Gáspár Laci az első lánykérése idején csak 17 éves volt, lánya érkezése pedig rontott a feleségével való kapcsolatán, de nem emiatt hagyta el akkor a párját.

Az X-Faktor mentorának jelenlegi, harmadik házasságával minden rendben, de az első kettő nyilvánvalóan nem alakult túl jól. Az első lánykérés idején csak 17 éves volt, lánya érkezése pedig csak rontott a kapcsolaton, derült ki Lakástalkshow című műsorban.

„Egy játszótéren, a hintában ülve kértem meg. A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem.

Aztán jöttek rögtön a problémák, azonnal kiderült, hogy nem is illünk össze. Gyakorlatilag mindig csak veszekedtünk. Miután megszületett a kislányuk, Miriam, akkor vált világossá, hogy a házasságuknak nincs jövője.”

Gáspár azt is mondta, hogy olyat tett a felesége, amit már nem tudott megbocsátani:„Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat, akkor soha nem hagyom el. Akkor lettem volna inkább örökre boldogtalan. A cigányoknál szerintem ez így van, nem válnak el a gyerekre való tekintettel. Én se váltam volna el. Ráadásul korábban magamra vállaltam a felelősséget.”

(24.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@maci0427: Valahogy nálam nem jönnek be ezek a ,,sztárocskák,, se a dalaik, szerencsére van bőven azokból a számokból amiket én szeretek, így azokat hallgatom..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@maci0427: Hát igen a múltkor itt a netten találtam rá a ,,Vén cigány,, című nótára, már nem emlékszem ki énekelte de nekem potyogott a könnyem míg hallgattam, nem a mostaniak közül való volt az biztos...
ila51
@cikicakk55: ja ja , lesúlyozva három lépésre követi , nehogy utol érje egy visszakézből fülesért
Dr plágium
"Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat akkor soha nem hagyom el. "'
Mi lehet az amit egy cigány nő nem csinálhat?
Dr plágium
@papa.49: A verset imádom, Bessenyei Ferenc előadásában...
papa.49
@Dr plágium: Én is, most hogy írok szinte hallom a dörmögő hangját ahogy mondja verset ...
simmering73
Ez egy "Top hír". Szellemi színvonal 2017 Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.