Lappföldön, az igazi Mikulásnál járt Ördög Nóra és Nánási Pál a gyermekeikkel. A család az utazásról ugyanolyan pörgős vlogot készített, mint az Ázsia Expressz című műsor alatt. Ez a vlog is nagy sikert aratott, nem véletlenül, Nóri gyermekei ugyanis imádnivalóak. A cserfes Mici szövegeiért, szellemes mondataiért egyenesen rajong a vlog törzsközönsége. 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Az I Lapp You legújabb részben végre sikerült találkozniuk az igazi Mikulással is, hivatalosan. Venci azonban annyira kíváncsi volt a Mikulásra, hogy előre szalad, így szülei pár percre szem elől tévesztették a kisfiút. Nóriék hosszú percekig keresték, aztán a tömegben találták meg Vencit – számolt be a Bors.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Ekkor azonban már Micivel kellett foglalkozni, hiszen a kislány annyira megijedt a Mikulástól, hogy sírni kezdett. A Mikulással készült közös családi fotó így sírás közben készült el. Mici arca nem is látszódik a fotón, ugyanis a kamerának hátat fordítva, édesapja vállán zokogott végig a fotózás alatt. Igaz, Mici már az egyik korábbi részben is félt a Mikulástól. Venci pedig akkor is, és most is boldogan ült bele a Mikulás ölébe, és nagyon örült a találkozásnak.

A teljes vlog itt nézhető meg:

A kommentelők ezt a részt is imádták, volt aki ezt írta a videó alá:

A Nánázsia sztárja Mickó volt, az I Lapp you-é egyértelműen Venci. Majdnem bement a Mikuláshoz egyedül, egy igazi hős!

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Bors

Címlapi fotó: Instagram

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mégállnekem
Ez tényleg rohadtul fontos! Ez hír? Tiszta szégyen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ennyit a kiváló magyar kultúráról, amit annyira féltünk! =))
mégállnekem
Ez tényleg rohadtul fontos! Ez hír? Tiszta szégyen!
papa.49
Minek kell ennek a pampuska szájú picsának minden lépéséről tudósítani bennünket, aki akarja megtalálja a netten a számára nagyon fontos infókat a spinérő !!!
papa.49
@Horizont: Az ilyenek vásárolták régen a Film Színház Muzsikát, köztük a nagybátyám felesége is, és képes volt akár egésznap azokat az újságokat bújni ...
Edmond Dantes
Tulajdonképpen milyen teljesítmény van e nő mögött? Kimondottan tehetségtelen műsorvezető,mesterségesen megcsinált valaki,akinek nincs egy saját gesztusa.Aki mögött van valódi szakmai teljesítmény,az nem kényszerül arra,hogy állandóan mutogassa magát,a csak rá és senkire nem tartozó magánéletét.Amit művel,az már ízléstelen tolakodás,szinte kikerülhetetlenül tolja magát az arcunkba.
papa.49
@Horizont: Azt meg én nem olvasom, mert nem veszi meg a nejem tudod az ára miatt, így a lányunk szokta összegyűjteni és odaadni az anyjának időnként,én meg akkor már nem szoktam belenézni a több hónapos újságba ...
papa.49
@Edmond Dantes: Ehhez már a családját a gyermekeit is felhasználja !!!
Nem tudom ennyire megéri futtatni ezt a spinét ???
Én ha véletlenül meghallom a sipító fejhangját a hátamon a szőr is feláll, ráadásul olyan sötét mins a bánya villanyoltás után ))))))))))))))))))
Desischado
@Horizont: Ez jelzi, mennyi a szellemi nyomorék. A kislánya meg fantasztikus lehet, száz gyerekből száztíz nem fél a mikulástól, megvallom, elnézően mosolyogtam rajta. A többit illetően teljesen igazad van, irritáló, hogy a képünkbe tolják, hogy nekik milyen jól megy, másoknak meg a puszta megélhetésért kell küzdeni. Undorító!
szep napot
@Edmond Dantes: A megfelelo embereket szopta le. Ha szinezni akarjuk; producereknek, rendezoknek kedveskedett egy ket musorert. Evvel nincs semmi baj. nem kell nezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.