Sokan megtalálják azzal Pintér Tibor párját, hogy csak fel akar mászni a színész hátán, de sokszor kap olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak a fiatal lánynak. Pintér ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben

„Elég féltékeny típus, főleg az elmúlt egy hónapban vettem észre, hogy nehezebben viseli, ha mások is szemet vetnek rám”

– mondta Pintér barátnője, Friderika a Blikknek.

„Sokan megtalálnak azzal, hogy csak fel akarok kapaszkodni a hátán, de sokszor kapok olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak.

@fridike1919

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Tibi ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben,

de szerintem ez azért lehet, mert egyre fontosabb vagyok a számára. Ez így egészséges, valamennyi féltékenység kell, hogy legyen egy kapcsolatban, különben nincs szenvedély” – magyarázta a lapnak a Miss Hungary első udvarhölgye.

„Egy egészséges féltékenység, a harc a szerelemben és a szexualitásban nagyon jó hajtóerő.

Mindenki olyan nőt szeretne, aki mások számára is vonzó, szexi. Ránk is jó hatással van ez a kis plusz” – fejtette ki véleményét a lovas színház igazgatója, aki olykor nem örül a sok bókolónak, mégis büszke szerelme szépségére.

„Friderika nagyon szép és izgalmas csaj, méltán lett második a Miss Hungaryn, bár úgy tudom, hogy nagy vita volt a zsűriben, csak egy hajszállal csúszott le az első helyről”– árulta el Pinté Tibor.

Címlapkép: Instagram

(Blikk)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Árulja már el valaki..ez a pintér társtulajdonos a propiban???mert kb naponta 2 cikk jelenik meg róla...
SystemError
Elég jól összecseng ez a jellem és önbizalom azzal, hogy 18 éves lányoknak csapja a szelet. Na ilyen, amikor egy férfi igazából azért menősködik, mert belül egy kis senkinek érzi magát..
desiro
Olyan mint a durbincs nem szereti, ha nem beszélnek róla.
staro2
Le kellene már akadni erről a lóhajtóról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.