Többek között azt írja FB posztjában, hogy Puzsér Róbert abból él, hogy lehugyoz mindent, ami mozog, de a Krétakört nem hagyja Schilling. Puzsér Róbert a Magyar Nemzetben írt egy cikket arról, hogy a média mennyire másként kezeli Havas Henrik és az őt szexuális zaklatással, illetve hatalommal való visszaéléssel vádoló Baukó Éva esetét, mint tette ezt korábban Sárosdi Lilla és Marton László esetében. Véleménye szerint „Most, hogy az „áldozat” nem a nagyméltóságú genderelit tagja, most, hogy nincs befolyása és kapcsolatrendszere a balliberális világban, most, hogy az „áldozat” egy valóságshow-hős, egy alkoholproblémás, ordenáré trashceleb, hirtelen eloszlik a női szolidaritás”. Schilling Árpádot nem az zavarja, hogy Puzsér Róbert feleségéről, Sárosdi Lilláról tesz állításokat, sem az, hogy róla magáról is, mondván, hogy ebben az esetben „nem gyárt számonkérő videót”. A Krétakör vezetője úgy érzi, hogy ezzel a Krétakör kapott egy nemtelen megjegyzést. „Az egész nem volna...

Forrás: szinhaz.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Schilling "úr"! A felesége őnaccsága a szájával is akkora tehetség, mint a kezével? Azzal is tud szimultán katarzist nyújtani? Művészetileg természetesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.