A karácsony tiszteletére le is csutakolta járművét a szörfistennő.

Csinos kis autót kapott karácsonyra Bódi Sylvi

Bódi Sylvinek fülig ért a szája, amikor egyik szponzora egy kék Toyota C-HR-rel lepte meg. Az autó ára 6 millió forinttól kezdődik, persze azt nem tudni, Sylvi járgányában mennyi extra felszerelés található. 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kérgesre térdelte a térdét ))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Kérgesre térdelte a térdét ))))))))))))
simmering73
Szörfistennő. Beszarok. Szerintem meg egy dívány.
volvós
..." megdolgozott " a szponzorának érte !!! Csak azt nem értem, miért
nincs kitakarva a rendszám ???A tolvajoknak egy felhívás, melyik
Toyotát KELL ellopni ...
Eladott Ország
Bódi Sylvi nem a sors kiszámíthatatlan kegyetlensége folytán lett az, ami. "Megdolgozott érte" hátán fekve és naponta megdolgozik. Ő tette azzá önmagát a naponta pofánkba tolt fotókkal, a félmeztelen vergődésekkel, a luxusból vigyorgással. Önként mászott fel a közfigyelem talapzatára és foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy ott is maradjon. Mindent képvisel, ami ellenszenvet válthat ki az emberekből. Az még a legszelídebb lélekből is előhozza a vadállatot, ha a napi munka után, a vegetálásra elég, nívós életre kevés fizetésének egy részéből fizetett interneten szembehömpölyög napi szinten a tulajdon kudarca. Sylvia magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a pénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését. Egymaga. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.  Bódi Sylvi olyan mint a nagy fekete lyuk , azt nem tudom büdös is de minden eltűnik benne,egy szakadt kurva ,a Rákóczi téren egy fillért nem kapna ,igaz a Rákóczi téren nem biztos, hogy akadna kurva aki leszopna bárkit bármennyiért ,mert azért náluk is van egy szint. Íme Sylvi munkaeszköze:
uploads.disquscdn.com/images/3516af4db6d915782873d1009c56188d2ef1519815119dea547c7ff3fc2b6b56.jpg?w=600&h=451
Eladott Ország
Sok gecibe került ez neki , mert az orrát is tisztíccsa. Becsülettel szopik a vagyonért. Megérdemli. Engem nem érdekelne, hogy mit csinálna a magánéletében csendesen. Az viszont rohadtul dühít, hogy ez a némber a pofánkba rázza a rongyot. Ő nem az a kategória, hogy valamikor kitalált, kiépített egy üzleti vállalkozást stb. stb. és sikeres üzletasszony lett, vagy egy gazdag családból származna. Bódi Sylvinek sohasem volt pénze, azért viselkedik így, ő az a kategória, aki a "gerincre fektetett" pénzén parádézik, képeket posztol, hogy: "látjátok, így kell élni!" Minden magyar nőnek, mert megérdemlik!" Ez ennyire hülye? Hát átlátunk a kínján, a mű életén! Nincs miért felnézni rájuk és csodálni, tisztelni őket!
sokanvagyunk
A futtatót, magyarul stricit aki nagyban csinálja az ipart, szponzornak nevezik?
namihami
De ugye nem a szétterpesztett lábai közötti férőhelyen parkolt nappal az új autó? Éjjel a ""garázs"" más célra van használva.
Hát igen, a ""szakmai tudást"" meg kell fizetni. De ilyen jól fizet ez a ""hivatás"", hogy a szponzor is ennyit tud félretenni belőle?
namihami
@Horizont: És Te elhiszed, hogy ez a ""hölgy"" egy ilyen helyen nemhogy kaját készítene és enne, de egyáltalán betenné a szentséges kis lábacskáit? Minden egyes fotóján látszik, hogy szinte mindig ilyen helyen költi el szerény ebédjét...
Clavigo
Kedves propi...Nem unjuk még,,,,,,együtt,,,,,,,ezt a leharcolt pinát ??
Clavigo
@Horizont: Bal szélen a mutterja ?? Én meg azt hittem,,hogy ő a bodiszilvi...
levarosbukta
@Horizont: Bezonyám! Gazdag szőke ribit méghozzá!
levarosbukta
@Horizont: Vannak akiknek nem okoz gondot képkapura játszani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.