Karaktergyilkosságot emleget Havas Henrik, akit két ismert valóságshow-szereplő is szexuális zaklatással vádolt meg.

Havas Henrik elárulta, mi fáj neki legjobban az őt ért támadások óta
Fotó: Youtube

Havasról Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állította, molesztálta őket, Molnárnak még vibrátort is küldött.

Utóbbi esetről a tévés-újságíró azt mesélte, Molnár Anikó kereste őt, hogy magányos és társra vágyik. Havas pedig maga helyett egy vibrátort küldött neki.

Hogy megszolgálta-e az árát, azt nem tudom

– idézte fel Havas szavait a Blikk.

Havas szerint Baukó Éva és Molnár Anikó pénzért cserébe rágalmazta meg őt. Mindkettejüket ha nem is áldozatnak, statisztának tartja, és különösen rosszul esik neki Anikó árulása, hiszen ő megtartotta és a jövőben is megtartja a nő kényes titkait.

Ami viszont tényleg megviseli a Tanár urat, az a volt diákjainak viselkedése.

Akik hajdan nálam, a Szegedi Egyetem kommunikációs szakán végeztek, most a megélhetés címszó alatt bármilyen hazugságra képesek, és ezt le is írták, el is mondják. Ez számomra felér egy főbelövéssel. Nagyon megvisel, hogy ilyen mélyre süllyedt a szakmám, és persze, az egész ország. Ez borzasztó”

– kesergett a volt műsorvezető.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Havas olyan amilyen.Van egy stílusa az biztos,de őt talán éppen ez "fémjelzi".De hogy két ilyen lepusztult,lelakott cafrinka haza tudja vágni,az mindennek a legalja.Azt is tudom,hogy ez a két nő pénzért mindenre képesek,mert dolgozni egyik se akar.Értenek ezek egyáltalán valamihez,"azon"kívül?Nem vagyok oda Havasért,de ezért a lejáratóhadjáratért sajnálom..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Horizont: "Sárosdi indított de nem egyedüli volt. Csak nem vállalták a nevüket csak a sok történet hangzott el."
Köszi. Ezzel el is mondtad a lényeget. Nem érdekel, hogy igazolta-e bárki (lemondani egy sikeres, ámde alaptalan karaktergyilkosság okán is lehet). Nem érdekel Téged, hogy mit bizonyítanak. Hiszel az arctalan, névtelen vádaskodóknak, mert szerinted Baukó egy ribanc, és Havas egy szent.
Innentől, bocs, de nem vitatkozok. Számomra a jogállami megoldás nem a nyilvános lincselés, hanem a jogszerű eljárás. Ha Sárosdi "művésznőt" húsz évig nem zavarta, akkor gyanítom nem egészen ártatlan az ügyben. De ha az, akkor is fura a hallgatás. Nem érzem, hogy bármelyik hölgynek vagy bármelyik uriembernek jobban kellene higyjek, mint a másiknak.Havasról is tuható, hogy bárkit megdugott, aki kéznél és faroknál volt. Martonról is. Baukóról is tudható, hogy nem volt apáca, de Sárosdi sem. Ráérek a megkövezéssel a bírói ítéletig.
JAJMÁR
Havas most meg azzal vàdol kèt embert, hogy pènzèrt ràgalmazzàk... gondolom feljelentik ezèrt. Ő meg a nőket a ràgalmazàsèrt, ès majd megszületik az ìtèlet.

Egy "jogàllamban" , ìgy működik.

Az pedig, hogy bizonyos nők valakik szemèben -ezt meg se tudom fogalmazni- nem nők, mert szerintük úgyis qvàk, ezèrt zaklathatók, a zaklató pedig szuper
fèrfi, csak èl a "lehetősèggel".. nèzőpont brutàlisan ostoba!
Felnőtt ember nem èrti, hogy mi a zaklatàs?

Ugyanezek ugyanakkor nemzetféltőkké emelik magukat, ha bizonyos migrációs csoportok teszik ugyanezt. A sajàt kultùràjukban pedig a nőalàzòk.

Kik akkor a " vadak"?
GeoCravker
@Horizont: Ha nem veszed észre, hogy gyakorlatilag látatlanban igazat adsz Sárosdinak, de hiteltelennek tartod Baukót, az furcsa. Az is, hogy ezzel automatikusan itélkezel az egyik irányba a bűnös, míg a másik irányba az ártatlan irányába, azt is furcsa, hogy nem veszed észre.
De abban igazad van, hogy ezek a jelenségek a jéghegy csúcsai. Viszont ezek a hiteltelen celeb-ötpercek nem segítik, hanem gátolják a jéghegy olvasztását.
Lepényleső
A keselyűk bármilyen nagyvadat megesznek,s még nem is berzenkednek.
GeoCravker
@Horizont: A nemi erőszak egy hivatásos prosti ellen is megáll, ha ott és akkor nem akarja.
Sárosdi mitől is jobb, hogy amíg futott Marton szekere, addig hallgatott, míg most, hogy neki már csak az exhibicionista színpadi pucérság maradt, míg Marton kikopott a színházi hatalomból, hirtelen zaklatott lett?
Sárosdi viselkedése egy tipikus büroprostié.

Ezért tartom fenn azt a véleményem, hogy vagy egyenlő mércével mérik az eseteket, vagy az előítéletek győznek. ld. "egy ilyen ribanc lotyót " .

Alkalmasint az ilyen minősítésekről jut eszembe az a régi vicc, hogy az a titkánő a céges kurva, aki mindenkivel lefekszik. Kivéve azt, aki lekurvázza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.