December 4-én született meg Szabó Zsófi kisfia, aki azóta nem is posztolt szinte semmit, szelfit meg pláne.

Most viszont az Instagramon azt is elárulta, hogy hogy hívják kéthetes gyermekét. A 24.hu szúrta ki, hogy Szabó Zsófi így üzent a rajongóinak:

"Számomra 13 napja megszűnt a külvilág mert megbabonázott a csodálatos gyermekem Köszönöm a rengeteg gratulációt, a kivételes türelmet az újságíróktól, tőletek pedig, hogy továbbra is szerettek és követtek Annyi mindent írnék Nektek...túlcsordulnak bennem az érzelmek, ami persze tudom, hogy ilyenkor normális"

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@volvós: Tévedsz, ez valóban ennek a 3 hetes babának az ujjai. Családi vonás, a 7-es buszra vagy a 6-os villamosra vannak kifejlesztve.
""Szakmai, művész ujjak.""
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Azért ne túlozzunk, a baba keze pár hónapos
és nem 3 hetes...celebbaba
volvós
@volvós: ...vagyis nem 13 (!) napos, és föleg
nem hosszú ujjú pulcsiban !!
namihami
@volvós: Tévedsz, ez valóban ennek a 3 hetes babának az ujjai. Családi vonás, a 7-es buszra vagy a 6-os villamosra vannak kifejlesztve.
""Szakmai, művész ujjak.""
csipetke
Ugyanazt csinálja,mint Liptai.A cikkcím:-Liptai Claudia megmutatja kisfiát.A képen Liptai,és a gyerekének a keze.1-2 hét múlva ugyanez,csak a gyerek lábával.Arra gondoltam,várnak,hogy melyik magazin fizet többet?Lehet,hogy Szabó Zsófi ugyanezt csinálja?Ragadós a példa.
csipetke
Aki szerintem jól kezeli a médiacirkuszt,az Erős Antónia,vagy éppen Pindroch Csabáék.Még véletlenül se látni a gyerekeikről képeket sehol,éppen az ő érdekükben.De nem is csinálta egyik sem,hogy ma egy kéz,egy hónap múlva egy láb,stb.Igaz,ők nem celebek,mert a celeb meghatározása:-a celeb az,aki a saját erejéből nem lett senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.