmi fèrfi szemèben minden nő qva!..
De akàr qva is lehet, ettől mèg az öntelt erőszakos bunkó faxkalap, az öntelt erőszakos bunkó faxkalap!
cikicakk55
@Eriksson: Figyelj! Havas Henrik tényleg egy nehezen elviselhető figura. Engem is bosszant( így nem is nézem) a stílusa, a nyeglesége,és a túlterjedt egója. Még is azt mondom,hogy egy lepusztult alkoholista és egy szilinkon maca, akik bár mindent megtesznek azért,hogy foglalkozzon velük a média,számomra hiteltelenebbek mint Havas. El tudom képzelni,hogy amilyen tenyérbemászó stílusa van havasnak,tett szexuális jelentésű kijelentéseket,mind a két ribinek,de azt még nem tartom szexuális zaklatásnak. Nekem is tett már olyan kijelentést egy Főorvos,mikor a gyógyszer raktárból a gyógyszereket a mellkasomhoz szorítva vittem az osztályra hogy "de szeretnék most a Tegretol helyében lenni." Persze,érthettem volna úgy is,hogy szexuálisan zaklat,de megszoktuk,mert Ő még a nyugdíja takarító néniket is ilyennel szórakoztatta. Tehát én nem tartom jogosnak,hogy csak ezért Havast megbélyegzik. Ha kurva kéne neki,egész biztos megtudna venni egy titoktartó és tényleg úri kurvát,akinek nem jár el a szája,én nem két felesért fekszik be bár kinek az ágyába.mindezt úgy írom le,hogy számomra havas egy kifejezetten undorító,nem képernyőre való ember..A legtoleránsabb és legnyugodtabb emberből is kiváltja a hányingert. Ha a stílusa miatt vágják ki,még drukkolnék is,hogy sikerüljön.
Eriksson
@justhpeter: Ilyesmi előfordul ha ugyanolyan körökben forognak az érintettek.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Nos barátom,akkor én nyiltan kimondom amit itt csak kerülgetnek a hosszászólók...ha annak idején,húsz évvel ezelőtt nem szólt,akkor most már fogja be a pofáját!!!De azért milyen érdekes,fideszesről még nem olvastam zaklatási sztorit...mert ott csupa angyal ül,mi???Ez egy felépített karaktergyilkosság...de legalább arra figyelnétek narancsok,kivel mondatjátok...M.A és B.É szájából rettentő életszerűnek tűnnek eme vádak...te tényleg ilyen hülye vagy,vagy jól megfizetnek érte???
Eriksson
@cikicakk55: Nem is tudom miért próbálom védeni Havassal, illetve a hozzá hasonló fazonokkal szemben a nőket, ha azt ők maguk sem akarják.
Ezek a hozzászólások azt sugallják még a legtisztességesebb férfiaknak is, hogy csináld csak csináld faszikám, mert ha nem, akkor mulya vagy.
Szégyellem magam helyettük.
Neked mi erről a véleményed?
Katalina62
@Eriksson: Hű de imádom az ilyen álszent kérdéseket! Attól, hogy nő vagyok, még tudom, hogy (a Havas- ügytől eltekintve) egy gátlástalan nő is könnyedén szemrebbenés tönkre tehet egy férfit!
Cicamama55
@Eriksson: Vágó beszélt erről az esetről már régen a televízióban! Nem most jött elő, ez nem igaz.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 12:02
Nézd,én rühellem havast,de számomra a Baukó sem egy megbízható nő.
Szűk egy hónappal ezelőtt nyilatkozta:"Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki."
Szerinte akkor:molesztálták(régebben mondta),nem molesztálták(2017 novembere)molesztálták
(2017 decembere).Nem egy ideális koronatanú.
Edmond Dantes
@Eriksson: Ez nem új történet,ezt már régebben is mesélte Vágó,sőt Havas jópofáskodva válaszolt rá.Akkor ez nem is vette talán senki komolyan,de az újabb vádak ismeretében azért már más színt kap.Ha ez igaz,akkor ez az ember vagy sík hülye,vagy pedig aberrált beteg.Azt már nem hiszem el,hogy Vágót meg a Gesztesit is felbérelték.Az ő megszólalásuk lassan hitelesíti a két hölgy vádjait is.Azért még hitelesebb lenne,ha nem két ilyen mozgalmas életű celeb vádolná,bár ez a státusz jogilag teljesen értelmezhetetlen,nagyon helyesen.Az ATV pedig örömmel hajtja végre az újabb fideszes elvárást-amit nem nehéz bizonyítani-egy seggnyalással több vagy kevesebb,nekik egyre megy.Ha Havas eltűnik a közéletből,akkor egy médiamajom eltűnésével lesz unalmasabb az életünk.
Eriksson
@Edmond Dantes: Elhiszed-e, hogy nem politikai indíttatásból írtam amit írtam? Kizárólag azért, hogy az ilyen szemét ürgék mint Havas is, akik azt hiszik, hogy bármit megengedhetnek maguknak, tűnjenek el a közéletből. De úgy látszik Havas a nyerő. Tessék csak tessék kedves férfitársaim, a mai magyar nőkkel bármit meg lehet tenni.
petya11
Ideje lenne nyitni egy fórumot ahol ki-ki jó pénzért jelentkezhet zaklatónak/zaklatottnak. Bár úgy néz ki a"zaklatás biznisz" tendereit is csak narancssárga "vállalkozók" nyerhetik el,mint minden mást is :)
kokopelli
@szaboria1: én a bratyótól hallottam,és a Havastól az ATV-ben a mühelyvezetést
ill. az autóvillamossági kiképzést!Mint írtam ő ott ült a ZIL-bakon! Ennyi! Egyébként
amit a nyugati életről elmesélt állandóan,azt a Spanyolországban élő lánya állandó
idézésével az egész Európára ráhúzta! A csórikám egy "Blender" volt ,ami szemfény-
vesztőt jelent! Sajnos fingja sem volt,de kioktatott mindenkit! Röhögtem is rajta!
Maga a molesztálás nem nagyon érdekel,mert nem voltam ott és az háromesélyes!
Edmond Dantes
@Eriksson: Miből látszik,hogy Havas nyerő lesz? Melyik médium fogja felvállalni? Ha nyer,akkor az pirruszi győzelem lesz,mert lehet,hogy még a családja is kirúgja.Ráadásul tökön rúgva.
Eriksson
@Edmond Dantes: Biztos, hogy nem lesz rá büszke a lánya, bármi is lesz a végkimenetel.
1magyar
Sajnos nagyon sok ilyen barom van akinek a farka beszél. Nekem is voltak már hasonló eseteim férfiakkal, akiknek egy kis hatalma volt. Szerencsére sikerült jól megszívatni.
Annyira elállatiasodnak sokszor a férfiak, azt gondolni róluk nem is anya nevelte őket.
Eriksson
@petya11: Nem hiszem, hogy Vágó és Gesztesi narancsos lenne. És a Hölgyek sem.
wagabund
Havas már nem perel, mert felvilágosították, hogy most az egyszer ő fogja a rövidebbet húzni...eme intelemtől megvilágosodott...

ott a fia, annak segíthet a peres ügyeiben, hamár ennyire viszkethetnéje van...
cikicakk55
@Eriksson: Ezt nem úgy lehet eldönteni,hogy minden férfi minden nőnek mondhat amit akar,mert Ők a teremtés koronái és nekik mindent lehet.sajnos túl gyakran látni és hallani,hogy a hatalmukkal visszaélő nők,bár nem szexuális jellegű dolgokkal,de igen megalázóan tudnak beszélni az alájuk beosztott férfiakkal.ráadásul sok az apjuk lehetne.2-3 gyereket nevelnek tisztességgel becsülettel,még is egy nő,mert megteheti,úgy beszél vele,mint egy utolsó trógerral sem kéne. Itt inkább azt kéne nézni ki mondta kinek? Na és mikor? Havasról mindenki tudja,hogy nagy a pofája és nem nézi kinek tapos bele a lelkébe, az életébe, a becsületébe. Így tőle én nem lepődnék meg semmin.Bár milyen célzást is tenne,bár én 62 éves vagyok nekem már olyan célzást nem tenne,mint állítólag a 2 ribinek. Mind a kettő bevallotta,hogy tettleg semmit nem csinált havas,csak pofázott,ami nála megszokott.Mind a két hölgyemény,főleg Baukó Éva a testéből él,élt. Ki hallotta,hogy mit mondott nekik Havas? Ahogy én ismerem,illetve amit tudok róla,mert az ismeretséghez az kevés, pont,hogy megalázó dolgokkal illethette mint a 2 ribit.Na ez gondolom a 2 ikunukunak is azért leesett,hogy Őket ott most megalázták. Kifejezetten jól jött nekik ez a mostani tébolyda,ami megy mint nemi erőszak hullám. Hurrá,ismét a médiába kerülhetünk,gondolták.Így Éva elkezdte, Anikó meg rekontra,mert egy több mint a kettő.A gond csak az,hogy a kettő sem ér annyit,mint havas egyedül,bár mondom,mint ember számomra mínuszban van,ha emberhez kell hasonlítani.Úgy védekezem ellene,hogy elkerülöm a műsorait.
Eriksson
@wagabund: Azt mondta Havas egy videóinterjúban, hogy mindenkit perelni fog, aki él és mozog. Mellette állt "Magyar Gyuri" a barátja.
Eriksson
@cikicakk55: Ne felejtsd el, hogy a két hölgyemény állítását támogatja Vágó és Gesztesi.
A többi meg maszatolás.
papa.49
Utálom a Havas stílusát, de nem hiszem a két szexipari munkás vádjait sem !!!
Túl átlátszó, túlságosan erőltetett !!!
wagabund
@Eriksson: Pontosan Magyar volt az, aki (ismervén Havast) azt javasolta neki, ne pereskedjen, mert öt évig is elhúzódhat..és nem jöhet jól ki ebből...
(ott van Pécsi Ildikó pere a menyével..Magyar az ügyvédje a művésznőnek, de érdekes, a menye nem ijedt meg...az is évekig fog tartani...)

Amúgy a címbéli celebről minden közeli barátja jól tudja, hogy kit dugogatott előnyöket belengetve...
(úgyhogy még van néhány csontváz a szekrényben...akik azért nem jelentkeznek, mert az akkor kapott valamit vissza kellene adni)

nem is baj...az öreg pernahajder a telet végigüldögéli a kandallója előtt, és köt néhány sálat...
...aztán új tavasz, új szerelem...
wagabund
@papa.49: ...néhány volt egyetemista tudna mesélni...de inkább nem, és erre jó okuk van.
nemfideszes
@Eriksson: 15:11
A két "hölgy" valószínű nem narancsos, viszont jó pénzért mindenre kapható!
nemfideszes
@Eriksson: "Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki." Baukó Éva 2017.11.

... ennyit a ribi hitelességéről...
42
Egy, aztán még egy kurva miatt?
Tudj már különbséget tenni normális emberek (akik eddig vádoltak zaklatással másokat), és ELCSESZETT KURVÁK között!

És mi számít zaklatásnak?
Az ajánlattétel, vagy a fizikai ráhatás?

A prosztó magyar fideszes paraszt ütheti a nőt, a konyhába kényszerítheti, vagy a szülő - büntető - padra, és ezek ülnek tort mások felett?

Személyes felelősséged, hogy listázd a környezetedben a buta bunkó fideszre szavazókat, és megbüntesd őket - csúnyán.
42
Ezek a geci fideszesek abban a hitben ringatják magukat, hogy ők érinthetetlenek...
Csak meg kell érinteni őket (nyolc centinél soha ne legyen hosszabb), hogy rájöjjenek, hogy ők nem érinthetetlenek !!!

Most megijedtél, ugye?
Ezek megölték az anyádat, az apádat, a testvéredet, a házastársadat, a gyerekedet, még most sem tudod elképzelni, hogy mit lehet kezdeni 7 centivel?
Ahogy önelégülten a pofádba vigyorog a fideszes geci, miután hagyta meghalni az anyádat, aki egy kis ráfigyeléssel még 20 évig élhetett volna..

Nem kell hét centi sem, négy centi is elég, ha a nyaki ütőerébe szúrsz sokszor egymás után az országrabló maffiózóknak.
1magyar
@42: Azért a fideszes vezetőkre egyáltalán nem jellemző a feleség melletti curvázás.
42
Hogy én mennyire gyűlöllek benneteket, ti gyűlölők...
Igazából, nincsenek rá szavaim, mert fogalmam sincs mit kezdjek ennyi gyűlölettel szemben.
Csak azt érzem, hogy ezeket el kell törölni a föld színéről, hogy soha többé ne árthassanak.

Mindent tudok a jövőről.
Az életről kéne írnom, de csak a halált látom magam körül mindenhol.

A haragom felszállt az orromba - elpusztítok minden t!!!
nemfideszes
@1magyar: Ez ugye csak irónia volt a részedről?!
Matolcsy, Hende, Lázár, Deutsch...a fitness edzőtől, a titkárnőkön keresztül, a londoni luxus szállós kiruccanásig...
vagy
444.hu/2015/10/05/szexleaks-luxusprostitucio-repas-lajos
alfahir.hu/ki_lehetett_a_kurvazas_kozben_felvett_fideszes_es_miert_fontos_ez
1magyar
Nem a névtelen kis emberkékről beszélek, Orbán, Szíjjártó, Lázárnak is talán egy botlása volt, Hende elvette feleségül.
Aki meg fizetőshöz megy az nem zaklatás.
cikicakk55
@Eriksson: Vágónak,nem tudom miért,de nem tudok hinni!. Az,hogy a felesége beszélt Havassal,az egy dolog.Az is,hogy havas,ha valaki nem szimpi neki,ocsmány dolgokat tud mondani,főleg ha tudja,hogy az a másik mire ugrik.Vágó tudva levő,hogy szereti a feleségét,így havas is tudta,hol az érzékeny pontja.Gondolom,ha tudja előre,hogy egyszer ez a felelőtlen dumája majd ellene sül el,akkor kétszer meggondolja. Én részemről drukkolok,hogy a tanár Úr száját betörjék,de az a helyzet,hogy a 2 ribi nem sokat lendít rajta. Talán ha Vágót és gesztesit komolyan venné a bíróság,akkor sikerülne letörni a nagypofájú havas szarvát. Nem tudom mit mondott Vágónak és azt sem,hogy Gesztesinek mit mondott.valahogy annyira gyűlölöm az egész embert,hogy talán a halál hírére kapnám csak fel a fejem.Nem kívánom senki halálát,ne értsd félre, de mikor van annyi egyéb, ami az embert nap mint nap felb..a,akkor pont nem a havas mondta,csinálta,nem mondta,nem csinálta dolga az érdeklődésem központja.ide is inkább a két ribi miatt írtam.Ha nem pont Havast pícézték volna ki akkor is írtam volna,mert 2 nő aki ennyire ki tudja adni magát és a testét,aztán meg kapálóznak,mert pfujj,micsoda gusztustalanságot akartak csinálni vele... na az fárasztó tud lenni.Részemről oké,ha havast menesztik,de az nem,ha a két k..a miatt.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Na..mert aztán a Gesztesi az alkesz az aztán megbízható tanú...főleg hogy csak hallomásból tud a dologról...Egyetlen ilyen cölöp f..szkalapnak sem hiszek,mert mindig olyat mondanak hogy beszéljenek róluk...
Eriksson
@cikicakk55: Annak hiszel akinek akarsz és azt, amit akarsz.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Neked is azt üzenem: Annak hiszel akinek akarsz és azt, amit akarsz.
sokanvagyunk
Kár, hogy azokról szó sem esik az ATV-nél, akik egy-egy vidám vasárnap keretében megalázottan, hipnotikus görcsben földön fetrengtek - a leleplező videót tiltották le a fel-felbukkanó helyeken, nem az elkövetőt, vagy magát a "műsort".
Eriksson
@Pálinkás Pál: Gesztesi ezt a Havassal és Klaudiával történt esetet még valamikor májusban mondta, nem mostanában, amikor tanúskodni kéne.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Pontosan...ezért hányás ez a fityisz által generált zaklatási roham...már mindenki csak röhög rajtatok...a ribiken meg csak szánakoznak...kicsit kontraproduktív a dolog!!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Nevetséges vagy a fafejeddel. Csak azt hallasz meg amit akarsz, azt se tudod rendesen értelmezni. Csak nem azt akarod mondani, hogy Gesztesi fideszes?
Eriksson
@Pálinkás Pál: Csak egy halk kérdés: Mi oka volna a fidesznek Havas piszkálása. Na ezt magyarázd meg.
simmering73
Az atv a fidesz "demokratikus" szócsöve a világ felé. Még jó, hogy felfüggesztették Havast, mikor el akarják hallgattatni.
Katalina62
@Eriksson: Ez most komoly kérdés volt? Na ne!
Eriksson
@bakcsubakka: Ja, azt hiszed el ami a fülednek kedvesebb.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Na ne viccelj...aztán Havasról mindenki tudja hogy utálja a fideszt,és ahol teheti oda is mondogat a műsoraiban...és bár nem szeretem a Havast...azért a kisujjában több van mint a fidesz prominenseiben összesen,mivel polemizálva nem érnek fel hozzá,ezért elintézik így...
Eriksson
@Pálinkás Pál: Most néztem éppen egy videót, amit Havas VEZETETT az ATV-n. G. Fodor volt a beszélgető partnere. Ha megnéznéd, elmondhatnád a véleményed, ki a kérdező és ki a riportalany.
www.youtube.com/watch?v=uBGuoLKDOBM
Elnézve a műsort, megérteni vélem, mi a baj Havassal a fidesz oldalon.
42
Igazából már régen felfüggesztettem az ATV-t.
A taxis Antikrisztus németh sándor biztos nem zaklatott soha senkit szexuálisan.

Vádollak, németh sándor!
Azzal vádollak, hogy becsapod az embereket (te vagy a soros ebben a történetben), és ezzel megvonod az emberektől a legfontosabbat: Hogy érezzék Isten szeretetét, hogy ki tudják fejezni Isten iránt a szeretetüket.
Hogy ismerjék a jövőt, és tudjanak a jövőre tervezni.

németh sándor (A taxisofőr), te Sátán szolgája vagy.
A kereszténységet is megcsúfolod, de a zsidóságot is a mélybe taszítod - Ezért a bűnöd kettős.

Akarsz beszélni róla?
A viharban sem vagy az érveiddel, amikor porig alázlak.
Mit szeretnél tudni, te SÁTÁNISTA?

MINDENT tudok a Bibliáról, Istenről, Jézusról, Sátánról, múltról (az elmúlt örökkévalóságról beszélek, és nem a te kicsinyes pár évtizedre visszamenőleg ismert, meghamisított múltadról). a jelenről (a te béna kacsa jelenedről), de legfőképpen a jövőről tudok mindent.
Mindent tudok a jövőről - ezért már most tudom azt, amikor te azt mondod, hogy itt van Jézus.akkor NEM lesz itt.

Mi soha nem találkozunk a vég kezdetéig, de akkor találkozni fogunk (ha még élsz) - durva lesz.
Világok harca lesz.
Te azt hiszed rosszul, amit ln tudok jól.
Sokan nem tudják, hogy én miért vagyok keményebb az orosz télnél, de akkor megérted - te is.
42
Honnan jöttünk, kik vagyunk, hová tartunk...
Tízezerszer tízezer évig nyomathatod a bullshitet, akkor sem fogod érteni a lényeget, te Sátánista.

Te sok millió embert képes vagy a halálba küldeni, de Isten ismeri a formáltatásunkat, és ezért megbocsátó.
isten MINDENKIT FELTÁMASZT, érted ezt?

Isten elképesztő.
Minden hatalom az övé (bármit megtehetne), de közben igazságos is, és ragaszkodik a maga felállította szabályokhoz, és mindezek felett kegyelmes...
Igazság szerint meg kéne halnod, de isten vágyakozik a keze munkája után - és ezért a hatalma miatt felülírja az igazságot.

Meg sem próbálom tovább magyarázni neked, te őstulok.
Élj, amíg élhetsz, aztán halj meg a bűneidben.
Ennyi. (egyelőre - mert fingod sincs a jövőről)

Ha tudnád azt, amit én tudok... Akkor is egy primitív magyar paraszt maradsz.
Annak születtél, és az is maradsz - bármennyit is tanulsz, bármennyi pénzed is van, csak egy paraszt vagy.
Logogrif
Az lehet,hogy Havas gyakran nagy tahó,de az is igaz,hogy az ATV mindig alkalmazkodik Kecókáék igényeihez! Most fog végleg eldőlni,hogy hova áll a tulaj...
kukac50
Ezeket a nőket lefizették! Havas azért támadják mert Vonáról könyvet írt. Fidesz által fizetett támadás az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.