Két év után újra látható lesz Rékasi Károly, és az általa alakított Bartha Zsolt karaktere a népszerű sorozatban.

Bartha Zsolt visszatér a Barátok Köztbe
Fotó: József Attila Színház

A héten láthatják a nézők az első jeleneteket, amelyekben újra szerepet kap Rékasi Károly a Barátok Köztben – tudta meg a Bors.

A történet szerint a balhés Barthát a börtönben csúnyán összeverték, lábsérülését Mexikóban kezelték idáig. Természetesen a valóságban is a színész lába volt az oka a távolmaradásnak: a két és fél évvel ezelőtti motoros balesete után többször kellett műteni. A sérült lába örökre rövidebb marad.

Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere a lapnak elmondta, a nézők már nagyon várják Zsolt visszatérését. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
végre! végre nem kell a szárazkenyeret is beosztani, mert olyan nagy a córesz...mostmár újra dől a pénz. fussa majd ügyvédre is...
papa.49
Ezt a szart úgy a 10. résztől kezdve NEM NÉZEM )))))))))))))))))))))))))))
csipetke
Lehet,hogy én vagyok csak erre allergiás,de szinte az összes mai magyar sorozatban kajálnak.Ami nem baj,de közben ne beszéljen nyammogva,mert iszonyat idegesítő.Már csak a Barátok közt-öt nézem,amikor kajálnak,lenémítom a tévét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.