Több hónapja eltűnt a nagyközönség szeme elől Demcsák Zsuzsa, aki most egy videón mondta el, mit is csinált az elmúlt hónapokban.

Több hónapja már, hogy Demcsák Zsuzsa visszavonult a tévézéstől, azóta nem sokat lehetett hallani róla. 

Ezért tűnt el Demcsák Zsuzsa – videó

Fotó: YouTube/TV2

Most Facebook-oldalán jelentkezett egy videóval, amelyben elmondja, mi is történt vele azóta.

A műsorvezető elárulta, eljött az a pillanat, amikor ráébredt, hogy muszáj pihennie, és sokkal fontosabb, hogy a gyermekeire koncentráljon.

Éppen emiatt az utóbbi időben csak kisebb otthoni munkákat vállalt, mert úgy érezte, most kivételesen magára is gondolnia kell.

Zsuzsa Demcsák

Sziasztok! Sokan érdeklődtetek, hogy mi újság velem, mit csinalok, jól vagyok-e!? IGEN, jól vagyok, boldog vagyok, sőt, soha nem voltam jobban! További kérdéseitekre pedig a választ az alábbi...

(Blikk)

(Címlapi kép: YouTube/TV2)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szappanos lábbal...aztán bedobni egy csődör alá,,,,, hadd szenvedjen a ló!
emerencia
Még mindig túl sok a smink. A hirtelen feltámadt olvasási buzgalom pedig még nem érezteti a hatását. Sok- sok év múlva talán sikerül majd hitelesebben megkomolyodni. Hajrá.
sokanvagyunk
Mielőtt "alább" keresnétek a videót, csak jelzem: fent... - mert neki aztán tudnia kellene, van olykor a fent, meg a nagyon lent.
szep napot
@Szeparepa2: Igy van. A sok finnyas meg verheti otthon egyedul.
Eladott Ország
Mi lenne ha megpróbálna dolgozni? 3 műszakban esetleg. Csak a semmittevés nagy pénzért, és még azt sem becsüli. A fotón látható : Az alkoholisták bőre és arca is megváltozik. Ez általában a piros arc a vérben forgó szemekkel és a kiszélesedett kis vérerekkel az arcon és az orron. De van egy másik változat is: ez a sápadt, puffadt arc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.