Ausztriát egyre több muszlim nő hagyja el a burkatilalom miatt. Minderről az osztrák rendőrség szóvivője Ausztriát egyre több muszlim nő hagyja el a burkatilalom miatt. Minderről az osztrák rendőrség szóvivője számolt be a napokban. Az október elején életbe lépett törvény úgy tűnik hatásosnak bizonyult. A tilalom bevezetése óta közel 100 olyan eset történt, amely során megszegték a törvényt. Az esetek kétharmadában muszlim öltözet miatt büntettek a hatóságok, a többi esetben viszont sál, maszk vagy egyéb arcot takaró ruhadarab miatt intézkedtek. Az arcot elfedő öltözet viseléséért 150 euró – azaz 47 ezer forintos – pénzbüntetést kell fizetni. Egy muszlimvédő NGO szervezet vezetője az Osztrák Rádió és Televíziónak (ORF-nek) arról beszélt, hogy a tilalom miatt nikábos nő mennek el az országból. A szervezet szóvivője azt mondta, hogy a burkatilalomra a muszlim nők háromféleképpen reagálnak. 1. nem viselik többet a burkát és a nikábot; 2. elhagyják az országot; 3...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Isten velük soha vissza ne jöjjenek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Debil!
Akkora marha vagy, hogy amikor az állatkertbe vittelek a rokonaidhoz, a kapuőr azt mondja : "Köszönjük, hogy visszahozta!"
peterkelemen
Hiába ha Orbán mindeközben több, mint 20 000 migránst telepít be az Unióba köztük bűnözőket és terroizmust támogató személyeket. A Habony-Rogán offshore cégeken keresztül ezidáig 145 milliárdot kerestek.
papa.49
Isten velük soha vissza ne jöjjenek !!!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Olyan paraszt vagy, hogy szédülsz a betonon. Neked a 2 x 2 is egy integrál számítás!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál debil csicska? A beszóláshoz ész is kell, nem egy ilyen összeszenvedett nagy nulla!

Akkora paraszt vagy, hogy üstház volt a járókád!
Nehogy már a vakolat verje le a kőművest - gyenge csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.