A TV2 egyik ismert arca távozik a csatornától: január első hétvégéjétől új műsorvezető páros vezeti a hétvégi Tényeket.

December 31-e után Szebeni István az Echo Televíziónál folytatja pályafutását.

Az esti műsorban Andor Éva párja ezentúl az eddig a reggeli Tényeket vezető Váczi Gergely lesz. Ő a váltásról így nyilatkozott: 

Örülök a lehetőségnek! Azt gondolom, hogy Andor Évával jó párost fogunk alkotni a képernyőn

(24.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nekem ő régen nagyon szimpatikus volt. Évek óta nem nézem a TV2-t, az Echo TV-t meg soha nem néztem. Az én tv nézési szokásaimat nem befolyásolja! :) Egyéni szociális problémája, hová szerződik.
csipetke
Cseberből vederbe.Vajna tévéjétől Mészaros pénztáros Lönciébe.Lönci talán többet fizet?Azt eddig is tudtuk,hogy van az a pénz,amennyiért korpásodik a haj...Olyan szempontból viszont megértem,hogy családja van,akiket el kell tartania.Viszont rengeteg emberrel találkozom nap mint nap,de nincs köztük egy sem,aki az echo tévét nézné.Lehet,hogy 1-2 fideszes,és Lönci családja nézi..
cs.n.
@relleporp: Korábban is lakájtévében volt, azért baszták ki az M1-ről, mert kibaszott híradót említett élő adásban. Utána az Origo tévécsatornáin vezetett műsort, közben az Origo is lakájmédia lett, majd visszatalált a TV2-höz, ami szintén. Ő egy ilyen lakáj-bumeráng. Vagy flippergolyó.
Macskaszem
@cs.n.: A "kibaszott híradó" után sokáig nem volt munkája, gondolom, nem akarja még egyszer átélni, főleg, hogy már családja van. Befogja az orrát, felolvassa amit kell, aztán hazamegy. Sokan végeznek olyan munkát amit egyébként utálnak, Szebeni legalább jól keres vele.
Eladott Ország
Az Echónál nincs lejjebb.Végleg kiírtad magad a hiteles emberek közül. Lölö mangalicaszerelő biztos jól fizet, de ebben a szakmában a tisztesség többet ér. Emlékszem, amikor kibuggyant szájából az első nyilvános trágárság. Látom keresgéli a helyét, ahol talán elfogadottabb az ilyen habitus. Majd Bayer Zsolt mélymagyar biztosan szárnyai alá veszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.