A néhai Gianni Versace családja közleményben határolódott el az olasz divatdiktátor 1997-es meggyilkolásáról szóló amerikai drámasorozattól, amely január második felében kerül a képernyőre az Egyesült Államokban és Olaszországban.

A milánói család hétfői közleménye hangsúlyozza, hogy az American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace című kilencrészes sorozat pusztán a képzelet szüleményének tekintendő, azt a család engedélye és bármiféle együttműködése nélkül forgatták.

Az 50 éves Gianni Versace megöléséről a 21st Century Fox forgatott tv-sorozatot, amelyet a Fox 21 amerikai tévécsatorna január 17-étől tűz műsorára, Olaszországban pedig január 19-étől mutatnak be.

A produkciót már a homoszexuális ruhatervező utolsó élettársa, Antonio D’Amico is kritizálta augusztusban, azt mondva róla, hogy annak cselekménye „távol áll a valóságtól”.

A sorozatban D’Amicót a Puerto Ricó-i popsztár, Ricky Martin alakítja, Gianni Versace bőrébe Édgar Ramírez venezuelai színész bújik, a szabász húgának, Donatella Versace a szerepében pedig Penélope Cruz lesz látható.

Címlapkép: Youtube/TV promos

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.