Ambrus Attila és Berki Krisztián párosa nyerte meg az Ázsia Expressz műsorát, nyereményüket azonban egyből jótékonykodásra fordították.

Egy hónapnyi versengés után szombaton véget ért a TV2 műsora, az Ázsia Expressz, melyen hét sztárpár versengte keresztül viszonylag kevés pénzből Vietnamot, Laoszt, Kambodzsát és Thaiföldet – olvasható a Blikk cikkében.

Ők nyerték meg az Ázsia Expresszt, a nyereményüket eljótékonykodják

Fotó: TV2

A verseny végére két csapat maradt: Ambrus "a Viszkis" Attila és Berki Krisztián, valamint Kulcsár Edina és párja, Csuti. 

Néhány emlékezetesebb pillanat a döntőről:

A döntőben végül az Ambrus-Berki páros bizonyult jobbnak egy hangyányival, így ők nyerték meg a 8 millió forintot érő amulettet, plusz Kulcsár Edináéktól is nyertek egy kétmilliót érő amulettet. 

A páros a nyereményt azonnal jótékonyságra fordította, mint a 24.hu-nak Berki elmondta, a nyereményt úgy osztják szét a többi játékos között, hogy maguknak egy árva forintot sem hagynak.

(Címlapi kép: TV2)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem tudom és nem is érdekel, hogy mi ez a baromság, de azt igen, hogy az ELJÓTÉKONYKODÁS nem egy túl jól sikerült kifejezés! =))
Atha
Dicséretes cselekedet, de nem lett volna erre az összegre alkalmasabb, mint a sok semmirekellő celeb?!
csipetke
@Szeparepa2: Hát ja.Az egyik leülte a büntetését,a másik,a sikkasztó Berki érthetetlen,hogy miért nem.A Vajna tv előszeretettel foglalkoztat bűnözőket,és csontig rágott celebeket.Már rég nem nézzük,mert mindegy,hogy főzős műsor,vagy bármi más,mindig ugyanazok a szereplők.
papa.49
A breki a nav. ot kifizette már, mert ha nem itt a ragyogó alkalom !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.