A tornász múlttal rendelkező 47 éves műsorvezető ismét olyan vékony, mint gyermekei születése előtt volt. A jelentős fogyás hátterében a helyes életmód és a sport áll. Zsuzsának férje is segített a fogyásban, aki  táplálkozás-tudományi szakember – írta meg a Bors.

Csisztu Zsuzsának két kisfia van, Krisztián tízéves, Adrián pedig négy és fél éves.

Mindkét gyermekét sokáig szoptatta, ők voltak az elsők, így nem akarta sürgetni, hogy visszanyerje a régi alakját. Egészen mostanáig.

A szexi műsorvezető a Borsnak elmondta:

Tudatosan szerettem volna pár kilótól még megszabadulni, és más, az élet természetes folyásából adódó változások is történtek a testemmel. Adrián már elmúlt négy, jó ideje nem szoptatom. Minden nő, aki szült már és szoptatott gyereket, pontosan tudja, milyen változásokon megy keresztül a női test. Sosem titkoltam, hogy én a két fiam születése utáni időt ebből a szempontból maximálisan kihasználtam. Szerettem volna, ha minél tovább anyatejen vannak. Ugyanígy nem akartam sürgetni azt sem, hogy visszanyerjem a régi alakomat, eddig nem volt itt az ideje.

A lapnak hozzátette, hogy nem hisz a csodadiétákban, csodaszerekben.

Lehet egy tíznapos diétával talán bikinialakot elérni, ez tény, de az sosem lesz tartós, és mindig megvan az ára. Mi inkább az életmódváltásban hiszünk. Teljesen természetes, hogy én főzök otthon, frissen. Nálunk nincsenek készételek a fagyasztóban, és nem készül mirelitétel a sütőben. Nem járunk gyorsétterembe sem, cukros üdítő sosincs a háztartásban, ahogy fehér liszt és cukor sem.

Forrás: Bors

Fotók: Instagram

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@diplomatanő: tegnap, 15:54, Tele van veled az internet te hülye kurva. Nem én vettem fel a videót. Nem az én faszomat szoptad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@diplomatanő: tegnap, 15:54, Tele van veled az internet te hülye kurva. Nem én vettem fel a videót. Nem az én faszomat szoptad!
magyarbakancs
Az idő mindenki felett eljár.
Amit szerintem nem kellene szégyenli.Az arca lehet sima ,de a keze,nyaka ráncos marad .
Így meg egy ki glancolt ribinek látszik.
szep napot
@Eladott Ország: En Zsuzsika filmjet tizenpar evesen lattam eloszor. Akkor meg betarcsazos internet volt. Vartam is vagy 20 percet, de megerte. Nagyon szep no volt ( meg mindig nagyon csinos, csak ezeket a kozeliket NEEEE).
volvós
@Eladott Ország: tegnap 11:50
Ezek igazi pornóvideók, a szerencsétlen ringyó nem számol
azzal, hogy a serdülő fiacskái mit mondanak majd a nebuló-társainak ??
Simán a többiek lekurvázzák az anyjukat ( jogosan )...Hogy még
a p...ját is hagyta közelről fotózni, az már ...hogy is mondjam ???
maci0427
Egy semmitmondó-átlagos nő, nem értem,hogy miért mutogatja magát ? Felesleges ezt tenni,ha csak az egoja miatt nem...!!!
Eladott Ország
@adrenalink: december 12, 20:09 ; Úgy látszik más tevékenység jobban jövedelmezett. Mellesleg a csúti cigánynak is jogi végzettsége van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.