Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia.

A FEM3 egyik műsorában beszélt arról, hogy miért is fontos számára a futás, és miért nem érti azokat, akik kiakadnak azon, hogy a különböző futóversenyek miatt lezárják a fél várost. 

(FEM3)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Magamutogató ribancnak nagyon fontos, hogy
bámulja a sok birka...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
Talán a közlekedőket kellene kérdezni, hogy miért kell gátolni pár eszement miatt a közúti közlekedést a fővárosba.
Apatszerek
Ennek a celebnek belső világa csak önmaga érzékeltetése a polgárok irányába...emlékeztetés a csinosságra amit csak egyedül bír,..., értelme, gondolkodása,, akaratának jelenségeinek, folyamatának összefüggő egésze,... személy tudatának működése az /énben/ zárt személy, buta tudatának működése. Meggyőződése, hogy a világ közepe... csak ő, körülötte foroghat minden ami lényeges, a többi elhanyagolható.
karma1
@Köb Jani: Na, oket fogjak legutoljara kerdezni... Pedig ok aztan meg tudnak mondani, mekkorat szivnak...
kissé felnőttem
Bezzeg a palacsintához meg a munkához gőzük sincs.A munkásember mind fogalom meg a közlekedés szótári hiánycikk. csak a buli hegyek . Hát akit jó helyre tette le ( seggre ) az a gólya az sem gondolkodott vagy már nehéz volt neki is.Igy lettek a haza bölcsei . lesz remélem selejtezés is. Lesz még szegénység is, ajaj, és mint a BOB hercegben minden utcán van sarok...
advocat
Ezek a városi futóversenyek csak arra jók, hogy a sportszergyártók még egy adag futócipőt - betonra, aszfaltra - is el tudjanak adni. Mert aki salakos vagy "mezei" cípőben futna, annak a lábának annyi. Szerintem. De aki máskép látja megírhatná, hogy mi az igazi ok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.