Gáspár Győző a Blikknek adott interjút, amelyben elmondta, hogy el kell hagynia szeretett községét, Nógrádmegyert.

„Elegünk van már mindenből! Minket itt, Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tisztel senki, pedig semmi rosszat nem csináltunk. Már nem szeretünk ide hazajárni, pedig megvan itt mindenünk, de annyi rossz emlék köt ide, hogy elhatároztam, költözünk”

– mesélte a lapnak Gáspár, aki azt is hozzátette, hogy kisebbik lánya, Virág most kezdte a középiskolát, ahol nagyon jó közegben tanul, de ha túl messze költöznek az iskolától, akkor átíratják őt máshova.

A Romantic együttes frontembere egyelőre nem tudja, hogy édesapja és testvére, Zsolti velük tart-e.

„Nem tudom, mi lesz a többiekkel, ha akarnak, jönnek, ha akarnak, maradnak. Szeretem őket, de nem fogok semmit rájuk erőszakolni. Mondjuk, mivel mi ikerházban lakunk, nem tudom, hogy lenne jobb eladni. Már beszéltem egy ingatlanossal, megnézte, azt mondta, jó összeget kaphatunk a házért, abból valahol új életet kezdünk majd”

– nyilatkozta Gáspár Győző.

(Blikk)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@sokanvagyunk: Na de ezek nem szenvednek,élnek mint Marci a Hevesen.Az,hogy időnként itt-ott rinyálnak,és ülnek a többtízmillás házukban a milliós bútorok közt,és szidják a NAV-ot,hogy már ételre sincs pénzük,és különbenis,hozhatnák már a családipótlékot.Uggggyanmá!Ennek az embernek egy szavát se hiszem le...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
nehezen értem, h a nagytiszteletű NAV miért nem nézi meg a família gazdagodását. Lehet, h a bűncselekmény már elévült,de az állam kártérítési igénye nem.
Eriksson
Szegény Győzi. Jól megráncigálták. Nem tudom, hogy igaz-e a történet, de ha igen, akkor nagyon figyelemre méltó eset.
utcaemberek.blogspot.hu/2017/12/ezt-hallgasd-meg-gyozike-simogatas.html#.Wimky7G8Bpo.facebook
sokanvagyunk
A Blikk és követői riportnak álcázott ingatlanhirdetésben utaznak?
iluminati
@Eriksson: Bár nem kedveltem Győzit de ez a riport elgonolkodtató...Ha van igazság benne, akkor van egy olyan érzésem nincs egyedül a tőrténetével... mint ha nagyon gazdag embereket akarnának...megbénítani megalázni, csak az a kérdés melyik párthoz tartoznak és támogatnak ezek az emberek...Komolyan ha az érzésem beigazolódik ebből az országból el kell menni...ez már nem Magyar emberek országa hanem...stb
görbetükör
@iluminati: - Nem az a gond, hogy gazdag. Az a gond, hogy adócsaló és nem dolgozik.
Az ilyeneket csak olyan helyen tisztelik, ahol a csalás törvényszintre emelkedett.
Ezért kell elmenni ebből az országból!
Eriksson
@iluminati: Én nem vonnék le ilyen messzemenő következtetést a történetből, viszont nagyon csúnya ügy ez, ha igaz.
Nem tudni, Győzi miből szerezte mesés vagyonát. Gondolom nem az egykori Romantic-tól, sem a TV-vel való szerződéséből. Mert addig rendben van, hogy az autókat használatra kapja, de az aranyat kiló számra szintén?
Továbbmenve... Ilyen hirtelen gazdagodásokat tényleg vizsgálni kell. Mindannyiunk érdekében. Sokszor azt látjuk, hogy a szomszéd, vagy ismerős, vagy akárki, hirtelen rázni kezdi a rongyot. Legegyszerűbb rávágni, hogy biztos fideszes. Holott nem is. Lehet éppen gazdasági bűnöző, vagy más bűncselekményből származik a haszna. Mert azt mindannyian tudjuk, hogy tisztességes úton az ilyesmi nem megy.
nusika
... Minket itt, Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tisztel senki, pedig semmi rosszat nem csináltunk.""- ...vegye fel a kapcsolatot Farkas Flórival mert őt meg is dicsérték a lopás-sikkasztás miatt!! Lehet, hogy rokonok, nagy a család...az is lehet, hogy Győzikét a ""szegények"" közé sorolják.
sokanvagyunk
"A szenvedéseiért senki sem érdemel tiszteletet. (...) Ha valaki direkt szenvedni akar, az hülye, ha pedig muszáj neki, abban nincs semmi érdem." Moldova György.
wagabund
""Gáspár Győző: (-"A Romantic együttes frontembere"- ) Nógrádmegyeren nem tisztel senki""

miért? kellene? mire fel?
wagabund
"Már beszéltem egy ingatlanossal, megnézte, azt mondta, jó összeget kaphatunk a házért"...

majd ha a feléből engednek, akkor esetleg...óvatosan az ingatlanos értékelésével...(no meg e szerencsétlen nyilatkozatával)
csipetke
Hát mégha tudná Gáspár Győző,hogy nemcsak Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tiszteli őket senki,hanem az országban sehol.Úgyhogy maradjon nyugodtan Nógrádmegyeren,mert bárhova költözik,ugyanez lesz a helyzet.De kérdem szeretettel,mi a nyavalyáért tisztelné őket bárki is?Az ügyeskedő,dolgozni nem szerető embereket nem hogy nem tisztelik,de utálják...
csipetke
@sokanvagyunk: Na de ezek nem szenvednek,élnek mint Marci a Hevesen.Az,hogy időnként itt-ott rinyálnak,és ülnek a többtízmillás házukban a milliós bútorok közt,és szidják a NAV-ot,hogy már ételre sincs pénzük,és különbenis,hozhatnák már a családipótlékot.Uggggyanmá!Ennek az embernek egy szavát se hiszem le...
peterkelemen
Miért kellene tisztelni titeket Győzike? Az ország és a cigányság szégyenfoltjai vagytok! A tisztességes és becsületes cigányok meg pláne kiutálnak titeket mindenhonnan. Nem csak ott, de az egész országban sem tisztelnek titeket.
volvós
Bárhova költözöl more, mindenhol utólér a biróság, NAV, meg a többi
" becsületesebb " roma banda, akik majd elbeszélgetnek veled a börtönben...
Ott majd gyakorolhatod a " H " betü szellentést ...
iluminati
@Eriksson: Kevés azoknak az emberek száma akik tisztességes vagyonra tettek szert tisztességes úton...pedig lehetséges csak nem mindenkinek adatik meg...
Nem azt állítom ,hogy aki gazdag az fideszes...aki nem fideszes és gazdag az meg gazdasági bűnöző...de ami zajlik ebben a politikában kénytelen az ember téveszmékbe gonolkodni, mert igen csekély az információ...
A véleményem most úgy tűnik mint ha azokat az embereket piszkálják kiknek magas vagyona..és nem, vezető párt tagja...
Az énekeseknek nem tudom mennyi a gázsi egy fellépésen...amit tudok 15 évvel ezelőtt 50-100 e között mozgott per fő és szerintem nem mondtam sokat...
Mézike
na végre! Remélem az országban se nagyon, csak egy pár 32 éves dédnagyi...
iluminati
@görbetükör: Igazad van...most sokan vannak vezető pozicióban gazdagon akik nem jelenték, vagy hazudtak a melósnak , hogy 8 órába van be jelentve, sajnos akkor államnak most pedig leendő nyugdílyasokoknak lessz nagyon rossz...
Macskaszem
Egy vagyonosodási eljárás nagyon rájuk férne, mert a gyári munkás Mari mamának több száz évig kellett volna spórolni, hogy ekkora vagyont hagyjon örökül.
cikicakk55
@iluminati: ma 16:17

Az,hogy ki a gazdag,az relatív. nekem mint alig nyugdíjasnak,már az is gazdagnak számít,akinek van 5 milliója a bankba. Ennyit pedig még becsületes munkával is meglehet keresni.Számomra az olyanok a hiteltelenek,mint Mészáros.Ő 7 éve még egy csődeljárás alatt álló,még a gézszereléshez is hülye ember volt.Most Ő az Ország 100 leggazdagabbjából ha jól tudom a 8. Persze,azóta már lehet,hogy feljebb lépett a ranglistán.Ha becsületes munkával kereste volna a kenyerét,még a közelébe sem kerülhetne a 100 leggazdagabbnak.Az én párom 1993-ban lett kisvállalkozói.Építési vállalkozó lett,de nem volt embere.irodája sem volt.1 könyvelőt fizetett,de azt havonta fixen,akkor is ha éppen semmi számlát nem adott le.Soha nem voltunk milliomosok.A legtöbb pénz,ami a bankszámlánkon volt,az 1 napig volt ott,mert másnap már fizette ki az embereket, az anyagot, és a munkagépeket.Mindjárt csak 300.000 ft volt a számlánkon.Ha most vissza adná az a sok erkölcstelen cég,amelyik(csődeljárást indított önmaga ellen,majd pár hónap múlva más néven új céget alapítottak ) a kiskapukat kihasználva több százezres számlát nem fizettek ki, a fejünk sem fájna.Sajnos Ő mindig olyan volt,hogy Ő kifizetett mindenkit,mert ők is pénzből élnek,így volt,hogy nekünk lettek kenyér gondjaink. Így aztán számomra azok,akik milliárdokat,sőt 4-500 milliót is meg tud takarítani,közben meg még jól is ék,ott vakami nagyon nem kerek.
bencemacska
Én csak szeretném megkérdezni: kit tisztel ő?
A tisztelet is csak kölcsönös alapon létezik.
Ja, és mikor osztott ingyen ebédet a szegény rászorulóknak?
Hány cigány családot támogat?
Akinek kiló számra van aranyékszere, annak illik a szegényeken segíteni! Akkor lenne olyan ember is , aki őt ezért tiszteli!
papa.49
Füstös tettél érte bőven, megérdemled ))))))))))))))))))
szép új világ
Azt mit tettél more, hogy Téged tisztelni kéne az embereknek? Egy valamit mondj... Na ugye!
herczeg0210
Mi a lófaszt lehet tisztelni egy ilyen embernek látszó tárgyon?
herczeg0210
@dr préditákor: Ebből az egyetlen amit értek a dkv. Egy autó márka volt régen...
szep napot
Cigány hazajön az iskolából és megkérdi az apját:
- Hát ídesapám! Olvasásból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok?
- Nem kisfiam! Az azért van, mert jól olvasol.
Másnap hazajön a gyerek és azt kérdezi:
- Hát ídesapám! Nyelvtanból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok?
- Nem kisfiam, az azért van, mert jó vagy nyelvtanból.
Harmadnap hazajön a gyerek és azt kérdezi:
- Hát ídesapám! Az, hogy nekem 20 centis f*szom van, az osztálytársaimnak meg csak 10, az azírt van, mert cigány vagyok?
- Nem édes fiam, az azért van mert a többiek 9 évesek, te meg 25.
Clavigo
Mit kellene tisztelni ezen a szutyok réti négeren ?
namihami
Ne aggódj Győzőpajtás. Téged nem csak Nógrádmegyeren nem tisztel senki. Ez igaz az egész Univerzumra. Ott se találnál olyan lényt, aki ilyen gonddal küszködne.
Borsodi
Ugyan mért is kellene tisztelni egy rakás szart?
szettevette
Az van, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni. Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.