Kiderült végre, hogy Gabo miért nem a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor szereplői számára kijelölt helyen végezte kis- és nagydolgát a forgatások alatt, hanem mindig ott, ahol épp kedve tartotta. Gabo a Borsnak árulta el a nagy titkát. Egy gyermekkori baleset volt a nyomós indoka.

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban Pumped Gabo az esőerdő különböző pontjain kakálta körbe a celebek körletét. Ezt azonban nem jókedvében tette – árulta el a Borsnak a celeb. Gabo egy gyermekkori rossz emlék miatt nem oda járt vécére, mint a többi celeb.

A Borsnak elmondta:

Az elején fontos leszögeznem, hogy idegen helyen nekem amúgy sem megy könnyen a vécézés. Egyszerűen nem tudok úgy könnyíteni magamon, ha van valaki más is a közelben. Akkor gondolhatod mit érezhettem a dél-afrikai dzsungel mélyén, ahol 12-en voltunk éjjel-nappal egymás nyakában. Emiatt, meg a kevés kaja miatt mondjuk szerencsére nem sokszor szólított a szükség – magyarázta a bizonyítványt a kigyúrt celeb, aki gyermekkora óta retteg minden olyan illemhelytől, ami nem angol vécé.

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

A lapnak a celeb hozzátette:

Odakint a dzsungel közepén nyilván nem állt rendelkezésre lehúzós vécé. Pottyantós volt csak, ráadásul az meg majdnem mindig tele. Én emiatt sem szívesen végeztem ott a dolgaimat, de azért sem, mert egészen kiskoromban, körülbelül 5 évesen beragadtam egy pottyantós vécébe, és majdnem beleestem a nagy büdös sötét mélybe. Hiába kiabáltam, sírtam jó hangosan, 20 percbe is beletelt, mire meghallott az édesanyám és kiszabadított. Azóta rettegek a pottyantós vécé hallatán is.

Forrás: Bors

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Basszus!Tényleg van olyan,aki kiváncsi erre a szőkeagyú hisztis majomra?Hát ennyire nem történnek a világban fontosabb dolgok,hogy ezt kell idetolni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@volvós: Végül is majd nem a méltó helyére került a szar ))))))))))))))))))))))))
dodóka
Mintha nem lennétek jó véleménnyel erről a csodaszép. kigyúrt kellemes férfi emberről ! Micsoda emberek vagytok ti?...
Equus
a teljesség kedvéért vmi fényképes illusztráció a tábor körüli termékről? Aki titalálja milyen étel emésztési végtermékét látja, az kaphatna belőle kis csomaggal. Azok meg, akik ezt hírértékűnek tartják esetleg meg is kóstolhatnák, aztán megírhatnák, h csoki íze van-e vagy inkább milyen...
papa.49
@Equus: Mondhatnám pestiesen is ,,a kultúra kibaszta a biztit,, ))))))))))))))))))
papa.49
@bakcsubakka: Ebben nem vagy egyedül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.