Az elmúlt évben Gáspár Győzőtől és családjától készpénzt, arany ékszereket, valamint értékes bútorokat és berendezési tárgyakat foglaltak le a NAV.

Gáspár ellen egy közigazgatási, valamint egy büntetőper indult, előbbi azért, mert azzal gyanúsították, hogy több mint 50 millió forintot emelt le egy román cég számlájáról, majd ezután nem adózott. Tavaly húsvétkor kommandósok kopogtattak nála, akkor 700 ezer forintot vittek el otthonából, majd nyáron 200 milliót egy fővárosi széfből.

Visszakaphatja a lefoglalt millióit Gáspár Győző

Forrás: Instagram/gaspargyozo

A Blikk azonban most azt írja, hogy a főügyészség ismét elrendelte, hogy a NAV Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága soron kívül hozzon döntést a lefoglalás megszüntetéséről. Vagyis elhárult minden akadály az elől, hogy Gáspár visszakaphassa értékeit. A lap megkereste a NAV-ot, de ők folyamatban lévő ügyről nem nyilatkoztak.

Címlapkép. Instagram/gaspargyozo

(Blikk)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mennyit küldött az Orbán-kunyerára?
Flórián von Farkas Ph.d miből fog adakozni megmentőjének és bűnpártolójának?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...a zuniós romaprogram cigánymosdatása...
Amíg az ilyen semmittevő semmiházi emberek milliókkal tudnak játszadozni addig nem lesz becsületes világ.
nusika
...a ""nemzettárs""-nak mindent lehet!!! Lehet, hogy már a magyar ember kisebbségben van az igazságszolgáltatás terén !!!??? ...szemüveget kellene váltani az embereknek, , legalább a 2018-as választásoknál !!!
Eladott Ország
Ez itt nem egy normális ország, ezért Gáspár Győző, a nemzet Győzikéje, a tehetségtelen, fél analfabéta ügyeskedő pojáca gondolhatja úgy, hogy ő nem pórnép (akinek 3 forint adóhátralék miatt kitapossák a belét), ő nem egy senki, hanem ő valaki. Ezért mi sem természetesebb, mint hogy a miniszterelnök, köztársasági elnök, vagy bármelyik hatóság, intézmény feje meghatódik a sztorijától. És az a kurva nagy helyzet, hogy Győzike – drága Bea asszonyostól – egészen nyugodtan és teljes joggal gondolhatja ezt. Pontosabban: még Gáspár Győzike is vágja, hogy ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tehát ki a frásznak írjon Győzike levelet, ha nem a fényesen zavaros tekintetűnek? Ebben az egészben a legszürreálisabb, legabszurdabb mégiscsak az, hogy Győzike azzal a túlművelt, intelligens agyával tökéletes lenyomata ennek az urambátyámista, feudális országnak, ahol minden a népmesei csodával határos. A már bizonyítottan adócsaló atyafi levelet ír a jóságos istenkirálynak, aki segít, mert jó ember ő, és mert ez a dolgok rendje.
Grafix69
Amikor a jogok vannak akkor cigány vagyok ezt vegyék figyelembe , amikor a kötelezettségekről van szó akkor magyar vagyok , amikor az emberi jogokról van szó akkor ember vagyok , amikor a kisebbség nehéz helyzetéről van szó akkor cigány vagyok , amikor a magyar emberekről besszélnek akkor magyar vagyok . Na ?
quadrocopter
No és mennyit kellett és kinek letenni?
papa.49
Látjátok már a héten írtam ennek a cigánynak se görbülhet a hajaszála sem, mert fajtatárs a füstös !!!
Clavigo
"Jaáooóóó helyen van az a lóvé "",,,,,,,,Idézet ,,ettől a szarházitól...Szerintem ebből a szardarabból,,,államtitkár lesz..,,De ,ha nem ,,akkor a lovagkeresztet tuti megkapja...
volvós
Ez volt megírva a sors könyvében !! De győzike kocsog ( a la Pako)
lesz még vészhelyzet, lesz még temetés, a népharag eljön,
és akkor nyivákolhatsz !!! Gratula a HATALOMNAK !!
dr frédikántor
na more, most aztán beleröhöghecc a magyarok pofájába... jól esik, mi?
ila51
csigavér...rács mögé kerülhet ...visszakaphatja ...ezek feltételes módok , csak a palávert verik , lármáznak , kell a felhajtás
quadrocopter
Mennyit küldött az Orbán-kunyerára?
Flórián von Farkas Ph.d miből fog adakozni megmentőjének és bűnpártolójának?
Eladott Ország
@Grafix69: tegnap 11:26 Folytatva a gondolatsort, ha dolgozni kell, akkor meg sehol vagyok. Hogy a devla vigye el őket!
Grafix69
@Eladott Ország: bajuk van ezeknek , a hideg, a meleg , meg a munka . Ezt a hármat nem bírják.
csipetke
Volt az a della,amivel valaki megkent valakit,oszt ennyi.El kéne menni Gáspárékhoz valami gyorstalpalóra,hogy hogyan csinálják azt,hogy a munkát csak hírből ismerik,dolgozni nem akarnak,és élnek mint hal a vízben..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.