Vizsgálat indul az ATV-nél Havas Henrikkel szemben, akit először Baukó Éva, majd Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolt.

Havas kijött az ATV-től, és elmondta, miben maradtak
Fotó: Youtube

Havas hétfőn bent járt a csatorna székházában, és miután jó 45 perc elteltével elhagyta azt, a Blikknek nyilatkozott:

Az van, hogy holnap kapok egy e-mailt, amiben leírják a jogi álláspontot. Körülbelül egy hétig tart a vizsgálat, amit a jelenlegi viszonyok közt nem tudnak kikerülni, bármennyire sajnálják – utalt a tévés arra, hogy egy időre letiltotta a képernyőről az ATV vezetése az állítólagos zaklatási ügyek miatt.

Havas azt is megjegyezte, ha jól számolja, öt-, vagy hatodszorra lesz "kirúgva".

Aztán finomított a kifejezésen:

Nem (rúgtak ki), csak nem leszek képernyőn

- mondta az újságíró.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

42
Én még egy ilyen beteg bandát nem láttam - és már nem is akarok.
Elég volt belőletek!

A kurvák háborúja 4-6-ig.

Egy új remény - a kurvák számára
A kurvák visszavágnak
A jedi kurvák visszatérnek

Anyám borogass!
Ezt a napköziotthonos idült bullshitet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
...és Vágó István is tudna beszélni erről a nagyképű pinabubusról!
"Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk,(...). Havas egész este csak "Nyuszival" beszélgetett (Vágó feleségének beceneve). Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel,(!) miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap" - emlékezett vissza Vágó István.

"Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak:.

Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?"
http://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-hen...
42
Én még egy ilyen beteg bandát nem láttam - és már nem is akarok.
Elég volt belőletek!

A kurvák háborúja 4-6-ig.

Egy új remény - a kurvák számára
A kurvák visszavágnak
A jedi kurvák visszatérnek

Anyám borogass!
Ezt a napköziotthonos idült bullshitet...
Szeparepa2
Engem a 80-as évek végén még kisfiúként, Orbán Viki bácsi molesztált és abuzált. Alkohol és mosatlan szájszag keverékétől bűzlő lehelettel lihegve és mosdatlanságtól bűzösen rámvetette magát... leszorított egy díványra, én már öklendeztem mert a zsíros haja és szakálla is csöpögött mindenféle gusztustalan ragacsos ki tudja milyen masszától... és letépte a gatyám, fogdosta a kis popsim, sőt bele is nyúlt az ánuszomba és újjazott, aztán kivette a maximum, állva jó ha 8 centis puhapöcsét (de hát azt sem igazán lehetett állásnak nevezni, hiszen már láthatóan akkor félig impotens volt a sok drogtól és italtól) hogy szopjam, közben bűzöseket fingott és hörgött kéjesen nyáladzva mint egy sertés, még a taknya is csöpögött az orrán ... De ekkor szerencsémre benyitott és rajtakapott minket a Deutsch Tomi, akivel akkor együtt jártak és minden nap keféltek, és szegény srác piszkosul kiborult, sírt, üvöltött és ököllel elkezdte verni a Viki bácsit, hogy "te büdös rohadék pedofil buzi ribanc egy kisfiúval csalsz meg... hogy rohadjál meg??!!!"... Keményen rugdosódtak üvöltöztek, így a tumultusban ki tudtam slisszolni a helységből, még visszanézve láttam hogy kést is rántott az egyikük... de én csak futott futottam ki a világból minél messzebb...Noshát kedves barátaim, velem csak ez történt... Szerencsémre végül megúsztam ennyivel, tehát csak az ujja volt a seggemben, az apró nyeszlett kis kukiját csak láttam (de úgysem éreztem volna, mert az ujja nagyobb volt), de hálisten már nem kellett hozzáérjek, de ennyitől is olyan fertőzést kaptam, hogy fél évig kezeltek, és utána még egy évig pszichiátriai kezelés alatt álltam olyan lelki traumát éltem át, hiszen csak 10 éves voltam... azóta is szexuális zavaraim vannak, meglátok egy segget, legyen az bármilyen, akár emberé, akár állaté, sőt még autók kipufogójára is beizgulok... azonnal ellenállhatatlan vágyat érzek hogy beledugjam az ánuszba a péniszem... tehát súlyos gyógyíthatatlan anális komplexusom van...maradandóan sérültem tehát
cikicakk55
@Szeparepa2: Na ez kicsit gusztustalan,de jó volt.jelentsd fel!,bár esélyed még annyi sem mint az 5-ös lottóra. Polt téged dugna rács mögé,mert vegzálod Orbán Király autóit.
Szeparepa2
@cikicakk55: Nem tudom kire gondolsz, de a két srác, akikről írtam, fiatal hippik voltak, hosszú fekete hajjal és szakállal... kb csak a szemük meg az orruk látszott a sok szőrtől... Méghogy király? Nem hinném... szerintem inkább vagy sitten lehet vagy diliházban vagy koporsóban... azaz olyan helyeken ahová való... nem láttam az arcukat azóta, de biztos jól megöregedtek 30 év alatt, teljesen másképp nézhetnek ki, ha élnek még, és hogy a nevük hasonlít valakiéhez, ugyan már, az nem jelent semmit... sok hasonló név van... ;) XD
Mirabilis
@grincss: baukó és molnár bizonyította a vádakat? Ha én azt mondom mirábilis, hogy zaklattok engem szekszuálisan Havas, akkor ez már elég ahhoz,hogy letiltsák Havast az atv-ről?
grincss
Ezeken kívül már Gesztesi is jeleztte, h az akkor még feleségét (Liptai Klaudiát) is zaklatta!
Valami csak lehet a dologban!
Nem gondolod?
durbincs
akkor ez sima bukta ? vagy lekváros ? mert az biztos hogy bukta ?
picike1
@grincss: ezeltt 20 évvel ezek a szereplők mind jól néztek ki a szépséget illetően és a sok szereplés a tv -ben . nem nehéz volt hozzájutnia
wagabund
..."Havas azt is megjegyezte, ha jól számolja, öt-, vagy hatodszorra lesz "kirúgva"...

ennyi már nem történhet véletlenül...
Fradigege
Ezek az utólagos zaklatási vádak elég bénák. Azonnal kellett volna reagálni. 2 ribancról beszélünk. Nem tök mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb. Legalább elmondhatták volna, hogy a Havas is meg volt nekik.
JAJMÁR
@Fradigege: Mit ribancozol? Ha a Havas nevèt le tudod írni, a kēt nő nevēt miērt nem? Miből gondolod, hogy ribanc csak nő lehet?
Vagy hogy a nőnemű celeb kevesebbet èr, mint a fèrfi nemű?

Nekem pl. nem tökmindegy, ha hülye f..szkalapok erre verik . a nyàlukat.
picike1
@wagabund: azis igaz megvénhedett a havasunk is
szep napot
Egy mediakurvaval kevesebb. Vigye a tobbit is.
szep napot
@Szeparepa2: Miert nem futottal el??Ja tudom;magassarkuban futni.
Ezert nem szeretem a buzikat. Meg dicsekszik is vele.
herczeg0210
Hatóság lett az ATV? Mit vizsgálnak és milyen alapon? Nem televíziós társaság? Nem vagyok Havas imádó az biztos, de nem kéne ezt a marhaságot már abba hagyni? Minden szinten!
Szeparepa2
@szep napot: Értem, tehát mármint hogy a fogyatékos apádról írtál most akivel rendszeresen seggbekúrjátok egymást a putriban... miközben a vérbajos nyomorék kurva anyád a szaros seggeteket nyalja... kellemes család lehettek, csak nem tudom nekem mi közöm ehhez... ne traktálj minket ilyesmivel...
wagabund
@herczeg0210: igazad van. Az ATV még kommunikálásra sem fordított rredesen...az ő belső vizsgálatuk azt jelenti, hogy összeül a vezetőség, és megbeszélik, hogy Havas megtartása több bevételt eredményez-e, mint az ideiglenes(nek mondott) képernyőlevétele?
most úgy érzik, hogy inkább buknak..
(ha ezt nem is mondják kifelé)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél