Egy extra mélyen dekoltált felsőben érkezett Baukó Éva a Pénzt vagy éveket! stúdiójába. Bár szerinte ápol és eltakar a szexi darab, Kasza Tibi bevallotta: koncentrálnia kellett, hogy szemkontaktust tartson Évával.

A Pénzt vagy éveket!-ben a 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk.

Ebben az adásban Baukó Éva játszott a nyereményekért egy őrült szexi felsőben.

(TV2)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ez az a lotyo, akit meg Havas se piszkalt meg annakidejen,...
Csak a penz hatasara tornasztatta meg az okos buksijat, hogy de megis...

Egy agyonhasznalt, amde megis mellozott ocska ribanc,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
jaj csak nehogy kiderüljön, hogy vizuálisan molesztálta! =))
namihami
Ha a mellét fixírozta, akkor elég mélyre kellett a fejét lehajtani.
Legalább a vállára dobta volna fel a csaj, hogy ne kelljen olyan alulra kukkolni.
karma1
Es ez az a lotyo, akit meg Havas se piszkalt meg annakidejen,...
Csak a penz hatasara tornasztatta meg az okos buksijat, hogy de megis...

Egy agyonhasznalt, amde megis mellozott ocska ribanc,...
Eladott Ország
Évike az adás után a mellével a "kobrát" szelídíti jó pénzért.
quadrocopter
Na vazze, most meg majd mellbe akarják dugni...
nemkati
Ha egy nő így közszemlére teszi a bájait vagy mijeit, az még nem engedély a molesztálásra.
De ha megtörténik, az nem ok a csodálkozásra.
cikicakk55
@nemkati: Na ez minden csak nem báj! Nem tudom mennyibe kerülhet egy plasztikai műtét,de ennél a nőnél nagyon elcseszték.Ennek lógnak a mellei. Egy mellimplantátumnak az lenne a dolga,hogy feszesen ellenkezve a gravitációval egyenesen tartsa a melleket.Ennek a lotyónak a melle vége majdnem a köldökénél van. Évike,lehet menni megint cummanantani egy kis zsozsóért,mert cserélni kéne a cuccot a csöcseidben.
papa.49
Akárhogy is nézegetem ez a picsa egy randa szexmunkás nem egyéb )))))))))))))))))))))))))))
namihami
@karma1: Bocsáss meg, de mind a lotyó, mind a ribanc kifejezést tartsuk fenn azoknak, akik ezt --akármilyen, de ""becsületes"" munkával-- kiérdemelték illetve kiérdemlik. Azok nehéz altesti munkások, de munkások.
Ez a (majdnem nőt írtam) még ezt a két jelzőt se érdemelné ki. Használjuk rá a köznyelv által viszonylag újonnan alkotott, de rájuk rendkívül pontosan illő jelzőt : CELEB.
Szerintem ez még a fentieknél is pontosabban fedi az ilyenek státuszát.
Az meg, hogy MÉG a Havas se volt hajlandó vele ..., az inkább a Havas (nem létező) finnyásságát, mint ezen akárki erkölcsösségét látszik igazolni.
nemkati
@cikicakk55: :)))
Azért írtam, hogy vagy mijeit, mert nekem se bájnak tűnik ez a két izé. Vagy a ruha nyomja le neki, vagy eleve így néz ki melltartó nélkül. De látod, vannak pasik, akiknek ettől fennakad a szemük. :)
Nessy
Ez a jó lélek még nem tudja,hogy jókat kefélni és szűznek látszani nem mindig sikerül!
Ez a felső minden, csak nem szexi. Ezeket a kebleket inkább takarnia kellene, nem közszemlére tenni.
papa.49
@Nessy: Viszont a ,,keblei,, már lassan a viccben szereplő nagymamáét is verik )))))))))))))))))
,,Játszhatok a ciciddel nagyi, igen csak ne vidd nagyon messzire,, ))))))))))))))))))))))))))))))
hetöndöe
A fityfasz a TV2-őn keresztül hálákodik.Várható volt.Még műsorvezető is lehet ez a koszos luvnya.
silber13
@namihami: Esetleg saját testét lízingelő hölgy lehetne a titulusa,
SystemError
Gyönyörű nyelvünkben van rá egy igazán találó megnevezés: "köcsög kurva". Elnézést, de ő az etalonja a fogalomnak..:)
SystemError
Nem mellesleg a tényleg molesztált és megerőszakolt női társait is szemen köpve köcsög-kurva a geci tévéjében:)
division
Egy bizonyos kor után az ember hajlamos az irigykedésre, főleg a nők egymásra:-))
karma1
@division: Mar mondtam Neked parszor, hogy az irigyseg es a feltekenyseg cimu erzesekrol nem tudom, hogy mit jelentenek - ha hiszed, ha nem, ezt a ket tulajdonsagot soha nem tapasztaltam meg - igaz, nincs is semmifele onertekelesi problemam, mint ennek a bigenek, aki nem tud elni a kozossegi oldalak lajkjai nelkul...

Ha nem tudnad, akkor ezen az oldalon kb 10 ferfi itelte el ezt a semmire se jo sejthalmazt, es 4 no...

Pedig elmeletileg nektek ferfiaknak kellene beindulni egy kirakatba kirakott cicitol...

Ha Te beindulsz ra, - az a Te dolgod, szerencsere van itt masik 9 ferfi, aki egeszseges...:o)))
csipetke
@division: Nem gondolom,hogy egy tisztességes nő irigy lenne erre a műnőre,aki egyfolytában pucéran,vagy félpucéran mutogatja magát,és még fel van háborodva,hogy leqrvázzák.Ócska ribi..
lópicigáspár
@quadrocopter: Inkább szilikonba, de inkább azt is szívlapáttal! Ettől a pillanattól viszont hiteltelen a Havas elleni vádja és remélem nem fizeti a TV2 a bírságot és kártérítést!
karma1
@lópicigáspár: Ha legalabb megprobalna egypar honapig visszavonultabban elni, vagy legalabb nem ilyen kihivoan oltozkodni, akkor sokkal hitelesebb lett volna az amugy koholt vadja Havas ellen...De igy?
division
@karma1: Látom magadra vetted:-)))))
Egyébként meg annyira bírom hogy te mindenkinél mindent jobban tudsz, legyen a hír bármi is. Egyébként nekem nincs szükségem ilyen nőre, nekem semmi gondom a családi életemmel, csak nagyon jól tudom hogy az ilyen nőket szidó férfiak zöme egy emberként vetné rá magát ha még tehetné.
karma1
@division: Mivel erthetoen NEKEM cimezted a hsz-t, nem masnak. Altalaban ha hozzam szolnak, azt meg tudom itelni, hogy hozzam beszelnek-e vagy mogem, melle'm...
division
@karma1: Nagy tévedésben vagy, a világ nem körülötted forog:-) A nagy általánosságban értettem, ugyanis amióta világ a világ a nők egymást akarják túlszárnyalni, aki már ráncosabb az egy újabb fiatal szépséggel akarja felvenni a versenyt, és bizony ilyenkor jönnek a becsmérlő mondatok.
karma1
@division: Latszik, hogy kurvara nem ismersz, es hogy allatira nem ismersz,...:o))) En rettenetesen boldog vagyok a 63 evemmel, azt csinalhatok, amit szeretnek, a ferjem olyannak szeret, amilyen vagyok, en viszont nem akarok masnak tetszeni, ugyanis nem vagyok hiu. Van egy csomo jo tulajdonsagom, tobbek kozott ez is.
Vannak szep ruhaim, holmijaim, meg tudok jelenni barhol, barmilyen alkalombol, de mar fiatalon sem azzal ohajtottam feltunni, hogy kilogattam volna a melleimet kozszemlere, mert en sokkal , de sokkal tobb vagyok ennel...:o))))
Sajnallak, hogy olyan nok elhetnek korulotted, akik allandoan magukkal foglalkoznak a tukorben, sosem elegedettek sem magukkal, sem a kulsejukkel, es ezert allandoan frusztraltak.
Manapsag semmi masrol nem olvashatsz, csak hogy palvin barbi ma eppen kivel fekudt le, baukonak mekkora a kivagasa es liptai klaudia eppen hanyadszor megy vissza a parjahoz a mesfel kilo makeupjaval, de egyikukrol sem olvasod azt, hogy olyan vallalkozast vezetnenek, ahol ok az "a'szok", ok tudnak valami olyat, amit mas nem.
De persze magadban azt hiszel, amit akarsz, azert meg en erzem magam sokkal jobban, mint barmikor...
Az ilyen tipusu cikkeket pedig a Propeller tolja szazszamra az arcunkba, mert ha nem errol irna, akkor a nagyon fontos kerdesekrol kene beszelnie, amirol ugye hazudoznak...
Ludmilla
ez a lotyó megkapta a fizetségét,egy alkoholista szajha,aki a lelkét is eladná,hogy a médiába kerüljön...oszt egyszer,fönn,egyszer lenn,hamarosan zuhansz,mint a Gudel műsorban a vesztesek...
dr frédikántor
tegnap szörföltem a tévécsatornák közt és kit látnak szemeim? egy lógócsöcsű lényt... hát elég xar munkát végzett a plasztikai sebész. én speciel visszakérném a pénzt. ha egyáltalán forintért csinálta. meg számlával.
Grafix69
Annyira közönséges egy csaj , hogy az valami hihetetlen . Egy valamire való celeb kurva legalább legyen csinos , legyen nőies , legyen felöltözve normálisan , vagy ha nincs felöltözve legalább izgató legyen , tudjon megszólalni , intelligens legyen , képviseljen valami szexualitást . Na de ez ?
papa.49
Nos valahol olvastam, hogy ez a spiné arról volt híres régebben, hogy a kocsmákban kiitta a maradék piát a poharakból, na ez mindent elmond róla !!!
division
@karma1: @Horizont: Én nem azt mondtam hogy minden nő ilyen, de az átlag igen. Ti ezek szerint átlag felettiek vagytok:-))
Grafix69
@division: Az átlag nem ilyen , kurvára rossz képzeteid vannak.
division
@Grafix69: Szerinted. Mindenkinek más a meglátása ezzel kapcsolatosan.
csipetke
@division: Távol áll tőlem,hogy megsértselek,de attól tartok,a plázákban figyeled a ribiket,akik ott töltik a napjaik nagyrészét.Dolgozniuk nem kell,mert kitartja őket valaki,és a legnagyobb kaland az életükben,ha bedöglik a lift,és a legnagyobb tragédia az,ha letörik a műkörmük.Nézz szét máshol is,mert az átlag nem ilyen..
Veleda
Ez a nő legfeljebb az Alekosz Sosetosznál jöhet szóba, mint alkalmi szexpartner. Nem irigylem a kebleit, mert nekem szebbek vannak. Varratás nélkül.
De mit várunk el egy exhibicionista nőtől? Csak arra képes, hogy mutogassa magát.
csipetke
@Veleda: Hát ez nagyon jó! Sosetosz...:))
Veleda
@csipetke: Köszi:)) Emlékszel a kitágult fehér alsó gatyójára? Nem csodálom, ha attól nem indult be a Baukó :))
nemkati
@division: A nő feladata és célja az életben, hogy meghódítsa a férfit. Ezt láthatod minden nőben.
lópicigáspár
@papa.49: 10.59 Szóval valaki kiissza a maradékot és azért, valaki pedig egy tál babgulyásért! Úgy látszik bizonyos körökben ez a trend! Ha áprilisban ismét a nyakunkba szakad ez a sáska had, még azon se kell meglepődnünk, ha bekerül a parlamentbe!
papa.49
@nemkati: Csak az nem mindegy milyen gyakran vált új ,,áldozatra,, a nevezett hölgyemény akár óránként is képes ú alanyt találni magának, ha jól ki van tömve a bugyelláris )))))))))))))
papa.49
@lópicigáspár: Békés környékén ez így hírlik ...
lópicigáspár
@papa.49: Ugye mekkora különbség van kurva ás kurva között! A K. Annácska diszkréten titokban tartja(amelyiket akarja) a kuncsaft körét, ez meg azzal is dicsekszik, akiről csak álmodott!
papa.49
@lópicigáspár: Az igazság az soha nem venném igénybe az Annácska szolgáltatását még akkor se ha történetesen megtudnám fizetni, ő egy luxusprosti, ezt el kell fogadnunk...
Az Éva viszont csak egy ócska kis k..va, és még annyi esze sincs, hogy ezeket a dolgokat nem szokás kiteregetni, viszont vele se tudnék elképzelni .,,pásztorórát,, ...
Valamiért a rengeteg sógor tudata nyomasztana )))))))))))))))
csipetke
@lópicigáspár: 15:53-ra.Ennél a bandánál simán el tudom képzelni,ő lenne az új Csiccsolina...:)
csipetke
@Veleda: Inkább a pókhasa rémlik,és hogy görög csődörként emlegették.Hát,a franc a gusztusomat,ha má'csődör,legyen jó teste.
division
@Veleda: "Nem irigylem a kebleit, mert nekem szebbek vannak."
Ez óriási:-)))
Veleda
@division: Látom érted a tréfát, nem kell mindent mellre szívni:)) Mell bedobással is lehet győzni:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.