Stohl András ismét börtönbe került, ezúttal azonban csak egy forgatás miatt. A színészt azért ez is megviselte.

Habár megfogadta, hogy soha többé nem húz rabruhát, Stohl András ismét börtönbe került, szerencsére azonban most csupán a Valami Amerika 3. forgatása miatt, a filmben ugyanis egy rabot alakít. 

Stohl megint börtönbe került, meg is viselte az ügy

Fotó: wikipedia CC BY 2.5/Bálint F. Gyula

Mint a színész a Blikknek elmondta, 

a rendező, Herendi Gábor kissé félve és némileg vonakodva hívott fel, hogy felkérjen a szerepre, de nagyon lazán kezeltük a dolgokat. Nyilván mindenki tudta, miről van szó, így én az önirónia eszközét választottam, és éltem is vele a forgatás alatt. Szerepem szerint az egész filmben börtönben vagyok, de szerencsémre nem valódi fegyházban, hanem egy katonai laktanyában forgattuk a jeleneteket. Így némileg könnyített dolgom volt.

Stohl arról is beszélt, sokat nevettek és vicceltek kollégáival a forgatáson, és az is segített neki, hogy egy régi laktanyában, nem pedig egy börtönben forgattak – mégis volt olyan jelenet, ami kissé nehezebben ment a régi emlékek miatt.

Mivel én nevettem az egészen, a többiek is velem tartottak, de bevallom, volt egy pillanat, ami lelkileg egy kicsit megviselt. Annak idején, amikor szabadultam, megfogadtam, hogy soha többet nem veszek fel ilyen holmit, de lám, a sors különös fintora úgy hozta, hogy mégis.

A rabruha felöltése kemény volt. Ezt leszámítva rendkívül sok nevetéssel és vidám hangulatban telt a forgatás, sőt, voltak olyan helyzetek, amelyekben szinte szakértőként közreműködtem a rácsok mögötti jelenetekben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Reklámozzátok csak ezt a drogos,részegen balesetező semmiembert.
Biztos megérdemli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.