Gyakran tölt fel magáról olyan képeket, amelyek erősen megosztják a "rajongótáborát".

Baukó Éva néhány napja panaszolta, hogy mióta kirobbantotta a Havas Henrik-féle zaklatási botrányt, rengeteg bántást és negatív reakciót kap.

Szexi fotója alatt alázzák Baukó Évát

Exhibicionizmusára mindez nem volt hatással, azóta is ontja magáról a szexi fotókat. 

A karácsonyfás-pózolós képe alatt jött is néhány rosszmájú megjegyzés:

Szep. De csak a fa.

Látom, beHAVASott :D

Pfujj olyan a fa mint a gazdája

Nagyon szép lett a fa!

Havas Henrik hol van ?

HAVAS a fa.

Persze a vélemények többsége pozitív, így Évának nem kell aggódnia, még mindig megdobogtatja a férfiak szívét.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
hát... gusztus dolga... lehet, h jól néz ki az öltözőben hagyott cipő, de ami annyi ember lábán volt már... én nemigen dugnám bele a sajátomat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
hát... gusztus dolga... lehet, h jól néz ki az öltözőben hagyott cipő, de ami annyi ember lábán volt már... én nemigen dugnám bele a sajátomat.
grincss
@Equus: Nagyon finoman fejezted ki magadat! :-)
colibri
Ha ez a nő hiteles, akkor megeszem az összes sapkámat. Milyen nő az ilyen, aki hetente, naponta ilyen fotókat posztol magáról? Jó pénzért mindenre képes, csak dolgozni ne kelljen!
grincss
@simmering73: Tán, csak nem egy rosszillatú kéjhölgy? :-)
lópicigáspár
@Equus: Bíróságon.
De Pista bátyám, miért akar elválni az asszonytól:
-Hát félrelépett!
-De ha minden igaz, maga is megcsalta!
-Az igaz, de mégiscsak más az!
-Miért?
-Hát bíró úr, ha én a gumicsizmámmal belelépek a tehénszarba, lemosom és használom tovább, de, ha a tehén beleszarik a csizmámba, azt csak nem veszem fel még egyszer!
Nessy
Háááát??? Amilyen ártatlan bánatos képpel ecsetelte szomorú sorsát egy verbális ajánlat miatt! Abszolút "hiteles" a hölgy.
Kissé már hat a gravitáció a kebleire!
Equus
@lópicigáspár: 22.28 Agg mentorom 32 évével azt mondja nekem:
Ha van kulcsod ami tobb lakatot nyit,az egy nagyon jo kulcs,az egy mester kulcs! De ha olyan lakatod van,amit tobb kulcs is kinyit az egy szar lakat
Lackó50
Ha burnuszba járna mint az arab nők, és meghúzódna szépen a háttérben - ha már olyan erkölcsös polgári nevelésben részesült - akkor elmaradnának a zaklatások is a személye körül. Ha direktbe csábítja a férfiakat, akkor meg ne csodálkozzon. A légypapírra is rászállnak a legyek.
pásztor maldonado
Ki dugta seggbe utoljára Baukó Évát: az itt a kérdés.

Az biztos, hogy már nem sír a kurva.
Baukó Éva, maradt aki volt - a tv2-ön produkált sok sírás után: Egy büdös ordas nagy kurva.

Ki dugja legközelebb seggbe Baukó Évát: az itt a kérdés.
pásztor maldonado
Sír a kurva (sírj, ameddig sírni bírsz), de Moszkva nem hisz a könnyeknek
Cicamama55
Az én szememben nem más, mint a média által futtatott ku...a!
justhpeter
@Cicamama55: Nem biztos, hogy igazságos csak ezeken a szerencsétleneken elverni a port egy olyan rendszerben, ahol állami, szponzori és minden más támogatásokkal tévécsatornák évente tesznek alájuk olyan lehetőségeket, ahol tízmilliókat nyerhetnek - mindenféle munka nélkül - csak jelentkezzenek és ökörködjenek a műsorokban. Természetesen a jó nép elé ezeket az ökörködőket állítják példának.
sokanvagyunk
@justhpeter: Szellemi vetélkedőn csak egy hangszórót nyerne.
Cicamama55
@justhpeter: Győzikéék szekere is csak addig futott, s csak akkor fut, ha a média alájuk nyúl...Kiba..ottul elkanyarintották az emberek jó ízlését, leigénytelenítették hazánk népét ezek a bulvár kommunikációs kereskedelmi -megélhetési!-média csatornák. Ezeknek a végtermékei ezek a "díszpéldányok", akik ha egyet -bocsánat!-finganak, az már napi hír!
cikicakk55
@Cicamama55: Ne hogy azt hidd,hogy olyan sokan nézik még mindig.Mikor elkezdték ezeket a celeb gyártó műsorokat,akkor tényleg sokan nézték.Emlékszem a való Világ 1-et II-őt még én is néztem. A Big Bradert is.Még Győzike 1-2 adására is odakapcsoltam,de ott egy adást sem tudtam végignézni. Aztán vérszemet kaptak a kereskedelmi tévék és sorozatban kezdték nyomatni a celb gyártó műsorokat.Volt a celeb vagyok ments ki innen.Aztán a nagy Ő,majd a Nagy Ő Anikóval.Az első az egy teniszezővel volt. Aztán jöttek ezek a tehetségkutatók,minden adón,majd a főzőcskézős celebek.éjjel nappal budapest,Barátok közt,és csupa olyan dolog,ami már szerintem sok az embereknek.Persze közben még nyomják a mexikói sorozatokat is.Ma már ezek a celeb csináló programok akkor is mennének,ha a kutya sem nézné.nagyon jó pénzmosoda Mészáros,Habony,Rogány, Simicska, Dajcs Tompika, Lázár, Balog atya,kuszaszem és sorolhatnám estig,hogy kiknek. Lényeg,hogy van ilyen csatorna,lényeg,hogy van benne adás és lényeg,hogy az ellopott milliárdokat tisztára lehet velük mosni. épp úgy mint az újságokkal.A kutya sem veszi,de bírja a vizet.
quadrocopter
Szappanos lábbal földkörüli pályára állítani...
csipetke
@Equus: Hát ja.Garantált egy kis gomba.Ebben az esetben ki tudja.Ahogy mondani szokták az ilyenre,(a keresztnév tetszés szerint változtatható) "Kankó-tripper-szifilisz,Évi mindent hazavisz!"
csipetke
@sokanvagyunk: Hangszórót?Nana,azé' annyi esze nincs.Talán egy pár zoknit..
Eladott Ország
A melltartó és a tangabugyi nincs a fa alatt? Úgy látszik Évike már üzemkész állapotban van.
Aki Én
Egy újabb csúcsdísz. Törvénnyel tiltanám, hogy a hasonlóan kivívó, magamutogató ribancok ne reklamálhassanak zaklatás miatt.
nezelodo
Csúnyák vagytok, nem tudjátok, hogy illiberális celeb, aki védettséget (is) élvez?! Szóval kilóra vehető, mint némelyik politikus, esetleg alkotmányos költségtérítésként fizetik a tarifáját.
X-ray
baunkóéva! Miattad nem lesznek jó szombatjaink! Havas tanár úr műsorait vártuk minden héten!
namihami
Ácsi! Ne tévedjünk. Az alázás NEM a fotója miatt megy. Ahhoz több kellett már és ez a ""szépreményű szűzlány"" folyamatosan produkálja is az alázása okát.
Mézike
@namihami: Hát na! Nehéz ezeken a "hölgyeken " kiigazodni. Kirakják mindenkinek aztán ha valaki ingyen szeretné akkor nyilvánosság elé citálják...:-)
mariaberta
Jézus,,, ennek is van "rajondótábora" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.