Havas Henriket már ma levette a képernyőről az ATV, így nem kerül adásba a Havas a pályán című műsor esti ismétlése sem.

A Blikk megtudta: hogy szombaton este már nem a Havas a pályán című műsor kerül adásba az ATV-n, hanem a Civil a pályán.

Az ATV döntése egy ma előkerült videó miatt született meg a Blikk információja szerint. A videó még 2014-ben készült. A TV2-s felvételen Görög Zita egy műsor forgatásán Havasról panaszkodott. 

A Hal a tortán adásban Görög Zita azt sérelmezte, hogy a forgatásra tartva a közös autóban Havas a kezét és a combját fogdosta.

Az ATV közölte: még tart a hétfőn elindított belső vizsgálat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Havas Henriket felfüggesztették állítólagos zaklatási ügyei miatt az ATV-nél és belső vizsgálatot indítottak. Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepelhet az ATV képernyőjén Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható.

Havas Henriket egy héttel ezelőtt Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon. A második ügy múlt pénteken robbant: Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő című műsorok egyik szereplője is szexuális zaklatással vádolta Havast.

Forrás: Blikk

Fotó: TV2/Hal a tortán

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A gyerekekről mintha elfelejtkezett volna, csak a nagy szerelmek jönnek-mennek. Érdekes, de véletlenül se egy csóró alakot fog ki magának. Megismerkedtek egy kávézóban a reggeli kávéjukat szürcsölgetve (válogatott focistával Laczkó Zsolttal) ) ...ájulok is elfele. Még egy kávét se képes magának reggel megfőzni a műsorvezetés mellett színésznőként is aktív, ráadásul az üzleti életben is helyét megálló Zitácska?! Arra azért kíváncsi lennék, hol vezet műsort, milyen filmben aktív és a 8 általánosával milyen üzletben állja meg a helyét. Ó is oligarchina, kiváló üzletasszony, mint Palácsik, Rogánné és Sarka Kata? Bevehetik a "naccságák bótba," összepasszolnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Most már csak akkor kapom fel a fejem, ha valamelyik "celeb" Kukac Péter közmunkást vádolja zaklatással!
Katalina62
@human: ebben egyetértünk! De történet a történet három éves, és a nyilvánosság előtt zajlott! Akkor miért nem volt jogos felháborodás miatta? Havas nem egy grállovag, de lassan úgy érzem, nem ő a legmocskosabb ebben az egész történetben!
human
@Katalina62: Erről egyébként nekem pont az jutott eszembe, hogy egy ismerősöm anno csajozási tanácsként azt javasolta, hogy néha véletlenszerűen érjek hozzá a kezéhez, a derekához a jelöltnek és ha nem elutasító akkor már sínen vagyok. Havas is hasonlót csinált, csak a maga bunkó módján. És mondjuk Évánál és Anikónál nem is meglepő, hogy egyenesen belekérdezett a lehetőségekbe is. Az hogy Havas egy bunkó eddig is tudtuk. Az hogy bunkón próbálkozhat nőknél azt is el tudom képzelni, de az időzítés miatt én is úgy sejtem, hogy valakik ösztönözték kicsit Évát és Anikót, hogy most háborodjanak fel azon ami igazából hétköznapi dolog náluk. Erre a két nőre nem tudok áldozatként tekinteni. Azok a tapasztalatlan 16-20 éves lányok akiket sokkal durvábban zaklattak azok igazi áldozatok.
szep napot
Ket honap es a Havas a szalamitolvaj lopakodo vagy settenkedo cipojeben erezheti magat. Egy szeleppel
human
@szep napot: Bizony. Nem tagadható, hogy ezt maguknak is köszönhetik még akkor is, ha a panasztevőknek sincs sok hitelük az emberek előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél