A Jobbik után további négy ellenzéki párt is fennakadt az Állami Számvevőszék előre bejelentett ellenőrzésén. Az Együtt esetében 9,5 millió, az LMP, a Párbeszéd és a DK esetében 8 millió forint értékben állapítottak meg törvénybe ütköző, tiltott pártfinanszírozást. A jelentéstervezet kézhezvételétől számítva minden szervezetnek 15 napja van észrevételei, és kifogások esetén az azt igazoló bizonyítékai benyújtására. Juhász Péter pártelnök és Szigetvári Viktor választmányi elnök a Jobbikhoz hasonlóan képtelen volt méltósággal viselni a buktát és reagálásukat kamerák kereszttüzében, sajtótájékoztató kíséretében nyújtották be az ÁSZ-nak. Az Együtt a jelek szerint megirigyelte a Jobbik pénzgyűjtő akcióját és hasonló kuncsorgásba kezdett. Kérdésünkre, hogy miért kellene adakozni egy olyan pártnak, amelyik elnöke már korábban, egy másik politikai akciójukra, a Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért formációra összekalapolt pénzzel sem számolt el, nem tudott érdemi választ adni. Juhászék...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mindeközben a fidesz pénzt most levélben tarhálásnak álcázva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
Goebbels csak tanulhatna. Gyártják már vajon a nyilaskeresztes karszalagokat?
quadrocopter
Pestisrácok...bruhahahahaha...hihihihihi...

A PestiSrácok.hu a GerillaPresS Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft. fenntartásában indult meg 2013-ban, budapesti (pesterzsébeti) székhellyel, és jelenleg is ugyanezen kiadó működteti; a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a CE-51802-2/2013 számon vette nyilvántartásba. Felelős kiadói Huth Gergely és Szenvedi Zoltán, lapigazgatója Stefka István.

Stefka nyalogányról:
-A PestiSrácok lapigazgatója az MSZMP KB-tól is kapott kitüntetést annak idején.
- “ÜZENEM STEFKA PISTÁNAK…

„Márpedig én nem adom vissza a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, amit 2011-ben kaptam az 1956-os forradalomról és szabadságharcról készült könyveimért. Büszke vagyok, jól érzem magamat Bayer Zsolt kollégám, Bencsik András, Hargitay András és Szigethy Gábor társaságában.”- Nyilatkozta Stefka István, magát újságírónak tartó, a szakma másik része szerint bérborz.

Nos, kedves Pistám, te nem csak ezeket a kitüntetéseid nem adod vissza, hanem azokat sem, amiket még annak idején, jóval a rendszerváltás előtt kaptál sok éven keresztül, a Belügyminisztérium céljait szolgáló riportjaidért, tudósításaidért.
Ugyan olyan alázattal vetted át a kitüntetéseket és a pénzjutalmakat annak idején Horváth István belügyminisztertől, Lakatos Ernő, (APO) jelenlétében, mint ma, az új uraidtól.

Mint ahogy ott voltak azok is, akik társaságában akkor érezted jól magad. Szabó László, Molnár Tamás, (az első képen), és sorolhatnám… és akkor is büszke voltál, és akkor is jól érzeted magad az akkori barátaiddal, akkori elvtársaiddal. Tudom, tanúsíthatom, mert ott voltam. Mert ha jól emlékszem, a kitüntetéseid és a pénzjutalmaid is az elvtársaidtól kaptad. Ha te nem emlékszel, nézd meg, mi van az okleveleidre írva! Stefka István elvtársnak. És azokat sem küldted vissza az óta sem, akár csak ennek a rendszernek, amiket mostanában kaptál. Gondolom, azt se küldted vissza, amit például l982-ben, a Sajtónap alkalmából vettél át, a „Belügyminisztérium érdekében...
desiro
nem olvastam az elejít de biztos dubrincs hozta.
quadrocopter
@durbincs: Lócicin vagy ismét bocskoros csicska! Ütnek téged, mint a répát, talán azért, mert borzalmasan buta vagy - nem?
A birkák még nem közösítettek ki szégyenükben?
CsipkeRózsa
A pestisracok.hu nem kérdezte meg az ÁSZ-t, hogy a Fideszt miért nem vizsgálja át?

Egyébként, a többi elmarasztalt párt is tiltakozott és "hisztizett" az eljárás ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.