Havas Henriket már ma levette a képernyőről az ATV, így nem kerül adásba a Havas a pályán című műsor esti ismétlése sem.

A Blikk megtudta: hogy szombaton este már nem a Havas a pályán című műsor kerül adásba az ATV-n, hanem a Civil a pályán.

Az ATV döntése egy ma előkerült videó miatt született meg a Blikk információja szerint. A videó még 2014-ben készült. A TV2-s felvételen Görög Zita egy műsor forgatásán Havasról panaszkodott. 

A Hal a tortán adásban Görög Zita azt sérelmezte, hogy a forgatásra tartva a közös autóban Havas a kezét és a combját fogdosta.

Az ATV közölte: még tart a hétfőn elindított belső vizsgálat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Havas Henriket felfüggesztették állítólagos zaklatási ügyei miatt az ATV-nél és belső vizsgálatot indítottak. Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepelhet az ATV képernyőjén Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható.

Havas Henriket egy héttel ezelőtt Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon. A második ügy múlt pénteken robbant: Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő című műsorok egyik szereplője is szexuális zaklatással vádolta Havast.

Forrás: Blikk

Fotó: TV2/Hal a tortán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A gyerekekről mintha elfelejtkezett volna, csak a nagy szerelmek jönnek-mennek. Érdekes, de véletlenül se egy csóró alakot fog ki magának. Megismerkedtek egy kávézóban a reggeli kávéjukat szürcsölgetve (válogatott focistával Laczkó Zsolttal) ) ...ájulok is elfele. Még egy kávét se képes magának reggel megfőzni a műsorvezetés mellett színésznőként is aktív, ráadásul az üzleti életben is helyét megálló Zitácska?! Arra azért kíváncsi lennék, hol vezet műsort, milyen filmben aktív és a 8 általánosával milyen üzletben állja meg a helyét. Ó is oligarchina, kiváló üzletasszony, mint Palácsik, Rogánné és Sarka Kata? Bevehetik a "naccságák bótba," összepasszolnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Görög Zitát is zaklatta Havas Henrik? Mától még ismétlésben sem kerülnek adásba műsorai"...

nabaszki...akkor kezdődik a befűtés?...de mi lesz a beígért perekkel? vagy megvárja még a többit is, aztán csoport ellen indít?
Eladott Ország
A gyerekekről mintha elfelejtkezett volna, csak a nagy szerelmek jönnek-mennek. Érdekes, de véletlenül se egy csóró alakot fog ki magának. Megismerkedtek egy kávézóban a reggeli kávéjukat szürcsölgetve (válogatott focistával Laczkó Zsolttal) ) ...ájulok is elfele. Még egy kávét se képes magának reggel megfőzni a műsorvezetés mellett színésznőként is aktív, ráadásul az üzleti életben is helyét megálló Zitácska?! Arra azért kíváncsi lennék, hol vezet műsort, milyen filmben aktív és a 8 általánosával milyen üzletben állja meg a helyét. Ó is oligarchina, kiváló üzletasszony, mint Palácsik, Rogánné és Sarka Kata? Bevehetik a "naccságák bótba," összepasszolnak.
volvós
Na..., pont egy görögzitát kell " molesztálni "
Bujik ez is ide-oda, ahol PÉNZ van
Igaz, zitácska ???
cikicakk55
Annyiból nem bánom az egész ügyet,mert Havasnak annyira gusztustalan,lenéző modora van,hogy attól minden normális embernek feláll a szőr a hátán. Senkit nem hagy beszélni,Ő mindenkinél mindent jobban tud.Már a Heti-Hetesben is elég bosszantó volt amit csinált a műsor vezetőkkel. Én Jáksó helyében lettem volna,élő adásban felborítottam volna székestől,vagy benyomtam volna a pofájába a szemüvegét. Úgy beszélt azzal a műsor vezetővel,mint ha az a világ legnagyobb bunkója lett volna. Ezerszer jobb volt a humora mint havasnak.Persze azt nem szerette mikor őt cikizték,mert ugye kiderült,hogy csak akasztott ember nem volt még.Nem tudom miért volt annyira büszke arra,hogy sehol nem állta meg a helyét,munkahelyről munkahelyre vándorolt,. Remélem most jól elkenik a pofáját.Ettől függetlenül az ügy két elindítójának az igazában nem vagyok biztos. Azok a ribik csak szerették volna,ha zaklatja őket havas. Na nem,mert annyira vonzó férfi,hanem a befolyása miatt amit esetleg az érdekükben tehetett volna ha akart volna tenni. Undorító egy féreg,de ahhoz a két nőhöz gusztus kell.Főleg Baukó Évához,
Levendula
"2012.05.17.
Már 5 hónapja vége! Görög Zitát ezért hagyta el gyermekei apja

Bombaként robbant a hír, hogy Görög Zita és Seres Attila már nem alkotnak egy párt.

Az eddig élettársi kapcsolatban élt álompár a Megasztár második szériája alatt szeretett egymásba, ami annak idején nagy port kavart, mert a férfi akkor még nős volt..."
Nessy
Mondják hölgyeim, mondjuk egy portás, egy világosító nem "zaklatta" önöket? Vagy annak nincs hírértéke, meg nem lehet kirúgatni?
Azért azt csak nem állítják, hogy önöknek soha senki nem szólt be,sem az utcán, sem egy buliban,sem a vv"villában" ,vagy egy színházi próbán soha senki nem fogta meg önöket?
Ugye nem kötelező elhinni!
Mielőtt kiakadnak, a zaklatást elítélem, de a nyilvánosságra hozott zaklatás megválogatása nem szép dolog, még önöktől sem.
Peller Anikó
A kezét még megértem, de a combját? Há hogy fognak ezek kezet? A combját?
Levendula
"2013.04.04.
Két kisgyermekkel másfél éve döntött úgy Görög Zita és volt párja, Seres Attila, hogy nem folytatják együtt. A szép modell azóta újra szerelmes és most már együtt is él szerelmével, a belga származású Bjornnel, akivel közös nyaralásra készülnek..."

"Budapest - Pár nappal ezelőtt összeházasodott Görög Zita és szerelme, Koltay Tamás. A Hot! magazin Facebook oldalán jelentette be a hírt, miszerint a pár egy egzotikus szigeten mondta ki a boldogító igent.
namihami
Az ATV felfüggesztette az ""állítólagos"" zaklatási ügyei miatt.
Még semmi nem biztos, de már az itélet megvan? Tisztára a""A tanú""-feeling jön be.
Az ATV is rohamosan kezd lemenni kutyába, nem tett jót neki a Hitgyülis összebújás. Persze, a pénz nagyúr. Egy ideig még a nézőszám rohamos fogyását is képes kompenzálni.
mariaberta
Nem mondhatnám,hogy különösen kedvelem Havas Henriket, de itt már kilóg a lóláb. Egész egyszerűen lejáratási kampány folyik ellene, mint aki a az ATV-nek meghatározó személyisége.És hogy a nők ennyire nem tudnak visszautasítani egy tolakodót, azt nem hiszem el. Ezt az egész cirkuszt Hosszú kezdte el, most kapja meg a jutalmát Orbántól, Csillebércet! És ami a legviccesebb, tiszta véletlenül , majdnem minden esetben bal-liberális pasasok zaklattak. És mi van a fehérvári huszárokkal, akik sok kislányt meghágtak???
Lepényleső
Ki ne találja senki,hogy egyedül vagyok akit nem.
human
Henrik elég piás volt már ha jól látom. Zita meg nagyon jól tette, hogy rápirított.
Nessy
Most már csak akkor kapom fel a fejem, ha valamelyik "celeb" Kukac Péter közmunkást vádolja zaklatással!
Katalina62
@human: ebben egyetértünk! De történet a történet három éves, és a nyilvánosság előtt zajlott! Akkor miért nem volt jogos felháborodás miatta? Havas nem egy grállovag, de lassan úgy érzem, nem ő a legmocskosabb ebben az egész történetben!
human
@Katalina62: Erről egyébként nekem pont az jutott eszembe, hogy egy ismerősöm anno csajozási tanácsként azt javasolta, hogy néha véletlenszerűen érjek hozzá a kezéhez, a derekához a jelöltnek és ha nem elutasító akkor már sínen vagyok. Havas is hasonlót csinált, csak a maga bunkó módján. És mondjuk Évánál és Anikónál nem is meglepő, hogy egyenesen belekérdezett a lehetőségekbe is. Az hogy Havas egy bunkó eddig is tudtuk. Az hogy bunkón próbálkozhat nőknél azt is el tudom képzelni, de az időzítés miatt én is úgy sejtem, hogy valakik ösztönözték kicsit Évát és Anikót, hogy most háborodjanak fel azon ami igazából hétköznapi dolog náluk. Erre a két nőre nem tudok áldozatként tekinteni. Azok a tapasztalatlan 16-20 éves lányok akiket sokkal durvábban zaklattak azok igazi áldozatok.
szep napot
Ket honap es a Havas a szalamitolvaj lopakodo vagy settenkedo cipojeben erezheti magat. Egy szeleppel
human
@szep napot: Bizony. Nem tagadható, hogy ezt maguknak is köszönhetik még akkor is, ha a panasztevőknek sincs sok hitelük az emberek előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.