A csatorna rendkívüli közleményben tájékoztatott a műsorvezető sorsáról.

Kirúgták Havas Henriket az ATV-től

Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését

- írja közleményében a tévécsatorna.

Havas Henriket azt követően függesztették fel, hogy több nő is azzal vádolta, szexuálisan zaklatta őket. Perdöntő lehetett egy 2014-es felvétel a Hal a tortán című műsorból, ahol Görög Zita felháborodva kéri Havast, hogy ne fogdossa a combját. Rajta kívül Baukó Éva és Molnár Anikó valóságshow-szereplők, illetve nejével kapcsolatban Vágó István is zaklatással vádolta a műsorvezetőt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Pedig nemeth sanyiba meg imadkozott is erte.Aki kurvanak all ne csodalkozzon ha megbass*ak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
Pedig nemeth sanyiba meg imadkozott is erte.Aki kurvanak all ne csodalkozzon ha megbass*ak.
Sámannus
Mostmár kiállhat a kiskutyás könyvet árulni.
mackoka46
Sajnálom, jók voltak a műsorai. Legalább mások is megtanulják, hogy celeb cédával ne kezdjenek.
Katalina62
"Perdöntő lehetett egy 2014-es felvétel a Hal a tortán című műsorból, ahol Görög Zita felháborodva kéri Havast, hogy ne fogdossa a combját."

Még el is hinném, ha a felvétel nem lenne három éves, és nyílvános!
wagabund
több ideje jut otthon az asszony szoknyája mellett fogni a porszívót...
Havas...Havas...szép volt, jó volt, de qurvára elég volt...

Jönnek ám a docens helyett a jövő celebjei: pumped gabó, vv soma, győzike, berki, stb...stb..a színe java...
Veleda
Ronda ügy, azt hiszem a pálya futásának befellegzett. Tanulsága azért van, aki a nyilvánosság előtt szerepel, reflektor fényben áll. Tanuljon meg viselkedni.
adrenalink
Nem baj. Lényeg az, hogy ott dagonyázik Hájpeti, a vérfideszes Kárász Róbert, a rothadó fejű Trutyi, és remélem a Bunkó lotyót is szerződtetik. Egyre jobban bűzlik ez a kanális...:-(
dr frédikántor
- Mi az? Egy férfi kéjesen beszél egy nőhöz
- Szexuális zaklatás.
- És ha egy nő beszél kéjesen egy férfihoz?
- 240 forint + ÁFA/perc.
SystemError
@Horizont: Jaja, a ribik ahhoz értenek a legjobban, hogy mindig megcsinálják a tűzet és azért ebbe a tanár úr is beletartozik:)
SystemError
@Horizont: Valószínűleg semmi több nem volt abban a közeledésben, ahogy amúgy másoknak azonnal szétrakják. Valószínűleg tanár úr szereti a lotyós lotyókat, ez a fétise..Akiknek viszont a ribancok a gyengéi azok megégetik magukat. Én amióta az ATV-ből lelépett mindenki és rajtakapták Andy-t, Habony-t, Németh úrat a "fizetett ellenzék" megbeszélésen amúgy sem hiszem, hogy bármi esélye lett volna, ha nem ez akkor buzi vagy terrorista lenne. Kikaraktergyilkolták. Tanár úr pedig nem hülye, reméljük vette a lapot, hogy okosnak kell lennie.
division
Legalább véget ér az undorító műsora is.
adrenalink
@division: Mi van? Az Atv-n ragadt a drága tv-d távirányítójának a gombja? Vagy nem találod az Echo tv-t, benne a kultúrát magas fokon művelő Bayer Zsótival, és bandájával? Pedig oda még Orbán is bemerészkedik...:-)
kiscsillag66
Én is néztem a Havas műsorát. Félreértés ne essék, nem a Havas miatt. Szerettem a témákat, az okos vendégeket. Viszont nagyon idegesített a műsorvezető dadogása, önfényezése. A zaklatási ügyei nem érdekelnek.
division
@adrenalink: @Horizont: Nejem nézte többször is a Havas a pályán-t, sokszor én is fültanúja voltam magasröptű elszólásainak.
mariaberta
Nálunk már nincs olyan, hogy "felmondtak, elküldték, szerződést bontottak, stb. Nálunk ma mindenkit KIRÚGNAK. Csodás stílus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.