A műsorvezető-kritikus Gundel Ta­kács Gábor Spirit színházi talkshow-jában beszélt a jelenkori kapcsolatok rákfenéjéről.

Ezért nincs barátnője Puzsér Róbertnek
Fotó: Youtube

Míg egy éve még azt mondta, párkapcsolatban él, Puzsér Róbert most ismét a "szinglihordákat" erősíti. 

A mai világban mindenki a boldogságot keresi, melynek alapvető feltétele, hogy megtalálja az „igazit”. Mindenki azzal számol, hogy ő maga természetesen az igazi, már csak az igazi társ hiányzik – ez azonban szinte soha nincs így

- idézte fel a Bors a kritikus szavait.

Puzsér szerint belül kell, hogy megváltozzon, mert így alkalmatlan a párkapcsolatra. Ez vonatkozik nemzedéke zömére ugyanígy.

A mai párok legfeljebb három-négy év alatt rendszerint elhasználják egymást: a chipses­zacskó kiürül, és a szemétbe ke­rül. Ma a reklámok, a videóklipek, a filmek és a sorozatok mind-mind élményfüggésre szoktatnak minket. Az a férfi, aki negyven­éves koráig ötven-hatvan partnert „elfogyasztott”, hirtelen egyszer csak leáll, mert megtalálta az igaz szerelmet, és ezután húszévnyi boldog, monogám együtt­élés következik? 

 – tette fel a kérdést Puzsér, aki ilyesmire még nem látott példát élete során.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@Logogrif: Nem nem... történészet, annak is hangsúlyosan az esztétika-művészettörténészet vonalon nagyon is profik, okos, tanult, művelt, és látja az összefüggéseket, rendszereket, tendenciákat, alapvető dilemmákat és visszásságokat. Ezért is jó, sőt zseniális esztéta és művészet kritikus... biztos nem viccből let sztár úgy, hogy egy ellenszenves üvöltöző, gülüszemű, tenyérbemászó, hisztériás, személyiségzavaros frusztrált rabbipofájú barom amúgy... Azért ne vitassuk el a szakértelmét, mert említett dologban valóban van, méghozzá talán az ország egyik legjobbja! Azonban. NE POFÁZZON MÁR BELE MÁSBA, MERT MINDEN MÁSHOZ TÖKHÜLYE!!! XD Ne politizáljon, főleg ne ugasson már emberi kapcsolatokról, szociológiáról, etikáról, amikor egy demagóg, soviniszta, despota, nőgyűlölő, homofób kretén. (szerintem amúgy látens buzi és azt álcázza ezzel az extrém őrjöngő hisztériával).. Azonban amikor a szakterületéről értekezik az csodálatosan jó, ott viszont tévedhetetlen! A társadalomtudományok történelmi aspektusait is meglehetősen jól vágja, pláne a művészetek és esztétika vonalán egyszerűen mámorító hallgatni a szövegeit, annyira jól lát mindent... a baj csak az hogy folyamatosan másról is elkezd szó szerint ugatni... őrjöngeni, mint pl politika, pszichológia, filozófia, szociológia stb... azt képzeli, hogy mert van egy alapos általános műveltsége (de hát értelmiségiként nem is lehet hogy ne legyen) és egy kiváló szakértelme egy területen és nem többön, akkor ő már polihisztor, aki mindenben a tutit mondja, és így viszont közéleti Mekk Mesterré vált, és zömmel inkább már röhejes ahogy erőlködik és beszél baromságokat... mindenképp figyelemre méltó és összetett karakter, aki megosztó, lehet utálni szeretni, de a szavaira érdemes figyelni, a korpában azért van bőven gyöngyszem is ott... ;)
ila51
@Szeparepa2: ..még annyit tennék hozzá , ha lenne türelmünk az átkúszásait követni az idegen vizekre , szerethető is lenne
laja70
"Ezért nincs barátnője Puzsér Róbertnek", mert ezt a percembert egy nő sem bírja ki!!!
Szeparepa2
@laja70: Szerintem nem percember. Vagy 8-10 éve futott be (azaz lett országosan ismert) ugyebár valami tehetségkutatóban. Utána kezdték hívni a mainstream médiában, bulvárkodott kicsit, és lényegében megkerülhetetlen közéleti szereplő és médiasztár lett. Azonban a karrierje nem ekkor kezdődött, ez a csak a populáris rész... Ő már legalább 20 éve sikeresen tevékenykedik, számtalan zömmel jó cikket írt, komoly nagy lapokban, rádiósműsorai vannak és voltak. Korábban underground réteg megmondó ember volt, de már fiatal korától, kb 10 éve pedig lett a fősodratú médiában is szívesen meghívott vendég, mégtöbb cikk, még több rádiós és tévés szereplés... Szerintem ő volt van és lesz is... sok minden rosszat el lehet mondani róla (kicsit feljebb értekeztem már erről részletesen), de hogy percember volna, pont azt a legkevésbé!
laja70
@Szeparepa2: " kicsit feljebb értekeztem" Már azt hittem, hogy kicsit feljebb értékeltem-ként hangzik a mondatrész.
terlasz
Láttam én már a dumagépet meleg helyzetben. Így könnyű neki barátnő nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél