Bár a dzsungelben kosarat kapott a 18 éves Tóth Anditól a 43 éves Pintér Tibor, ez nem szegte kedvét a nemzet lovasszínészének. 

Hamar összeboronálták a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban szereplő 18 éves Tóth Andit és a 43 éves Pintér Tibort a résztvevők, ez részben annak is volt köszönhető, hogy a nemzet lovasszínésze (barátainak csak Tenya) már itthon is ország-világ előtt hangoztatta, mennyire bejön neki a lány.

Pintér Tibor nem adta fel, újra megpróbálja elcsábítani Tóth Andit

Fotó: Facebook/Pintér Tibor

A dzsungelben próbálkozott is Tenya, de frissen nagykorúsodott énekesnő kikosorazta. Mindezt pedig végignézte a tévében Tenya barátnője, a 20 éves Friderika, aki eztán búcsút is intett lovagjának.

Pintér kedvét a kudarc nem szegte meg, a Bors értesülései szerint ugyanis továbbra is megpróbálja csábítani Tóth Andit – a színházába.

Tenya már többször pedzegette, hogy menjek el hozzá Komáromba, a lovas színházába. A színpad az életem, a lovakat imádom, így biztos ellátogatok valamikor

- mondta el a lapnak Tóth Andi, aki hozzátette: ha úgy alakul, szerepet vállal az egyik ottani prdukcióban.

(Címlapi kép: Facebook/Pintér Tibor)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Muszáj erről a teliszart zokniról ,szinte naponta cikket osztani ? Kedves Propi,,,,asszed ,hogy én semmitől sem hányok ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Tibi akkor szerszámozza fel jól magát és csapjon bele, de ne a lovak közé. Énekesnőnek nulla vagy, de celebkurvaként még viheted valamire ... Viszont ezért kár volt idejönni...Romániában is van rá kereslet.
csipetke
Ez a Pintér a lehető legtöbb módon igyekszik lejáratni magát.Sikerül is neki.A kiscsajnak pedig,ha apakomplexusa van,Pintérnek meg esetleg Lexusa,még össze is jöhet valami...
sokanvagyunk
Gyáva. Még véletlenül se a dzsungel legszendékebbjét, Cicciolinát szemelte ki - aki korban is inkább illene hozzá.
csipetke
@sokanvagyunk: Hááát,nem tudom...Csiccsolina 20 évvel idősebb mint Pintér,de ezek az öregedő pacákok nehezen fogadják el a korukat,és csitriket akarnak hódítani,talán saját maguknak bizonyítandó,hogy még a fiatalabbjának is kellenek.Csiccsolina meg se fordult a fejében..
Aki Én
Érik a következő évad zaklatási botránya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.