Az Index portál írta meg, hogy az ATV-hez közel álló forrástól úgy tudja: Havas Henrik műsorvezető az ATV ezen a héten tartott megbeszélésén elismerte, hogy küldött egy vibrátort Molnár Anikónak.

Az Index hozzáteszi, forrásuktól úgy tudják, hogy az esetről

Havas azt gondolta, hogy az jó vicc.

Az Index az ügyben kereste Havast is, aki azt mondta a lapnak, hogy

nem nyilatkozik az ügyről.

Ahogy arról korábban beszámoltunk már a hét elején levette Havas Henriket a képernyőről az ATV, így nem került adásba a Havas a pályán című műsor ismétlése sem. Azóta már meg is lett Havas Henrik utódja, a Zoom.hu értesülései szerint a műsorait Fiala János rádiós műsorvezető veszi át ideiglenesen. A Havas a pályán következő két adását például Civil a pályán címen fogják adni Fiala műsorvezetésével.

Az ATV döntése állítólag egy szerdán előkerült videó miatt született meg a Blikk információja szerint. A videó még 2014-ben készült. A TV2-s felvételen Görög Zita egy műsor forgatásán Havasról panaszkodott.

A Hal a tortán adásban Görög Zita azt sérelmezte, hogy a forgatásra tartva a közös autóban Havas a kezét és a combját fogdosta.

Ugyanakkor az Index kérdésére az ATV azt közölte:

arról még nincs döntés – amit a Blikk állít –, hogy végleg letiltanák a képernyőről Havast.

Havas Henriket korábban Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon. A második ügy múlt pénteken robbant: Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő című műsorok egyik szereplője is szexuális zaklatással vádolta Havast.

Forrás: Index, Blikk, ATV, Zoom.hu

Címlapi kép: YouTube/ATV

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fúúúú...wazze, megnézte a lábait, mire elkezdtek visítozni, ,hogy "zaklatás, zaklatás"!
Kb. itt tartunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ennyi hpcs!!! Hát ez a szakmájuk. Dolgozni még az életükben nem dolgoztak. Egy rántott levest nem tudnának megfőzni!!!
Dr plágium
Na de elfogadta? Ha igen akkor örült neki!
Bevallom a volt kolléganőnknek mi is vettünk ajándékba vibrit, mert mindig panaszkodott hogy nincs pasija...De nem vette zaklatásnak csak röhögött egy jót :)
Borsó
@vadnarancs: Pont az a poén, pont azt nem értitek, hogy amennyiben támogatjátok az ilyen viselkedést, “ez a nő megérdemli, mert” akkor onnan nagyon vékony hajszál, hogy “megérdemli, mert nő”. Értitek ezt?
Borsó
@quadrocopter: Próbálj meg érvekkel meggyőzni, ha véleményed van. Az ilyen megnyilvánulással még felbosszantani sem tudsz, nem még a saját álláspontod helyességéről elgondolkodtatni.
vadnarancs
@Borsó: Ezt te sem érted... Anyám nem kurva. Akiről szó van az az... Nem egy a kettő!
szaboria1
Emlékszem amikor még itthon nem lehetett szex segédeszközt kapni a nagy Bécsi bevásárlás idején sok vibrátor bejött az országba. Nálunk is volt egy kollegina aki nem vetette meg a szexszet az úgy nevezett fűvel fával na annak is valiki szépen becsomagolva tett az asztalára egyet. Jött is hozzám panaszkodni de erre csak azt tudtam mondani neki gondolkozz el miért is kaptad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.