Gáspár Laci az első lánykérése idején csak 17 éves volt, lánya érkezése pedig rontott a feleségével való kapcsolatán, de nem emiatt hagyta el akkor a párját.

Az X-Faktor mentorának jelenlegi, harmadik házasságával minden rendben, de az első kettő nyilvánvalóan nem alakult túl jól. Az első lánykérés idején csak 17 éves volt, lánya érkezése pedig csak rontott a kapcsolaton, derült ki Lakástalkshow című műsorban.

„Egy játszótéren, a hintában ülve kértem meg. A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem.

Aztán jöttek rögtön a problémák, azonnal kiderült, hogy nem is illünk össze. Gyakorlatilag mindig csak veszekedtünk. Miután megszületett a kislányuk, Miriam, akkor vált világossá, hogy a házasságuknak nincs jövője.”

Gáspár azt is mondta, hogy olyat tett a felesége, amit már nem tudott megbocsátani:„Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat, akkor soha nem hagyom el. Akkor lettem volna inkább örökre boldogtalan. A cigányoknál szerintem ez így van, nem válnak el a gyerekre való tekintettel. Én se váltam volna el. Ráadásul korábban magamra vállaltam a felelősséget.”

(24.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@maci0427: Valahogy nálam nem jönnek be ezek a ,,sztárocskák,, se a dalaik, szerencsére van bőven azokból a számokból amiket én szeretek, így azokat hallgatom..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
mindegy én akkor sem ismerem a dalait ...
papa.49
Én se de megmondom nem is akarom megismerni...
maci0427
@ila51: Nem vesztettél sokat vele , mert én sem ismerem és nem is érdekel ! Nem bírom "ezeket" és a kornyikálásukat sem , igazi munka nélküli lébecolás, mert manapság ez a divat ! De ellehetne olvasni sok más oldalakon írt véleményeket is róla és a hasonlókról, igen csak megdöbbennénk...! Sokan vagyunk így szerencsére !
maci0427
@papa.49: Normális "magyar" embert , nem is érdekel, ez tuti...!
papa.49
@maci0427: Valahogy nálam nem jönnek be ezek a ,,sztárocskák,, se a dalaik, szerencsére van bőven azokból a számokból amiket én szeretek, így azokat hallgatom..
cikicakk55
Én sem ismerem a dalait.Régen még sokat írtak róla,akkor olvastam,hogy nagyon idegesítően énekel,mert állandóan a dallamokat elhúzza vagy mit csinál. Nem értek hozzá,de állítólag a hangja tűrhető,csak az a hajlítgatás ne volna.A cigányoknál nagyon érdekes felfogás van.A férj akkor csalja meg az asszonyt amikor csak akarja és az asszony nem is szólhat ellene.Tényleg nem divat náluk a válás,de ha az asszony félre lép és ezt megtudja a férj,na akkor szokott lenni,hogy a három család apraja ,nagyja vasvillát ragad ( 3 család= férj,feleség,szerető) Számomra ez elég furcsa felfogás,mert az egyenjogúságnak köze nincs hozzá. Azt is megfigyeltem,és ez is a férfi felsőbbrendűségét tükrözi náluk,hogy a férfi mindig 2-3 lépéssel az asszony előtt megy,de a csomagokat az asszony cipeli.Ha gyerek is van velük,akkor ha túl sok a csomag, a gyereket átveszi a férj,de csak a legvégső esetben.
maci0427
@papa.49: -- Az a baj, hogy azért sem jönnek be nekünk magyaroknak, mert általában mindig van egy kis cigány dal - cigány zene motívum bennük és ezt már rühelljük nagyon ! Nyávogós-rinyálós-óbégatós ! És mielőtt itt "rasszistázna " valaki.../brr/ elmondom, hogy szerettem Bangó Margitot szerettem szegény Horváth Pistát és a régi cigányzenét ! És őket és a hozzá hasonló cigánynótákat ÉNEKLŐKET !!! most is szeretem ! Kovács Apollónia, igaz nem volt cigány származású és ezt kevesen tudják, de a nagyszüleim -szüleim és nekem is a kedvencem volt ! De ezek a mostaniak a lábuk nyomába sem jöhetnek zenészként sem ! De jól eltudják adni magukat és sokan vevők erre ! De egészségükre...!
papa.49
@maci0427: Hát igen a múltkor itt a netten találtam rá a ,,Vén cigány,, című nótára, már nem emlékszem ki énekelte de nekem potyogott a könnyem míg hallgattam, nem a mostaniak közül való volt az biztos...
ila51
@cikicakk55: ja ja , lesúlyozva három lépésre követi , nehogy utol érje egy visszakézből fülesért
Dr plágium
"Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat akkor soha nem hagyom el. "'
Mi lehet az amit egy cigány nő nem csinálhat?
Dr plágium
@papa.49: A verset imádom, Bessenyei Ferenc előadásában...
papa.49
@Dr plágium: Én is, most hogy írok szinte hallom a dörmögő hangját ahogy mondja verset ...
simmering73
Ez egy "Top hír". Szellemi színvonal 2017 Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.