Múlt csütörtökön Kis Grófo az M1-es autópályán szenvedett balesetet, autója két kamion közé szorult.

Szerencsére senki nem sérült meg, az autó azonban csúnyán összetört. Azóta sem tudni pontosan, hogy mi történt, azonban sokan támadják Grófot, hogy ő okozhatta a balesetet.

„Azt is olvastam, hogy a leállósávban előztem. Ez egyszerűen nem igaz! Egyszer csak azt éreztem, hogy nedves és csúszós az aszfalt, de hiába próbáltam korrigálni, nem tudtam, így a szalagkorlátnak csapódtunk ”

– magyarázta a zenész.

Címlapkép: Facebook/Kis Grófo

(Ripost)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." zenész "...ez egy kicsit túlzás...egyébként is egy
agresszív dakota autós, páran már jelezték...megérdemelne
egy kis jogsibevonást pár hónapra, aztán jöhet az új vizsga !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR PRÉDlKÁTOR
@silber13: én meg a GÁSPÁR GYŐZŐT szeretem halgatni meg a MAJKÁT amikor repel.
silber13
@DR PRÉDlKÁTOR: Még azokat is??? Jesszuskám!!!
qxy
Győzike, kisgrofó. Tudjátok hogy semmi hallásuk?? Győzike? az meg hajaz mindenkit. de ha van stúdió, akkor akár Bocselli is lehecc Kissé hosszadalmas kijavítani a kórnyíkálást, de amikor kész a " cédé, " Jáj de sukár hanja van di csak.
silber13
@qxy: Bizony így igaz! Kis Grófóból csinálhatnak a studióben egy Mario Monzát, vagy esetleg egy ungarishe Mardel Minekőt, Gyózike meg egyenest kiköpött Tito Goblein!
qxy
@silber13: ezt el kell mesélnem. Országos zenész találkozó, sok ügyes, , jó jobb , kiváló zenész. Na meg el jött a,? .- Húúú bazzeg húú itt van élőbe. huuuuu .Na közös zenélés, minden remek, és eccer csak, az egyik zenész azt mondja. .- és most meg kérjük a mélyen tisztelt blabla bla, urat hogy ezt a Neoton számot együtt adjuk elő és kérjük hogy ő kezdje el,mi meg bekapcsolódunk kis impróval. Na , nem volt meg a " cédén " ez a zene és élőbe kellett játszani. Valami kurva szar mellé nyúlások, hamis akkordok, csak álltunk, néztük, hogy huuu bazzeg itt van a a a a " tököm"
Vagyis, ha nem tudsz élőbe elő adni olyan zenét amit épp tőled kérnek, és ott áll melletted és együtt énekelni zenélni. Szerintem ez a tudás. Na én sem tudok zenélni csak szeretek. Mert olyan ember nincs aki tud.
maci0427
Kit érdekel ? Engem nem ! Becézgessék csak ezeket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.